Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 55

Tema: Pašalinti nors vieną specialų simbolį URL, pavyzdžiui, [,], * ir kt.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Default Pašalinti nors vieną specialų simbolį URL, pavyzdžiui, [,], * ir kt.

Hi guys, reikia šiek tiek pagalbos čia

į vbseocp.php--> simbolį pakeitimo--> nustatyti pakeisti ne anglų kalbos simbolius URL?, laikyti ne anglų simbolius URL kaip vbet įrengimo instrukcijoje

numatytąją kalbą (anglų) man reikia pašalinti kai kuriuos simbolius, Dont reikia URL, pvz. [, ], * ir vieną simbolį, nes aš esu ne komfortą su šiais vieną simbolį į numatytąją kalbą (anglų)

prašome padėti vaikinai, kaip pašalinti šiuos bendrosios simbolių url numatytąją kalbą (anglų), bet vis dar naudojate "Laikyti ne anglų simbolių URL" galimybė

Bandžiau pridėti [ir] * požymį, vbseocp.php -> Nustatyti Stopwords tačiau jos neveikia, arba gali pašalinti iš vbseocp.php -> Nustatykite savo individualizuotos Simbolių endoprotezai?

ARBA

jei yra sąlyginis kodas "Pakeisti URL Ne anglų Veikėjai?" Įprasta kalba tik "Laikyti ne anglų simbolių URL" kitomis kalbomis ", kitomis kalbomis, o gal mes galime nustatyti sąlyginis kodas vBSEO / resources / XML / config.xml kažką panašaus tik pvz.
    if ($ vbetlang == default)
    {
    Pakeisti ne-anglų simbolius URL?
    }
    if ($ vbetlang! = numatytasis)
    {
    Laikyti ne anglų simbolių URL kitomis kalbomis
    }

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Pirmasis būdas, aš jau žinau, kaip tai padaryti, ačiū už Andrés Durán Hewitt vBSEO forume:

Sveiki,

Jūs vis dar galite apibrėžti simbolių pakaitalus, nepriklausomai Laikyti ne anglų simbolių URL "galimybė. Prašome pabandyti apibrėžti šias užsakymą simbolių pakeitimo:

Code:
    '['=>''
    ']'=>''
    '*'=>''
    Ir leiskite man žinoti, kaip jis.

Nuoširdžiausi linkėjimai.

, bet tai yra geriau, jei mes galime naudoti Antrasis būdas aukščiau, praneškite mums, jei kas nors turi informacijos apie tai, kad sąlyginio ir aš siūlau jums naudojant Pirmasis būdas virš, jei jūs naudojate english / Lotynų kaip numatytąją kalbą (kaip mes beveik visi naudoti )

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš jį skaityti atidžiai dabar ir suteiks jums atsakyti greičiau

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Pavyzdžiui, kaip šią temą savęs URL

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-%5B-%5D-%2A-others.html
    tai geriau kaip šią nuorodą, Pašalinta specialų simbolį [,] * paryškinti aukščiau, geriau anglų forumas

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-others.html

kiti URL, pavyzdžiui, kad kai kurių specialių simbolių pavadinimą ir URL
    [Kalba: $ kalba Negalima pridėti kalbos BBCodes], Vilniaus apskritis, Vilniaus m. sav.
    & Goto = newpost nuorodos nėra nukreipti tinkamai
    langtitle = sk] F.. klaidą?
    Showthread.php? P = x ne perrašyti
    "Vbet_ vėliavų" klausimas
    Atsižvelgdama 2 lang = bbcode ...
    Paskutinį kartą redagavo basketmen; 04-11-10 prie 20:21.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai taip - galite padaryti, kad taip pat vBET failą:
    1. Atidaryti vbenterprisetranslator_seo.php
    2. Ieškoti:
    Code:
    $vbet_custom_char_replacement = array(
    '"' => '', 
    '[langtitle=' => '', 
    '[/langtitle]' => '', 
    ']' => '-'
    );
    3. Pridėti ten porų panašiai vBSEO

Jūs turėsite pridėti jį vėl po kiekvieno atnaujinimo, nes jūsų pakeitimai bus perrašyti. Taigi išlaikyti vBSEO užsakymą endoprotezai atrodo geriau idėja.

Apie savo 2. pasiūlymas. Tokia sąlyga turėtų atrodyti taip:
    Code:
    if ($_REQUEST['language'])
    {
    Keep Non-English Characters in URLS for other languages
    } else {
    Replace Non-English Characters in URLs?
    }
    Mes ne bandymas toks sprendimas, todėl mes, patarti tai padaryti, kai bandomasis egzempliorius ne realaus forume ir patikrinti, kaip ji elgiasi. Aš netikiu ji dirbs - Manau, kad nuo konfigūracijos, kurių buvo imtasi tiesiog vertė ir pridedamas prie kintamojo, kintamojo gydyti tai kaip eilutės reikšmė. Aš manau - ne testuoti. Taigi toks pakeitimas turėtų būti kitoje vietoje, toje vietoje, kur kintamasis mano vertę, kurią galėtų padaryti tonas:
    Code:
    $theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
    Jei kintamasis yra globalus (ir, jei tai yra kintamo ne konstanta) tada galite perrašyti, / Includes / vbenterprisetranslator_functions_seo.php failą. Yra 2 vietos, kur jūs turite kaip šis kodas:
    Code:
    if ($language) {
    $text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
    } else {
    $text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
    }
    Taigi galite pakeisti kintamojo vertė pasaulio else, prieš tekstą yra vertinamas.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •