Žiūrėti pilną versiją: Priimamos Versti naujų registruoto vartotojo sveikinimą
Admincp yra du parametrai sveikinimo laišką pavadinimą ir sveikinimo kūno. Būtų labai naudinga, jei įvestas tekstas abiejose srityse ir elektroninio pašto perdavimo metu gavėjo vartotojo aprašymą nurodytą kalbą galima išversti vienos kalbos.
Pritarta. Apskritai mes norime remti vertimo laiškų siųsti Diskutuok.lt diskusijos. Pačiu metu mes neturime didelis prioritetas. Taigi, mes galutinai darbą ir mes vis dar kai kurių kitų dalykų, kurie turi būti padaryti prieš jį. Taigi, prašome kantrybės:)
Aš suprantu, kad jūs turite išlaikyti funkcija prašymų prioritetus ir aš gerbiu jūsų sprendimą. Tačiau, aš tai tiesiog norėčiau, kad pridėti šiek tiek daugiau skubos sakydamas, kad visi nuostabus pažadas vBET "nuostabus vertimo svečių iš viso pasaulio, ji yra šiek tiek liūdna, kad kai jie gauna pakankamai drąsos, kad tapti registruotų vartotojų jie yra pasveikino savo tinklapio atveju, su ilga sveikinimo laišką, kuris yra tik anglų kalba.
Gera vieta. Aš nuolat jį atsižvelgti renkantis kitą naują funkcionalumą įgyvendinti:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):