PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Google mail man

bhanuprasad1981
24-04-10, 20:37
"Googlebot" susidūrė su sunkumais, o nuskaitymo savo svetainės Pdaapps (http://www.pdaapps.org/).

Googlebot "rado nepaprastai daug nuorodų į savo svetainę. Tai gali reikšti problemą su jūsų svetainės URL struktūrą. "Googlebot" gali be reikalo būti nuskaityti daug skirtingų URL adresų, kad tapačios arba panašios turinio, arba nuskaityti jūsų svetainės dalių, kurie nėra skirti nuskaityti Googlebota. Dėl to "Googlebot" gali sunaudoti žymiai daugiau duomenų srauto, nei būtina, arba gali būti neįmanoma visiškai indeksuoti visą turinį savo svetainėje.

Daugiau informacijos apie šią problemą: -

Googlebot "rado nepaprastai didelį skaičių URL jūsų svetainėje - Webmaster Tools Pagalba (http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=76401)

Štai URL mėginio su galimų problemų sąrašas. Tačiau šis sąrašas negali apimti visus probleminius URL jūsų svetainėje.

man reikia jaudintis dėl nieko?

vBET
25-04-10, 00:26
Prašome:
1. Blokuoti netinkamo turinio robots.txt failas (žr. čia: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html)
2. Patikrinkite, ar žiniatinklio tvarkytojams nepasiekiamas nuorodos. Ir dėmesį mums, jei ji yra vienaip ar kitaip susijusios su vBET.
3. Jei jums surasti jūsų forumo kai kurios "kilpinio" nuorodos, kuriose pamatysite keletą kalbų kodai pačią nuorodą - atkreipti dėmesį į mus.

PS.
Jūs taip pat galėtų pagalvoti apie tai, kaip pašalinti kai kuriuos išeinančius ryšius (kaip Norton, McAfee), taip pat turite 5 reklamos antraščių į savo pagrindinį puslapį (PASTABA: tai bus ne vairą į šį klausimą, tačiau galutinai bus geriau jūsų SEO).

bhanuprasad1981
25-04-10, 07:08
Gerai čia, ką aš padariau:
1. jau atlikto
2. sako tik 8 nuorodos nepasiekiamas žiniatinklio tvarkytojams
3. negalėjo suprasti

taip pat i dabar pašalinti perteklių skelbimus tik du banerių, pašalinti Norton ir McAfee nuorodos

daugiau pasiūlymų?

vBET
25-04-10, 19:57
Apie 3. Jeigu Jus sudomino mūsų kažkur ant jūsų Forumas Nuorodos, pavyzdžiui, / lt / AF / lt ... - Atkreipkite dėmesį mums. Aš rašau tik tuo atveju, nes vBET neturėtų tokios nuorodos (ji buvo pataisyta prieš ilgo laiko).

Daugiausia panašius puslapius ateina iš kalendoriaus ir narys puslapių. Dabar jums užblokuotas robots.txt failas - manau, jis turėtų būti pakankamai. Kitaip patikrinti ne daugiau patarimų šiuo metu - "Google" bus laimingas;)

bhanuprasad1981
28-04-10, 08:30
Noooo mano indeksuojami URL nuo 80k + 14k, kas vyksta aš esu nerimauja: (eismo per: (

vBET
29-04-10, 01:10
Noooo mano indeksuojami URL nuo 80k + 14k, kas vyksta aš esu nerimauja: (eismo per: (

Jums užblokuotas Robot.txt puslapius - taip viskas yra OK. Užblokuoti puslapiai pašalintas iš indekso. Ir savo eismo žemyn tik eismo, kuris buvo pagamintas robotai puslapiuose, kurie blokavo dabar:) Taigi viskas, kaip ji turėtų būti. Robotai negali nuskaityti atitinkamus puslapius (mažiau padirbiniais - geriau serverio veikimo:)) ir atitinkamuose puslapiuose pašalintas iš indekso (mažiau turinio dubliavimo, daugiau realaus turinio indeksas, geriau SEO, ir leidžia tikimės pagaliau PageRank bus pagerintas: )).

Atrodo man gerai:)

bhanuprasad1981
29-04-10, 05:44
robots.txt failas buvo per pastaruosius 3 mėnesius, kad negali būti klausimo: (tikrą URL sumažėjo.

vBET
29-04-10, 22:25
robots.txt failas buvo per pastaruosius 3 mėnesius, kad negali būti klausimo: (tikrą URL sumažėjo.

Atsiprašome, bet aš neteisingai suprato vieną iš mūsų ankstesnių atsakymų - Maniau, kad jūs tik pakeičiau robots.txt - kad būtų eismo kaitos priežastis. Ar esate tikri, kad jums nebuvo neseniai pakeitimus robots.txt - patikrinkite failo modifikavimo data.

Jis vis dar atrodo, kad nyksta iš indeksus puslapių priežastis. Plese dėmesį, kad Google nėra pakeisti savo indeksus immediatelly. Ir 2-3 mėnesių laikotarpį reakcijos svetainės pakeitimus standartas.

Ar galite nustatyti, kurie puslapiai nyksta iš rodyklės - Tikiuosi, tuos puslapius blokuoja failą robots.txt ir galite būti ramus. Todėl prašome nustatyti, kas nyksta, o gal tiesiog daryti, ką paprašė puslapių robots.txt blokuoja.

badawidollah
21-05-10, 12:44
aš turiu šią problemą ..
tą pačią problemą, mes turime
mano indeksas sumažėjo nuo 134.000 iki 128.000
ir gavo laišką iš google, kaip tavo

mano Sitemap Generator neveikia šį vbet

vBET
22-05-10, 23:14
aš turiu šią problemą ..
tą pačią problemą, mes turime
mano indeksas sumažėjo nuo 134.000 iki 128.000
ir gavo laišką iš google, kaip tavo

mano Sitemap Generator neveikia šį vbet

Ar fallowed šioje temoje nurodymų? Atkreipkite dėmesį, kad "Google" matys dauguma netinkamuose puslapiuose, turinio dubliavimo (ty valstybių puslapiuose, kalendorius ir kt.). Tai kodėl ji yra vizuoti blokuoti jį prieš "Google" mano, kad šiuo būdu. Prašome naudoti robots.txt blokuoti netinkamo turinio ir atkreipkite dėmesį, kad indeksuotų puslapių skaičių žemyn, nes blokuojamas puslapių bus pašalintas iš indekso, ko tikimasi ir kas gera.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1