Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Extra přidal Seznam uživatelů

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Default Extra přidal Seznam uživatelů

Ahoj, my opravdu potřebujeme mít 60 (ish), nové uživatelské skupiny?, Že to bude absolutní bolest prochází každý z změnou oprávnění pro mé mods a udělátek.

Můžeme se jich zbavit?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Můžete mi to vysvětlit lépe? uživatelské skupiny? máte na mysli - vBET jazyk uživatelské skupiny?.
    Co to maso, které mohou uživatelé měnit nastavení vBET?

Díky

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Ahoj Kamile, díky za odpověď, při upgradu na 3.4.0 pro vb3.8.6 jsem zjistil, že každý jazyk má nyní svou vlastní uživatelskou skupinu, ve Admincp> Uživatelské skupiny> uživatelské skupiny manažer a většina z nich má střední uživatele, problém je, že jsem nějaké úpravy a dodal, hacky, které vyžadují administrátoři nastavit oprávnění na uživatelskou skupinu, tak teď musím jít do každého a každý vypnout všechna oprávnění.

Je to jen zdá přehnané, aby každý z uživatelů v sekundárním uživatelskou skupinu, jaký je smysl?

Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

vBET dělá automaticky Seznam uživatelů a uživatelé jsou přidány do uživatelské skupiny poté, co po nastavení hlavního jazyka (uživatel jazyka v usercp).

Code:
    "have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
    Já tomu nerozumím, můžete to vysvětlit lépe?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Mám mods, nebo hacky z vb.org a některé vlastní ty, například i jeden tzv. VB místo v rámci šablony a nastavení do skupin pro jednotlivé uživatelské skupiny můžete nastavit, zda lze použít mod, a jaké konkrétní části mod jsou k dispozici , všechny nové uživatelské skupiny, které vbet přidal mít oprávnění nastaven tak, aby se užívání tohoto mod, ale měly by nemělo být dovoleno, mám skoro hotové procházejí všechny vypnutí všech těchto povolení je již skutečnou bolest. Proč se třeba dát do uživatelské skupiny na prvním místě?

Datum registrace
    05. 2010

Zde máte možnost to popsal:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Za druhé - vBET Uživatelské skupiny nejsou spojeny s oprávněními, takže možná je to vaše chyba, mod, ale nemůžu říct s jistotou.

Prosím, dejte mi jméno jednoho z mody a URL tohoto mod (měl by být zdarma) a já se podívat na mé testovací forum (a samozřejmě - napište, jak se množí krok za krokem)

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •