Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Выдаліць які-небудзь адной спецыяльны сімвал у URL, напрыклад, [,], * і іншыя

Default Выдаліць які-небудзь адной спецыяльны сімвал у URL, напрыклад, [,], * і іншыя

Прывітанне, хлопцы, патрэбна дапамога тут

у vbseocp.php --&ГТ; замена сімвалаў --> Я паставіў замяніць кірылічныя сімвалы ў URL-адрасоў?, каб захаваць па-ангельску сімвалы ў URL-адрасоў, як Vbet інструкцыя па ўстаноўцы

на мове па змаўчанні (англійская), мне трэба выдаліць некаторыя сімвалы, якія неабходна dont ў адрасах, як [, ], * і іншыя адзіночны знак, таму што я не з'яўляюся камфорт з гэтым адзін знак на мове па змаўчанні (англійская)

Калі ласка, дапамажыце хлопцы, як выдаліць гэтыя адзінкавыя сімвалы ў URL на мове па змаўчанні (англійская), але ўсё ж з дапамогай "Трымайце па-ангельску сімвалы ў URL-адрасоў" варыянт

я паспрабаваў дадаць [і], а знак * у vbseocp.php -> Вызначыць Стоп-словы, але яе не працуе, ці можа яго выдаліць з vbseocp.php -> Вызначце вашыя замены карыстацкіх знакаў?

АБО

калі ёсць ўмоўны код, каб "Замяніць па-ангельску сімвалы ў URL?" па змаўчанні мове і "Keep-ангельску сімвалы ў URL-адрасоў" для іншых моў "для іншых моў, можа быць, мы можам усталяваць ўмоўны код у чым-то vbseo / рэсурсы / XML / config.xml, як гэта толькі для прыкладу
    калі ($ vbetlang == па змаўчанні)
    {
    Заменіце па-ангельску сімвалы ў URL?
    }
    калі ($ vbetlang! = па змаўчанні)
    {
    Працягвайце па-ангельску знакаў у адрасах іншых мовах
    }

на першы шлях я ўжо ведаю, як гэта зрабіць, дзякуй за Андрэса Дуран Х'юіт ў vbseo форуме:

Добры дзень,

Вы ўсё яшчэ можаце вызначыць характар замен незалежна "Захаваць па-ангельску сімвалы ў URL" варыянт. Калі ласка, паспрабуйце вызначыць наступныя карыстацкія замены знакаў:

Code:
    '['=>''
    ']'=>''
    '*'=>''
    І дайце мне ведаць, як яна ідзе.

З найлепшымі пажаданнямі.

але лепш, калі мы можам выкарыстанні другога спосабу вышэй, калі ласка, дайце нам ведаць, калі хто валодае інфармацыяй аб тым, што ўмоўная, і я прапаную вам, выкарыстоўваючы першы спосаб вышэй, калі вы выкарыстоўваеце ангельску / лацінскімі якасці мовы па змаўчанні (як амаль усе мы выкарыстоўваць яго )

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я чытаю яго ў таямніцы ў цяперашні час і даць вам адказ хутка

Напрыклад, як гэты адрас сам паток

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-%5B-%5D-%2A-others.html
    лепш URL, як гэта, выдалены спецыяльны сімвал [,], а * тлустым шрыфтам вышэй, лепш ангельску форум

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-others.html

Іншы прыклад URL-адрасоў, якія маюць некаторыя спецыяльныя сімвалы ў назве і ў радку адрасу
    [Мова: $ мове Ня дадавайце мову BBCodes] у Хуткі адказ
    І перайсці = newpost спасылкі не правільна перанакіроўваць
    langtitle = SK] F.. памылка?
    Showthread.php? Р = х не перапісваецца
    "Vbet_ сцяга" пытанне
    Маючы 2 LANG = BBCode ...
    Апошні раз рэдагавалася basketmen; 04-11-10 у 20:21.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ТАКІМ ЧЫНАМ, - вы можаце зрабіць гэта таксама vBET файл:
    1. Адкрытае vbenterprisetranslator_seo.php
    2. Пошук па сайце:
    Code:
    $vbet_custom_char_replacement = array(
    '"' => '', 
    '[langtitle=' => '', 
    '[/langtitle]' => '', 
    ']' => '-'
    );
    3. Дадаць там пар аналагічна vBSEO

Вам прыйдзецца дадаць яго зноў пасля кожнага абнаўлення, так як усе змены будуць перапішуцца. Так трымаць яго ў vBSEO карыстацкіх замен, здаецца, лепш.

Аб вашым другiм сказе. Такі стан будзе выглядаць наступным чынам:
    Code:
    if ($_REQUEST['language'])
    {
    Keep Non-English Characters in URLS for other languages
    } else {
    Replace Non-English Characters in URLs?
    }
    Мы не правяралі такія рашэнні, каб мы раім рабіць гэта на некалькі пробных асобніка не на рэальных форум і праверыць, як ён сябе вядзе. Я не веру, ён будзе працаваць - я мяркую, што ад канфігурацыі гэта прынята проста кошт і прымацаваны да зменнай, так што пераменная будзе ставіцца да гэтага так жа, як радковае значэнне. Я мяркую, - не правяраў. Так што ж такое змяненне павінна быць тон у іншым месцы, у месцы, дзе пераменная прымае значэнне, якое вы можаце зрабіць:
    Code:
    $theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
    Калі зменная з'яўляецца глабальнай (і калі ён не з'яўляецца пастаяннай зменнай), то вы можаце перапісаць яе ў / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions_seo.php файла. Ёсць два месцы, дзе ў вас ёсць такі код:
    Code:
    if ($language) {
    $text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
    } else {
    $text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
    }
    Такім чынам, вы можаце змяніць глабальную зменную значэнне ў іншым заяве, перад тэкстам ацэньваецца.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •