Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1018

Tema: Nustatykite numatytąją kalbą pagal nutylėjimą vartotojams, kurie nebuvo padaryti jį dar

Smile Nustatykite numatytąją kalbą pagal nutylėjimą vartotojams, kurie nebuvo padaryti jį dar

Kaip paminėta pranešimus # 16 čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Galbūt, dar vienas variantas, įsitikinkite, kad vartotojai turi nustatyti numatytąją kalbą, ten galėtų būti galimybė, kad būtų aptikti, jei vartotojas padarė, kai jis prisijungs forume? Jei numatytoji kalba yra aptinkama, kurių buvo nustatyta, būtų tęsti žurnalo procesas, kaip įprasta, bet jei jis manimi aptikti jį, nes jis nebuvo, kad būtų būti pranešimą prašančioji vartotojo eiti savo profilyje (kad jį ten automatiškai) ir prašo jį pasirinkite vieną numatytąją kalbą, kol jis gali eiti kur nors kitur forume.

Tai įsitikinkite, kad būtų išversti visus pranešimus (įskaitant BBCodes) forume, nes visi vartotojai galėtų pasirinkti numatytąją kalbą.

Tai tikrai puikus addon.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Puiki idėja Pritarta.

Puiku, aš laimingas, kad jums patinka mano pasiūlymas. Tiesą sakant, su šiuo įgyvendinta, tai padės išvengti jums atsakyti į daugelį klausimų apie "kodėl yra išverstas nieko" arba "neveikia" šiek tiek, kaip kai kurie iš savo praeities klausimus.

Ar tai viskas bus įgyvendinta kita versija? 3.1.3? Matau jūs jau veikia 3.1.3 čia, bet jis nebuvo siūlomos parsisiųsti srityje dar.

Prisiregistravo
    Aug 2009

- Po prisijungimo vartotojas be rinkinys yra nukreipti į numatytąją kalbą Redaguoti profilį puslapyje, kur jis mato atitinkamą pranešimą, stiprinti jo nustatyti. Jis yra konfigūruojama (įjungtas / išjungtas). Bus įtrauktos į vBET 3.1.3

Oho, negali laukti gauti 3.1.3! Lol Ačiū labai!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes planuojame įdėti į 3.1.3 bruožas automatinį kalbos atpažinimą. Po to mes pasiruošę išleisti. Žinoma, planai gali būti pakeistas, jei kai kitą puiki idėja ateina iš mūsų klientų. Mes teikiame pirmenybę kaip raktas į lankstumą, tikrai geras produktas

Aš suprantu. Tai tik, kad aš laukiu savo svetainę ir prašo, aš padariau tikrai man padėti, kad būtų išvengta painiavos kai apie numatytasis kalba oficialiai pristatyti savo Hack, ir tt Aš tikrai reikia šio įgyvendintą ASAP. Ar tai įmanoma padaryti 3.1.3 prieinama ir įgyvendinti automatinį kalbos atpažinimą versijos? Ši funkcija yra pagrindinių rūšių, neturėtų būti įtraukti į patobulinta, pavyzdžiui, 3,2 arba kažką panašaus, kad pagrindinis?

Šiaip ar taip, ji nieko nekainuoja paklausti, bet aš tikrai gerai kuo greičiau gauti 3.1.3, prašom.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Text automatically translated from: Turkish to: Lithuanian
    Translated text
    Tai taip pat labai skanu, manau geriausias būdas, tikiuosi, kad aš licencijos būtų naudingas.
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Ši funkcija yra pagrindinių rūšių, neturėtų būti įtraukti į patobulinta, pavyzdžiui, 3,2 arba kažką panašaus, kad pagrindinis?
    Jūs esate visiškai teisus

Gerai tai buvo padaryta, bet: Registracija naujiems vartotojams yra gerai, bet kai vartotojas yra forumo narys, nes ilgą laiką, yra problemų su juo:

Jis veikia gerai, taip, kad įėjus į vartotojo, kuris nežinojo arba ne nustatyti savo numatytąją kalbą dar yra automatiškai nukreipti į nustatymus, kai jis gali nustatyti savo kalbą. Problema yra, net jei jis neturi nieko keisti (prasme ne keisti savo kalbos) kad informacija būtų išsaugota kaip šis vartotojas dar neturi jo kalbų rinkinys! Taigi, turėtų būti pranešimą, informuojantį vartotoją, kad jis turi nustatyti savo kalbą, po to, kai jis išsaugo informaciją, jei jis nebuvo nustatyti, kad jis. Taigi, ką aš turiu galvoje, kad jis turėtų priversti vartotoją nustatyti kalbą. Turite mano taškas?
    Paskutinį kartą redagavo Cybershaolin; 04-12-09 prie 05:07.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •