Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: Keistai E-mail

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Keistai E-mail

Forumo narys skundėsi:

Pavyzdžiui, iš e-mail:
    Mielas Bart,
    rparmar tik atsakė į gija, kurią pasirašė į teisę - FA Limited klubas - Pentax SLR objektyvuose suteikė diskusijų forumas PentaxForums.com. Jei norite rašyti atsakymą, prašome atidaryti nuorodą žemiau siūlai. Į Šis el.pašto Prašome neatsakinėti.
    Ši gija yra įsikūręs:
    FA Limited klubas - Puslapis 32 - PentaxForums.com
    Čia yra pranešimas, kuris ką tik buvo išsiųstas:
    <!--PRADĖTI vBET NĖRA IŠVERSTA PLOTAS-->
    --- Citata (iš pradžių brecklundin) ---
    Plius aš verčiamos jį naudoti, nes aš tik vežamos 35ltd išjungimo 43ltd ... puikiai labai 35ltd kopiją ir dar aš negalėjo atsispirti daugiau sidabro suvilioti.
    --- End quote ---
    <!--PABAIGOS vBET NĖRA IŠVERSTA PLOTAS-->aš gali būti susiję su tuo! Iškeičiau savo DA35 dėl DA12-24, nes tai buvo svarbiau man tai, kad tokie židinio nuotolis padengti. Bet aš nuolat FA43. Nors tai yra mažiau praktiška, nei DA35 manau, ji užpildo specialią nišą.
    Tai gali būti ne geriausias technikos pavyzdys naudojamo objektyvo, ypač su po apdorojimo, bet man patinka. (Ir taip daro šokėja.) FA43 streikai vėl, kur FA77 buvo per arti žemės ūkio kultūrų.
    Angie Smalis šokiai Nieko sritys
    Vaizdas: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis šokiai Nieko sritys Flickr - Photo Sharing!)
    Taip pat gali būti kitų atsakymų, bet jūs negausite daugiau pranešimų, kol vėl apsilankyti forume.
    Visi geriausi,
    PentaxForums.com

Ne visi el atrodyti taip.
    FI vienas po Eaglerapids neparodė.
    Vienas po pcarfan darė taip pat.
    Patikrinkite rparmar ir pcarfan nenustatė savo kalbą dar?
    Be to, ji I
    Ar tai, nes ne kiekvienas turi ir savo kalbą? Jei taip, tai yra MySQL užklausos, kad aš galiu naudoti nustatyti visi kalba anglų?

Ačiū!

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Ačiū už dėmesį. Mes jau pradėjo dirbti, pašalinti vBET komentarus iš laiškų, bet padėjau ją atgal, nes kitų prioritetų. Mes sugrįšime į šią užduotį užtikrinti, kad vBET komentarai nėra įtrauktos į laiškus.

Taip galiu patvirtinti tai, kaip gerai. Ačiū rūpintis šio per vBET.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Ačiū! Tikimės, kad atnaujinimo Ištaisyta versija (aš darant prielaidą, 3.3.0) bus palyginti neskausmingą!

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Gavau 800 laiškų šį rytą visi su

vartotojo Vardas : <!--PRADĖTI vBET NĖRA IŠVERSTA PLOTAS-->Neregistruotas<!--PABAIGOS vBET NĖRA IŠVERSTA PLOTAS-->
    ClassName: vB_Database
    MySQL versija

ir aš ką tik gavo kitą 75 laiškų kaip šis.

Žinau, jūs paaiškinta pirmiau, bet aš nesuprantu, kodėl tai vyksta.

Plius gaunu masinis serverio apkrova skelbimai iš savo dedikuotą serverį.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Ačiū! Tikimės, kad atnaujinimo Ištaisyta versija (aš darant prielaidą, 3.3.0) bus palyginti neskausmingą!
    Kaip visada bus atnaujinami trivialus - tiesiog įkelti failus ir importo produkto failą

Taip pat 3.3.0 bus ne tik klaidų, nustatymu, bet taip pat bus įtraukta daug darbo efektyvumu.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by chick View Post
    Gavau 800 laiškų šį rytą visi su

vartotojo Vardas : <!--PRADĖTI vBET NĖRA IŠVERSTA PLOTAS-->Neregistruotas<!--PABAIGOS vBET NĖRA IŠVERSTA PLOTAS-->
    ClassName: vB_Database
    MySQL versija

ir aš ką tik gavo kitą 75 laiškų kaip šis.

Žinau, jūs paaiškinta pirmiau, bet aš nesuprantu, kodėl tai vyksta.

Plius gaunu masinis serverio apkrova skelbimai iš savo dedikuotą serverį.
    Kas yra šių laiškų turinio?

Tikiuosi, kad tai netrukus bus išspręsta

Prisiregistravo
    Aug 2009

Išspręsta Bus įtraukta į kitą spaudai. Paštas atnaujinami žemo lygio kablys, todėl turi dirbti visų rūšių OE laiškus, bet buvo išbandytas tik temas prenumerata.

Tuo atveju, jei bet kurios kitos mąsto, laiškus atsitiks, prašome tiesiog rašyti čia: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2756

PS.
    Aš manau, turėtų appologise kad jis tooks Soo seniai - buvo tikrai trivialus ištaisyti. Problema buvo ta, kad pirmą kartą, kai aš ieškojau laiškus kabliukų radau tai, ko man reikia, bet išbandyti jį į neteisingą kelią, kas turi man tada. Atsiprašome ir tikimės, kad jis nebuvo toks unconvinient - dabar ji dings

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •