Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 13 123 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1021

Tema: Daugiau klaidų! Neteisingas indeksuojami URL goodle - Labai blogai!

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Default Daugiau klaidų! Neteisingas indeksuojami URL goodle - Labai blogai!

Dabar aš žinau, kodėl aš pašalinti vbet prieš, tiek daug klaidų!

"Google" indeksuoja keista URL vbet_delayxx, kai jie paspaudžia pradziu teisingą URL.

Žiūrėkite:

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Sau 2011

Gerbiamasis Gyvatė,
    vėlavimą yra masyvo. Šiame masyve saugomi nuorodas, ir tai rodo, examle delay7x 19.959, kuris reiškia, kad 7x masyvo ir 19.959 numerį gija numeris, kuris yra indeksuojamas.
    Tai daroma, nes tada išsiųsti 1 užduotis "Google", todėl už veiklos rezultatus.
    Indeksai pasikeitė po gerą vertimą.
    Jūs turite klaida ryšį su "Google", todėl jie nėra verčiami. Todėl nebuvo perrašyti šią vėlavimų (matricas), nes jis buvo tuščias.

Prašome išvalyti talpyklą, daryti naujus Sitemap, nes jūsų nuorodos yra seni ir "Google" turi perindeksuoti juos. Peradresavimai yra geros, todėl "Google" turi perindeksuoti jį.

Jei turite kokių nors klausimų, rašykite čia.
    Ačiū

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Kodėl išvalyti talpyklą, jei delayxx URL nukreipti į teisingą URL?

, Tai yra 302 peradresavimai, o ne 301, kad Google niekada lašas šių delayxx URL iš indekso.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Sau 2011

kartais išvalius naršyklės talpyklą suteikia anwser.
    i bus tikrinamas ir parašykite čia, kai aš gavau anwser

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki.

Aš padėti šioje temoje

Kaip rašiau - aš duosiu jums daugiau informacijos vėliau ir mes pasirūpinsime apie tai.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Aš sugest jūs vėl patikrinti šių delayxx URL, jie yra 302 nukreipimus!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taigi tai yra priežastis, kodėl šios nuorodos yra net indeksuotas. Puiki užuomina. Mes taip pat patikrinti, ar tokių nukreipti, yra vBSEO arba vBET ir jei vBSEO yra konfigūruojama (arba gali būti pakeistas pagal mūsų integracijos kodas). Tai išspręsti klausimą jau indeksuojami puslapių.

Dar, žinoma, mums reikia rasti, kodėl vBET net tokios sąsajos galutinio html atsako.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 15-02-11 prie 18:21.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

ok, laukiu pataisą. ačiū

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš tiesiog davė labai konkrečius uždavinius, apie ką ir kaip patikrinti, kad jaunuolis.

Taip pat būtų labai naudinga, jei jūs galėtumėte pasakyti, kur tokie ryšiai buvo sukurtas? Šiuo metu, jei šie puslapiai yra indeksuoti, ir nukreipti, yra 302 mes negali būti net tikri kartos klaidų vis dar egzistuoja vBET, ar tai tik senų Bug kuris neatsitinka daugiau, bet jūs jau indeksuojami puslapių. Taigi pasakykite jūs matote bet kokį puslapį, kur tokie URL matomas jūsų naršyklėje nuorodos. Prašome patikrinti, kai jūsų temas, forumuose, archyvas RSS gal. Prašome pasakyti, padaryti, turite mados, kurios specialiai integruota su vBET - gal ten yra problema. Jaunuolis bus patikrinti jūsų forume taip pat (jei ji negali būti apribota), vis dar žinote savo forumą ir gal žinote ar įtariate, jei tokia URL yra generuojami.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Im nežinote, ką aš galiu padaryti, galite pamatyti "Google" indeksavimo klaidų čia: svetainė: www.computer juice.com - Google Paieška

Peržiūrėti talpyklą puslapio kodą!

Taip pat jis yra 302, nukreipti į tinkamą URL, jis turi būti 301, bet geriau nustatyti būtų ne indeksu blogas URL alltogether.

Pradžia 13 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •