Sveiki visi, aš pastebėjau, kad forumhome temas pavadinimas nėra išverstas (jei jums atrodo dabar ne "Microsoft Office Pagalba - Microsoft Office Diskusijos - Excel VBA programavimo - Prieigos Programavimas
Sveiki visi, aš pastebėjau, kad forumhome temas pavadinimas nėra išverstas (jei jums atrodo dabar ne "Microsoft Office Pagalba - Microsoft Office Diskusijos - Excel VBA programavimo - Prieigos Programavimas
Kaip matau, jūsų pavadinimai išversti. Apie šį vieną, taip pat keičiasi URL tarp vertimai. Matau, kad savo forumo pagrindinį puslapį ir subforum rodo mažai kitą pavadinimą - manau, tai yra, nes forume Pradžia pavadinimas yra išpjauti. Ar šis pavadinimas yra įvyniojami langtitle bbcode? (Galite tai patikrinti, eikite į pažangias leidimas.
i bandys atkurti mano Test Forum
Ok laukiu jumis
Gerai - taip matau, kad dabar nėra jokių problema. Tai yra ilgas pavadinimas, įskaitant BBCode. Taigi jūs turite tai sutrumpintas pagal vBulletin (kaip matote, jūs turite taškų ten, todėl buvo sutrumpintas). vBET turi specialų kodą, kuris nustato pavadinimai sumažinti langtitle, jei tokių rasta langtitle BBCode pabaigoje pridedamas ir pavadinimas yra išverstas. Štai kodėl kai forume puslapyje matote, kaip ji turėtų būti pažymėti buvo sumažintas, todėl visą pavadinimas buvo išverstas. , Ir kai jūs esate forume pagrindiniame puslapyje matau ją kaip paskutinę žinutę, tada jis yra sumažintas vBulletin, vBET tvarko ir verčia sumažinti pavadinimas - kodėl turite kitų vertimo rezultatus (kažkas buvo išversta). Viskas yra gerai.
Ir kaip aš atsimenu, jis yra išverstas jūsų forume. Buvau ten ir pamačiau tai - problema buvo ta, kad kitų vertimo rezultatų forumo pagrindinį puslapį, ir sub-forume puslapį.
Jei norite, kad būtų išvengta sumažinti vBulletin savo pavadinimą, tada eikite į savo Admin CP ir konfigūruoti vBulletin parametrą, atsako už tai, (Paskutinis Temos antraštė Maksimalus rodomas Veikėjai).
Prašome pasakyti, ar tai padės ir jums reikia būsimos pagalbos.
Paskutinį kartą redagavo vBET; 29-06-11 prie 18:06.