Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 21

Thread: Več bugs! Wrong URL-jev, ki jih indeksira goodle - zelo slabo!

Brezupen

Default Več bugs! Wrong URL-jev, ki jih indeksira goodle - zelo slabo!

Zdaj vem, zakaj sem odstranil vBET prej, toliko napak!

Google je indeksiranje čuden URL, vbet_delayxx ob kliku so goto pravilen URL.

Glej:

Upokojeni;)

Dragi Snake,
    zamuda je matrika. V ta sklop so shranjene povezave, in jo prikazati za examle delay7x-19959, ki pomeni, da 7x je število niz in 19.959 številka za nit, ki je indeksirana.
    To je naredil zato, ker, potem pa je pošiljanje 1 naloga, google, tako da je za delovanje.
    Indeksi so bile spremenjene po dobri prevajanje.
    Imate napake povezavi z google, tako da niso prevedene. Torej ni reportaža to zamud (polja), ker je bil prazen.

Prosimo, da jasno cache, pa novo kazalo, ker vaše povezave so stare in google bi jih Ponovno indeksiraj. Preusmeritve so dobri, tako da bi google to indeksiraj.

Če imate več vprašanj, napišite tukaj.
    Thanks

Brezupen

Zakaj jasno cache, če urls delayxx preusmeri na pravi URL?

Vprašanje je, da je 302 preusmeriti, ne 301, tako da Google ne bo nikoli padec teh delayxx urls iz indeksa.

Upokojeni;)

včasih obračun cache daje anwser.
    i bo preverjena in pisanja tu, ko sem dobil anwser

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hello.

Bom pomagal s to temo

Kot sem napisal - I vam bo dal več informacij kasneje, mi pa bomo poskrbeli o tem.

Brezupen

Sugest sem si ponovno preverjanje teh delayxx urls, so 302 redirects!

Torej, to je razlog, zakaj so te povezave še indeksira. Great namig. Prav tako bomo preveriti, kot pa preusmeriti izdela vBSEO ali vBET in če se s vBSEO je nastavljiv (ali pa se lahko spremeni naše integracijo kode). To je za rešitev vprašanja z že indeksiranih strani.

Še vedno seveda moramo najti zakaj vBET tudi ustvarjen takšnih povezav v končni html odgovor.
    Nazadnje urejal vBET; 15-02-11 pri 18:21.

Brezupen

ok, se veselim, da popraviti. hvala

Pravkar sem dal zelo specifične naloge, o tem, kaj in kako, da preverite, Mladostnik.

Prav tako bi bilo zelo koristno, če bi vam povedal, kje je bil ustvarjen takšne povezave? V tem trenutku, če so te strani indeksirane in preusmeriti se 302 ne moremo biti prepričani, da niti ne generacije hrošč še vedno obstaja v vBET, ali je to samo stara bug, ki se ne zgodi več, ampak ste že indeksiranih strani. Torej, povejte, vidite vse strani, kjer so vidni kot URL v vašem brskalniku pod povezave. Prosimo, preverite nekatere od vaših niti, forumi, arhiv, morda RSS. Obvestite Ali imate mods, ki če je to posebej povezano z vBET - morda pa je vprašanje. Mladostnik bo pogledat na forum tudi (če ne bo omejena), še vedno veste, vaš forum dobro in morda veste ali sumite, kjer so ustvarjeni kot URL.

Brezupen

Im ni prepričan, kaj lahko storim, si lahko ogledate google indeksiranje bug tukaj: stran: www.computer-juice.com - Google Search

Poglej cache za ogled strani kodo!

Prav tako je 302 preusmeri na ustrezen URL, mora biti 301, ampak bolje popraviti bi bilo, da ni kazalo slabo alltogether URL.

Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •