Žiūrėti pilną versiją: Kas versija vBET vB 3.6.8 ir vBSEO 3.3?
Sveiki, Esu naujas į šią bendriją ir labai sudomino šis produktas.
Ar kas nors pasakykite man taip:
1. Kas vBET versija palaiko vBulletin 3.6.8 ir vBSEO 3.3?
2. Koks yra skirtumas tarp vBET nemokamą versiją ir nemokamą versiją?
Ačiū!
Sveiki. Oficialiai vBET palaiko vB3.8 arba 4,0 ir paskutinis išleidimo vBSEO.
Vis dar turime klientų, naudojant vBET 3.6.x vBulletin - tai veikia puikiai. Yra tik vienas klausimas, susijęs vBulletin klaidų ir kad tai, kodėl mes negalime nustatyti (diskusijos komanda turi ištaisyti savo klaidą). Ši problema yra vertimas archyvas puslapiuose ir tik forumuose (pagrindinis puslapis archyvo ir temas archyvas puslapius verčia gerai).
Aš rašau apie tai ne kliento naudojant vBSEO. Taigi, atsiprašau, bet aš negaliu pasakyti jums, kaip vBET bus tiksliai dirbti su tų senų versijų. Bet kokiu atveju - galite pradėti išbandyti mūsų nemokamą versiją savo forumą. Ir jei ji bus Gerai, tada galite likti su nemokama, arba pirkti mokama, jei norite daug greičiau vertimus ir remti daugiakalbį bendruomenės:)
Turėjau laikyti ant mano planas bandymo vBET, kaip vBSEO teigia jie nebus palaikyti jį ir jis gali būti (arba bus) problemiškas naudojant vBET su vBSEO.
Bet kokiu atveju šiandien aš nusprendžiau išbandyti ką sako (sakė, kad dirbti su vBSEO) todėl aš už bandymą įdiegti nemokamą versiją ir aš rasiu, vertimas puikiai!
Tačiau yra svarbus klausimas URL:
Mano svetainė yra socialinio tinklo svetainėje (URL xxx.com), integruota su vBulletin v3.6.8 forumą (URL xxx.com / forumai).
Įdiegus vBET ir pakeitimus forume šaknis Htaccess, aš susidūrė su problema - kai aš pasirinkau vertimą, aš negali grįžti į xxx.com, kaip visi xxx.com URL dabar tampa xxx.com / forumai.
URL pavyzdys xxx.com / index.php? Page = muzikos dabar tampa xxx.com / forumas / index.php? Page = muzikos ir socialinių tinklų svetainės dalis yra visiškai neveikia kaip vBulletin forumuose yra nukreipti į visus URL.
Bet idėja, kaip išspręsti šią?
Tikrai norėčiau įsigyti šį produktą, jei tai gali būti išspręsta.
Jis atrodo, kaip išjungti URL sekimo vBET konfigūracijos galiu išspręsti URL problema. Tačiau vertimo nustoti veikti, kaip jis padarė. Dabar bet kurį siūlai aš paspauskite, jis rodomas anglų kalba kaip numatytąjį, vietoj anksčiau pasirinkta kalba, ir už kiekvieną puslapį, aš spustelėkite kalbą vėliava išversti. Tai nėra pageidautina.
Norėčiau URL stebėjimo dirbti be sriegia mano URL.
Sveiki.
Tai nėra klausimų skyriuje. Jei turite su nemokama versija, tuomet parašykite čia: Nemokama Versija vBET2.3.x - vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/free-version-vbet2-3-x/)
Greičiausiai turite neteisinga konfigūracija arba Htaccess taisyklės (patikrinti Ar jums kiškis atitinkamos vertės Forumas kataloge parametras).
Hi myandy99, i am naudojant vb 3.6.x taip pat ir 3.5, vBSEO vbet mokama versija veikia bauda įdiegta beveik metus, patikrinti savo pranešimų prieš
aprašymas turėtų būti Htaccess problema, aš turiu per prieš ir tik mokėjimo Michał integracijos / įrengimo mokestis $ 30 vbet gerai ir integruota su kitomis scenarijų / MOD
tiesiog leisti pro įdiegti ją už jus
Jo problema, nes nemokama versija nepalaiko vertimas ne forume. Pilna versija versti puslapius, esančius ne forume, kurie gaunami su vBulletin variklio.
Tai siūlai šią problemą:
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):