مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 3 Firstاول 123
نمایش نتایج: از شماره 21 به 28 از 28

موضوع : تست : این متن به زبان فرانسه نوشته شده است

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

OK آن را اجرا خواهد شد و در فعال تصدی 3.2.0 (بله ما برنامه ریزی 3.1.3 ، اما تغییرات بیش از حد وجود دارد ، بنابراین آن را می شود 3.2.0).

شما می توانید آن را اینجا تست کنید. این انجمن در واقع استراتژی برای گوگل اعتماد انتخاب شده که نتایج به دست آمده حداقل 10 ٪ مطمئن است.

بنابراین لذت بردن از

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    به عنوان مثال ، این پیام را با من نمی شد مشخص شده است که او لهستانی. در هر دو صورت دستی و یا با تنظیم زبان پیش فرض. به طور خلاصه -- من دروغ گفته به فعال تصدی این ادعا که این پیام به زبان انگلیسی است ، اما با استفاده از زبان تشخیص فعال تصدی او متوجه شد که این پیام به زبان انگلیسی به زبان های لهستانی و تنها آن را به درستی مشخص شده
    Original text

کار بزرگ. آیا شما تاریخ انتشار در سر دارند؟ من واقعا نیاز به نسخه جدید...

Quote نوشته اصلی توسط Cybershaolin View Post
    کار بزرگ. آیا شما تاریخ انتشار در سر دارند؟ من واقعا نیاز به نسخه جدید...
    بله ما -- امروز ما خوشحالیم برای دادن سریع مشتریان خود نیاز به

تولید در حال حاضر در حال پیشرفت است. این طول خواهد کشید تا به 2 ساعت. ما نیاز به تولید اضافه خود را برای ادغام DYNA VBA تشخیص زبان برای پشتیبانی نیز وجود دارد

وای! با تشکر بسیار! خدمات!

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    OK آن را اجرا خواهد شد و در فعال تصدی 3.2.0 (بله ما برنامه ریزی 3.1.3 ، اما تغییرات بیش از حد وجود دارد ، بنابراین آن را می شود 3.2.0).

شما می توانید آن را اینجا تست کنید. این انجمن در واقع استراتژی برای گوگل اعتماد انتخاب شده که نتایج به دست آمده حداقل 10 ٪ مطمئن است.

بنابراین لذت بردن از
    Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    این فقط یک تست است که چک کند که آیا تشخیص زبان آثار به خوبی با نقل قول با هدف خط جدید است.
    Original text

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    OK -- من می دانم که ممکن است به رسمیت شناختن زبان توسط CURL است. همچنین که گوگل اشتباه می کند ، اما خیلی مهربان که می گوید چگونه مطمئن شوید که او در مورد حدس خود را (0 -- در تمام نیست ، 1 -- 100 ٪ ، همه چیز بین -- می دانید چه) است.

بنابراین در این لحظه پیشنهاد من برای این ویژگی است که آن را با گزینه های قابل تنظیم :
    -- همیشه اعتماد کاربر (برای عملکرد -- گوگل خواسته شده است که پیغام جدید در حال آمدن است ، همه گزینه های دیگر گوگل در مورد زبان واقعی بپرسید)
    -- همیشه اعتماد گوگل (نتیجه گوگل همیشه به عنوان زبان واقعی استفاده می شود -- برای پیام کوتاه خوب نیست)
    -- کاربر تراست اما بپرسید گوگل (در صورتی که چنین اگر تفاوت بین آنچه کاربر علائم و آنچه گوگل گفتن مدیر ایمیل در مورد آن وجود دارد)
    -- تراست گوگل وقتی که نتیجه این است شایسته اعتماد (یکی دیگر از پارامتر نشان خواهد داد که چگونه مطمئن گوگل باید به استفاده از نتیجه اش را -- به عنوان مثال 0.3)

و یک چیز بیشتر -- گوگل خواهد شد نمی پرسید که آیا کاربر در هر مکان از پیام ، مجموعه ای لانگ BBCode روشن دستی.

چه چیزی شما را در این باره فکر می کنم؟
    در گزینه های پیشنهاد شده در بالا ، راه را برای انتخاب از زمانی که آن را مورد استفاده قرار گیرد که باید انجام شود راه های قدیمی قبل از اجرای این چه خواهد بود؟

Quote نوشته اصلی توسط Cybershaolin View Post
    در گزینه های پیشنهاد شده در بالا ، راه را برای انتخاب از زمانی که آن را مورد استفاده قرار گیرد که باید انجام شود راه های قدیمی قبل از اجرای این چه خواهد بود؟
    همیشه اعتماد کاربر -- این شناخت راه ساخته شده است.

صفحه 3 از 3 Firstاول 123

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •