Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 33 FirstPirmas 123
Rezultatai 21 į 2828

Tema: Testas: Šis tekstas yra parašytas prancūzų kalba

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai, jis yra įgyvendinamas ir bus įtraukti į vBET 3.2.0 (taip mes planuoja 3.1.3, bet yra per daug pakeitimų, todėl jis bus 3.2.0).

Jūs galite išbandyti čia. Šis forumas iš tiesų pasirinkta strategija pasitiki "Google", kai rezultatai yra ne mažiau kaip 10% tikras.

Taigi mėgaukitės

Prisiregistravo
    Aug 2009

Text automatically translated from: Polish to: Lithuanian
    Translated text
    Pavyzdžiui, šis pranešimas nebuvo pažymėtas man, kad jis yra lenkų. Rankiniu būdu arba nustatyti numatytąją kalbą. Trumpai tariant - man melavo vBET teigdamas, kad pranešimas yra anglų, tačiau naudojant kalbos aptikimą vBET jis suprato, kad pranešimas yra tik anglų kalba lenkų ir tinkamai pažymėtos
    Original text

Puikų darbą. Ar turite išleidimo datą galvos? Aš tikrai reikia naują versiją ...

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Puikų darbą. Ar turite išleidimo datą galvos? Aš tikrai reikia naują versiją ...
    Taip, mes - šiandien Mes stengiamės suteikti greitai, kas mūsų klientų poreikius

Gamyba jau vyksta. Užtrukti iki 2 valandų. Mes taip pat gamina pridėti VBA Dyna integracijos kalbos aptikimą, taip pat

Wow! Thanks a lot! Puikus aptarnavimas!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Gerai, jis yra įgyvendinamas ir bus įtraukti į vBET 3.2.0 (taip mes planuoja 3.1.3, bet yra per daug pakeitimų, todėl jis bus 3.2.0).

Jūs galite išbandyti čia. Šis forumas iš tiesų pasirinkta strategija pasitiki "Google", kai rezultatai yra ne mažiau kaip 10% tikras.

Taigi mėgaukitės
    Text automatically translated from: Polish to: Lithuanian
    Translated text
    Tai tik testas, kuris tikrina, ar kalbos aptikimą gerai dirba su kabučių, kuria siekiama naujų linijų.
    Original text

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Gerai - dabar aš žinau, kad galima atpažinti pagal CURL kalba. Taip pat kad "Google" daro klaidas, bet yra toks geras, kad pasakoja, kaip, kad jis yra apie jo spėjimas (0 - ne, 1 - 100%, viskas tarp - jūs žinote, ką).

Taigi šiuo metu mano pasiūlymas šiai funkcijai atlikti, ji konfigūruojama su parinktimis:
    - Visada pasitikėti vartotojas (geriausias spektaklis - "Google" nėra prašoma, kai naujas pranešimas ateina, visi kiti variantai bus paprašyti "Google" apie nekilnojamojo kalba)
    - Visada pasitikėti "Google" (Google rezultatas yra visada naudojamas kaip nekilnojamojo kalbos - nėra gerai trumposiomis žinutėmis)
    - Pasitikėjimas vartotojo, bet paprašyti "Google" (tokiu atveju, jei yra skirtumų tarp vartotojo ženklai ir tai, ką "Google" pasakoja administratorius gaus elektroniniu paštu apie tai)
    - Trust "Google", kai rezultatas yra pasitikėjimo vertas (kitas parametras, pasakys, kaip tikri "Google" turi būti naudoti jo rezultatas - ty 0,3)

Ir dar vienas dalykas - "Google" negali būti prašoma, jei vartotojas bet Pranešimo lang BBKodas rankiniu būdu.

Ką jūs manote apie tai?
    Pirmiau pasiūlytų pasirinkčių, kas būtų, kaip pasirinkti, kai jis naudojamas, turi būti padaryta prieš tai senas būdas?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Pirmiau pasiūlytų pasirinkčių, kas būtų, kaip pasirinkti, kai jis naudojamas, turi būti padaryta prieš tai senas būdas?
    Visada pasitikėti vartotojų - tokiu būdu pripažinimo nėra.

Pradžia 33 FirstPirmas 123

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •