Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Serverio Apkrovos
Mano serverio apkrova yra 0,50 visus su šio mod neįgaliųjų dieną.
Su juo leido apkrova yra 5,00-10,00.
Tai yra per didelis, i folowed visos veiklos info čia, bet vis dar yra didelis.
Bus įkelti išnyksta po visą forumą, yra paslėptas, ty, ši apkrova, kurią sukelia nuo rašymo MySQL?
Ar tai kažkas kita. Ačiū.
Labas
Aš tikiu, kad Jūs radote atsakymą į jūsų klausimą čia:
Čia rasite apie aukštą serverio apkrova taip pat atsako:
Ir čia yra daugiau informacijos apie serverio apkrova:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/284-vbet-loads.html
Svarbus dalykas, apie serverio apkrova:
- Kas yra aukštis ir kas yra mažai priklauso nuo to, kiek daug procesoriaus turite
- Jei jūsų puslapiai rodo priimtiną laiką, tada jums nereikia turėti bet klausimas - kokia jūsų serverio apkrova yra
Taip pat mes vis dar turime daug idėjų, kaip padaryti kitą veiklos pažangą, todėl kiekviena versija bus dar greičiau:)
Prašome leiskite mums žinoti, jei ne atsakyti į jūsų klausimą.
Aš perskaičiau visas tas temas, kaip minėjau, taip pat sako, apkrova yra gerai, nes suma VAS yra gerai, bet šaltas faktai yra mano apkrova be 0,50, mano apkrovos yra 5,0-10,0.
10x iki 20x serverio apkrova, kad yra didelis.
Kas sukelia apkrova, skaitant arba raštu MySQL ar abiem šalims ar kažkas kita?
vBET nėra išverstas vietoje prideda tik vėliavos. Taigi jūs turite didesnės apkrovos, nes turite papildomų eismo išverstų puslapių. Jei norite patikrinti, kaip didelį poveikį turi talpyklą, tada prašome tiesiog jį išjungti ir patikrinti, kaip jūsų serverio apkrovos pokyčius. Prašome žinoti, kad išverstų puslapių sukurs daug lėčiau.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):