Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Statistika Prašome?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Default Statistika Prašome?

Visi šie maisto istorijų yra puikus, bet man reikia faktų, kad sprendimus, todėl jei kas nors galėtų man padėti, taip

VB Versija:
    VBSEO? Versijos numeris / data, įdiegti:
    VBET Versija / data įdiegti:

Ir šių grafikų iš "Google" paslaugų ...
    Rodyklėje graph prieš ir po (administratorius)
    Svetainės greitis diagramoje prieš ir po (administratorius)
    Paieška hitai prieš ir po (Analytics)
    Bounce Rate prieš ir po (Analytics)
    Gimtoji Šoninis veislė hitai iš prieš ir po (Analytics)

Žinau, tai didelis paklausti ... bet aš manau, tik su visais šią informaciją galėtų tinkamai pagrįstą sprendimą aout pirkti šį produktą ...

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Deja, mes neturime tokių duomenų - šis forumas yra vBET įdiegta iš pradžių taip nebuvo, bet "iki". Kai informacija yra pritvirtintas prie mūsų vartotojai į pietus forume: vBET Geras Istorijos - vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET)

Taip pat kai kurių mūsų klientų leido įtraukti Forumas Nuorodos, galite rasti čia: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php todėl jūs galite patikrinti "Google", kaip daug išverstų puslapių indeksuojami, kai konkrečioje vietoje ir kalba.

Jei jūs gidas mums, kaip gauti šį iš "Google Analytics", mes galime suteikti Jums išverstų puslapių įėjimo į mūsų forumą, procentinio dydžio.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Aš būčiau laimingas daryti visiškai matomas mano svetainę naudojant nemokamą versiją (dalis mano darbo dieną teikti analitinę dokumentaciją, atvejo tyrimas, kad ji būtų lengvai padaryti / suprasti ).... Tada, jei, kad dirba, kad aš nusipirkti Pro versiją ....

Bet aš galiu pašalinti ženklą ir bet outlinks jis sukuria, o aš dirbu? , Tai galėtų turėti rezultatus poveikį

Tai vienintelis dalykas, thats, išleisti mane eiti

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jei norite pašalinti kredito nuorodą nemokama versija yra pakankamai, jei jums siųsti bet kurią donaciją (žr. informacijos apie nemokamą versiją puslapis). Prašome mokama versija turi daugiau funkcijų (pvz., URL vertimo) ir ji yra labiau optimizuota (sekančios laidos, mes taip pat rems atminties talpyklą dažniausiai naudojamas įgyvendinimo). Taigi, jei Jums patiks nemokamą versiją, tada sumokėjo galutinai el kažką, kas jums patinka

Šalia kredito nuorodą nieko, todėl aš manau, galite paleisti jį - Jei turite kokių nors ateities klausimų, prašome tiesiog paklausti - mes mielai jums padėti

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •