Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: Bugs talpyklos siurbliai (kelią iki failo / Neteisėtas Ofsetinės)

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Bugs talpyklos siurbliai (kelią iki failo / Neteisėtas Ofsetinės)

Gerai, aš turiu mano admincp aplanką pervadintas į: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
    (Taip pat konfigūruojamas per config.php)

Kai aš pradziu: vBet Įrankiai, talpyklos siurbliai
    Gaunu tokią klaidą:

Warning: require_once ([kelias] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-kartą]: failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () ' d kodą 9 on-line

Fatal error: require_once () [function.require]: Nepavyko atidaryti reikia "/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval ()' d kodą 9 on-line

Pažvelgus klaida, tai yra dėl sunkiai koduojamų / admincp / kelias

Jei mano admincp galiu pakeisti atgal į "admincp" (taip pat sugrįžtant config.php) ir grįžti vBet Įrankiai, talpyklos siurbliai
    Talpyklos siurbliai rodo teisingai.

Tačiau, kai atliekamas duomenų bazės talpyklą (neišbandytas svečių failus).
    Nors užduotis atrodo teisingai užpildyti, ir iš tikrųjų išvalyti talpyklą, kaip man patikrinti duomenų bazę, naudojant PhpMyAdmin.

Gaunu tokią klaidą:

Įspėjimas: Neteisėtas kompensuoti tipas isset ar tuščias [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php 106 on-line
    Įspėjimas: Neteisėta kompensuoti tipo [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php 108 on-line
    Įspėjimas: Neteisėta kompensuoti tipo [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php 113 eilutė

Bet kokią pagalbą, sprendžiant šiuos klausimus būtų much appreciated.

-

Atnaujinti:
    Aš taip pat gauti neteisėtą kompensuoti klaidą dėl visų mano kiti vBet Įdiekite, todėl tai turi būti klaidas.

Plius aš taip pat gauti pirmąją klaidą, jei aš pervadinti mano kiti vBet Įdiegti todėl tai taip pat turi būti Re admincp.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Atnaujinti:

Aš sužinojau, kaip išspręsti sunkiai koduojamų / kelias /
    Taip pat, o tai padaryti, aš pastebėjau, kad Nedomina žodžiai / kelias / taip pat sunku koduoti, todėl čia yra, kaip išspręsti šią klaidą:

AdminCP> plugin Manager> Nepermatomos ignoruojami žodžiai esamus pranešimus (admin_maintenance)

Pakeiskite: require_once (rež. "/ admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php");
    Su: require_once (rež.'/'.$ vBulletin-> config ['Įvairūs'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_ignoredwords.php ");

-

Pakeisti: require_once (rež. "/ admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" ");
    require_once (rež.'/'.$ vBulletin-> config ['Įvairūs'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_cachecleaner.php ");

Vis dar ieškote į antrą klaidą minėta.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •