Gerai taip - galite padaryti, kad taip pat vBET failą:
1. Atidaryti vbenterprisetranslator_seo.php
2. Ieškoti:
Code:
$vbet_custom_char_replacement = array(
'"' => '',
'[langtitle=' => '',
'[/langtitle]' => '',
']' => '-'
);
3. Pridėti ten porų panašiai vBSEO
Jūs turėsite pridėti jį vėl po kiekvieno atnaujinimo, nes jūsų pakeitimai bus perrašyti. Taigi išlaikyti vBSEO užsakymą endoprotezai atrodo geriau idėja.
Apie savo 2. pasiūlymas. Tokia sąlyga turėtų atrodyti taip:
Code:
if ($_REQUEST['language'])
{
Keep Non-English Characters in URLS for other languages
} else {
Replace Non-English Characters in URLs?
}
Mes ne bandymas toks sprendimas, todėl mes, patarti tai padaryti, kai bandomasis egzempliorius ne realaus forume ir patikrinti, kaip ji elgiasi. Aš netikiu ji dirbs - Manau, kad nuo konfigūracijos, kurių buvo imtasi tiesiog vertė ir pridedamas prie kintamojo, kintamojo gydyti tai kaip eilutės reikšmė. Aš manau - ne testuoti. Taigi toks pakeitimas turėtų būti kitoje vietoje, toje vietoje, kur kintamasis mano vertę, kurią galėtų padaryti tonas:
Code:
$theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
Jei kintamasis yra globalus (ir, jei tai yra kintamo ne konstanta) tada galite perrašyti, / Includes / vbenterprisetranslator_functions_seo.php failą. Yra 2 vietos, kur jūs turite kaip šis kodas:
Code:
if ($language) {
$text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
} else {
$text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
}
Taigi galite pakeisti kintamojo vertė pasaulio else, prieš tekstą yra vertinamas.