Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Ekstra pridėta sąrašas Vartotojų grupės

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Ekstra pridėta sąrašas Vartotojų grupės

Sveiki, mums tikrai reikia 60 (ish) naujų vartotojų grupės?, Jis bus absoliutus skausmą išgyvena kiekvieną keisti mano Pakeitimai ir hacks leidimus.

Ar mes atsikratyti jų?

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,

Ar galite paaiškinti geriau? vartotojų grupės? jūs turite galvoje - vBET kalbos vartotojų grupės?.
    Ką mėsos, kad vartotojai gali pakeisti vBET nustatymus?

Ačiū

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Labas Kamil, ačiū už atsakymą, kai atnaujinimo į 3.4.0 vb3.8.6, radau, kad kiekviena kalba dabar turi savo vartotojų grupės Admincp> Grupės> vartotojų grupės vadovė ir dauguma jų turi vidurinį vartotojai Bėda ta, i kai kuriuos pakeitimus ir tt, kuri reikalauja, kad administratoriai nustatyti teises vienam moderatorius, todėl dabar aš turiu eiti į visus ir kiekvieną išjungti visas teises.

Taip tik atrodo, žiauru kiekvienam vartotojui antrinio moderatorius, kas tai?

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,

vBET sąrašas Vartotojų grupės automaticly ir naudotojų sąrašas Vartotojų grupės po po, kuriame pagrindinę kalbą (vartotojo kalba usercp).

Code:
    "have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
    Aš nesuprantu, tu gali geriau paaiškinti?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Turiu mados ar hacks vb.org ir kai užsakymą, pavyzdžiui, aš vienas vadinamas vb po šablonus ir kiekvienos vartotojų grupės moderatorius nustatymus galite nustatyti, ar jie gali naudoti MOD ir, kas ypač AM jiems Visos naujos vartotojų grupės, kad vbet pridūrė, turi leidimą, kad šio mod tačiau jie neturėtų būti leidžiama, beveik baigtas išgyvena visi išjungdami visas šias teises, tai buvo realus skausmas. Kodėl jie turi būti sąrašas Vartotojų grupės pirmąją vietą?

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Čia jūs turite aprašyti šią parinktį:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

antra - vBET sąrašas Vartotojų grupės nėra susijusi su bet gal tai jūsų mod klaidą leidimus, bet aš negaliu pasakyti, tikrai.

Prašome suteikti man vardą vienam iš jūsų mados ir URL Šis mod (turėtų būti nemokamai) ir bus patikrinti mano bandymo forume (ir, žinoma, - rašyti, kaip atkurti jį žingsnis po žingsnio)

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •