Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 13 123 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1028

Tema: . Htaccess klausimai

Default . Htaccess klausimai

Aš einu vBulletin 4.1 vBSEO 3.5.2.

Aš pirkti VBT šiandien.

Žemiau yra mano. Htaccess failą, kuriame yra darbo ... www dot satelliteguys dot mus / htaccess.txt (aš negaliu įkelti savo txt failo sako, yra leidimai klaidą į jūsų serverį ir galiu rašyti URL, kol aš po 15 kartų.)

Aš negalėjo gauti siūlomus vbt dirbti teisingai, kai aš įterpti jį gaunu klaidą, kad sako, kad puslapis nėra tinkamai nukreipiant

"Firefox" aptiko, kad serveris yra nukreipti prašymą šiuo adresu taip, kad niekada nebus užbaigti. Kai bandau į savo pagrindinį puslapį.

Ar galite leiskite man žinoti teisingą. Htaccess, kad aš galiu gauti šią darbo? Ačiū!
    Paskutinį kartą redagavo scottct1; 03-12-10 prie 04:23.

Aš užsakiau montavimo darbai praėjusią naktį. Aš leis pro figure it out, kaip aš esu įsitikinęs, kad ką nors paprasto.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Thats teisė.
    Atsiprašau už mūsų vėlai.

Prašome siųsti man PM savo admincp, FTP ir vBSEO Išsamiau.

Dabar mes turime savaitgalį. mes tai padaryti pirmadienį. Ar jums tinka? Atsiprašau už vėlavimą.
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 03-12-10 prie 20:00.

PM išsiuntė.

Ačiū!

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Šį savaitgalį Kamil yra nemokama. Jis galės spręsti ir jums atsakyti pirmadienis. Hope tai ok

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Nes aš negalite redaguoti savo Htaccess failą - prašome pakeisti savo Htaccess failą su:
    Code:
    DirectoryIndex    cmps_index.php index.php cmps_index.php index.html index.htm

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.satelliteguys\.us
    RewriteRule (.*) http://www.satelliteguys.us/$1 [L,R=301]               

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    #RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin

#Those rules have to be in domain main folder
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#This rule must be in each directory which have to be supported (without forum directory itself)
    #RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.satelliteguys.us$

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Atlikta.
    I redaguoti savo vBSEO failus (integracija su vBET)
    Redagavau. Htaccess (dabar jūs turite gerą taisyklės)
    I nustatykite reikiamas parinktis admincp vBET ir admincp-> Bendrieji parametrai
    Aš išbandyti savo svetainę ir viskas (vertimo forumas ir nuorodos), veikia gerai.

Ar jūs tai išbandyti?
    jei kas nors nesutinka, prašom rašyti čia.
    Jei viskas ok Ačiū už jūsų bendradarbiavimą ir geros kloties

Aš turiu keletą klausimų ...

1) Jei aš spustelėkite Vokietijos verčia į vokiečių baudos. Tačiau, jei noriu grįžti į anglų ir spustelėkite anglų vėliava grįžti į anglų ir lieka Vokietijos.

Vietoj mane į satelliteguys.us / lt tai tik priima mane atgal į satelliteguys.us

2) Mano svetainė cmps_index.php tačiau dėl kažkokių priežasčių nėra pakrovimo kaip ji naudoti vietoj index.php yra pakrovimo. Norėdami išspręsti šią problemą temporarily aš kopijuoja mano cmps_index.php index.php.

3) Vienas mano vartotojams apie į šį klausimą ... "Pirmą neskaitytą pranešimą funkcija, atrodo, neveikia. Aš einu į pirmąją žinutę temas, o ne naujų pranešimų."

Prašome patarti.

Daugiau klausimų ...

Vyksta į AdminCP tada Nepermatomos Nedomina žodžiai VBT Įrankiai, tada gaunu tokį klaidos pranešimą.

Warning: require_once ([kelias] / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php) [function.require-kartą]: failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo [kelias] / admincp / misc.php (2067): eval () ' d kodą 4 on-line

Fatal error: require_once () [function.require]: Nepavyko atidaryti reikia "/ usr / home / SATELLIT / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') / usr / home / SATELLIT / public_html / admincp / misc.php (2067): eval ()' d 4 eilutės kodą

Ir tai iš talpyklos siurblys ...

Warning: require_once ([kelias] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-kartą]: failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / admincp / misc.php (2067): eval () ' d kodą 9 on-line

Fatal error: require_once () [function.require]: Nepavyko atidaryti reikia "/ usr / home / SATELLIT / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') / usr / home / SATELLIT / public_html / admincp / misc.php (2067): eval ()' d kodą 9 eilutė

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

1) satelliteguys.us / yra geras. kodėl gi ne "/ lt"? , nes anglų kalba yra pagrindinis forumas kalbą ir, kai paspausite ant anglų vėliava turite URL į forumą.
    Kur matote Vokietijos? jei aš spustelėkite Vokietijos Turiu vertimo į vokiečių kalbą. Jei aš spustelėkite anglų kalba - anglų.

Jei norite turėti greitesnį forume:
    Galite išjungti kai elgetavimui vertimai - kai talpyklos bus užpildyti, galite pridėti naujus laikas nuo laiko. Pradedant su visų 52 vertimai - 52 kartus daugiau turinio, vartotojai ir šaknys,. Kai kurie forumai gali lengvai tvarkyti, kai tai yra geriau pradėti keletą vertimų.
    Norėdami tai padaryti eikite į AdminCP -> vBET -> vėliavas

2) jis veikia dabar?
    3) Dabar turiu laisvo laiko. Aš ją išspręsti rytoj. , Jei tai yra OK už jus.

Pradžia 13 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •