I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 28

Thread: . Çështjet htaccess

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2010
    Postime
    36

Default . Çështjet htaccess

Unë jam duke vBulletin 4.1 me Muslimanët 3.5.2.

Kam blerë VBT sot.

Më poshtë është fotografi. Ime htaccess e cila është duke punuar ... www dot dot na satelliteguys / htaccess.txt (unë nuk mund të ngarkoni dosjen time txt thotë se ka një gabim lejet në serverin tuaj dhe unë nuk mund të postoni URL derisa unë pas 15 Herë.)

Unë kam qenë në gjendje për të marrë vbt sugjeruar për të funksionoj në rregull, kur unë futur atë marr një gabim që thotë se faqja nuk është Përcjellin siç duhet

Firefox-i ka zbuluar se serveri është Përcjellin kërkesën për këtë adresë në një mënyrë që nuk do të përfundojë. Kur unë do të përpiqet për faqën time.

A mund të please let me know saktë. Htaccess kështu që unë mund të merrni këtë pune? Thanks!
    Fundit edituar nga scottct1; 03-12-1004:23.

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2010
    Postime
    36

I urdhëruar dërgimin e instalimit natën e fundit. Unë do të le figura pro atë si unë jam i sigurt diçka të saj të thjeshtë.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Thats drejtë.
    Unë kërkoj falje për vonesë tonë.

Ju lutem dërgoni me mua duke PM admincp tuaj, FTP dhe detajet Muslimanët.

Tani ne kemi një fundjavë. ne do të bëjmë atë të hënën. A është e drejtë për ju? Unë kërkoj falje për vonesën.
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 03-12-1020:00.

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2010
    Postime
    36

PM dërguar.

Thanks!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kjo Kamil fundjavë ka falas. Ai do të jetë në gjendje për të zgjidhur atë dhe përgjigjet e hënë. Shpresoj se kjo është në rregull

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

. Sepse unë nuk mund të modifikoni dosjen tuaj htaccess - ju lutemi të zëvendësojë dosjen tuaj htaccess me këtë:.
    Code:
    DirectoryIndex    cmps_index.php index.php cmps_index.php index.html index.htm

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.satelliteguys\.us
    RewriteRule (.*) http://www.satelliteguys.us/$1 [L,R=301]               

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    #RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin

#Those rules have to be in domain main folder
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#This rule must be in each directory which have to be supported (without forum directory itself)
    #RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.satelliteguys.us$

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Done.
    -I edited fotografi vBulletin tuaj (integrimi me vBET)
    -I edited htaccess. Tuaj (tani ju keni një rregulla të mira)
    -Unë kam vendosur opsionet e nevojshme në admincp-vBET dhe admincp-> settings përgjithshme
    -I testuar faqen tuaj dhe gjithçka (përkthimi forum dhe lidhje) vepra të mira.

Mund ta provuar atë?
    nëse diçka nuk bien dakord, ju lutem shkruani këtu.
    Nëse çdo gjë është ok faleminderit për bashkëpunimin tuaj dhe fat të mirë

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2010
    Postime
    36

Unë jam ka disa çështje ...

1) Nëse unë klikoni mbi gjermane të përkthehet me gjobë gjermane. Sidoqoftë, nëse unë dua të kthehem në anglisht dhe klikoni flamurin anglisht për të shkuar mbrapa në anglisht dhe mbetet gjermane.

Në vend që të marrë mua për satelliteguys.us / en ai thjesht merr mua përsëri në satelliteguys.us

2) homepage im është cmps_index.php por për disa arsye nuk është e ngarkimit deri si ajo përdorin për të në vend index.php është e ngarkimit. Për të rregulluar këtë temporarly kam kopje cmps_index.php time index.php.

3) Një nga përdoruesit e mia raportuar këtë çështje vijon ... "I pari i palexuar pas funksion duket të jetë prishur. Unë jam duke shkuar për mesazhin e parë të temat, në vend të postime të reja."

Ju lutemi të këshillojë.

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2010
    Postime
    36

Çështjet më të ...

Shkuarja në AdminCP pastaj të VBT Tools pastaj fjalë të Opaque injoruar kam marrë mesazh gabimi.

Warning: require_once ([rrugën] / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php) [function.require-herë]: dështuar për të hapur stream: No fotografi të tilla apo directory në [rrugën] / admincp / misc.php (2067): eval () ' d code on line 4

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed hapjen e nevojshme '/ usr / home / Satellit / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / usr / home / Satellit / public_html / admincp / misc.php (2067): eval ()' d code on line 4

Dhe kjo e pastër cache ...

Warning: require_once ([rrugën] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-herë]: dështuar për të hapur stream: No fotografi të tilla apo directory në [rrugën] / admincp / misc.php (2067): eval () ' d code on line 9

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed hapjen e nevojshme '/ usr / home / Satellit / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / usr / home / Satellit / public_html / admincp / misc.php (2067): eval ()' d code on line 9

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

1) satelliteguys.us / është e mirë. pse jo me "/ en"? sepse angleze është gjuha kryesore e juaj forum dhe kur ju klikoni mbi flamurin anglisht ju keni një url në forum origjinal.
    Ku e shihni gjermane? në qoftë se unë klikoni mbi gjermane unë kam një përkthim gjermane. Nëse unë klikoni mbi anglisht - Unë kam një anglisht.

Nëse doni të keni një forum të shpejtë:
    Ju mund disable disa përkthime në lypur - kur cache do të mbushet ju mund të shtoni të reja nga koha në kohë. Duke filluar me të gjitha mjetet përkthime 52 përmbajtjen 52 herë më shumë për përdoruesit dhe rrënjët. Disa forume mund të merret lehtë kjo, për disa është më mirë për të filluar me disa përkthime.
    Të bëhet kjo: të shkoni në admincp->vBET->Flamujt

2) është punë tani?
    3) Tani unë kam një kohë të lirë. Unë do të rregullojmë atë nesër. Në qoftë se kjo është në rregull për ju.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •