PDA

Žiūrėti pilną versiją: Kaip gauti vertimai vėliavas į ibproarcade?

Mahoni
12-02-15, 18:59
Sveiki,
Turiu problemų su vBET. I can't get Vertimas vėliavas ant to ibproarcade. Aš žinau, aš galėtų naudoti $vbenterprisetranslatorflags už jį. Gali jums padėti man prašom ir duok man žinoti tiksliai turiu pateikti jį hwere? Aš išbandžiau jau arkada šablone priešais $navbar ir tai tiesiog nėra rodomi. Any Help su tai būtų fantastinis. Man reikia įsitikinti, kad jis veikia taip pat arcade prieš aš pirkti Pro versiją.

Linkėjimai

Marcin Kalak
13-02-15, 11:10
Jei turite vB 2.3.13 į vieta vėliava bet kurioje vietoje, tada jums reikia nustatyti AdminCP -> vBET - > vėliava -> vėliavos vietoje į pasirinktinį ir įdėti į šabloną frazę: $vbenterprisetranslatorflags.

Mahoni
13-02-15, 12:32
Ačiū už atsakymą. Ar reikia įdėti jį į vbulletin šabloną arba ibproarcade odos? Gal galėtumėte patarti man daugiau specifinių prašome? Kur tiksliai ar reikia įdėti frazė?

Ačiū iš anksto

Marcin Kalak
14-02-15, 10:36
Jums turi būti išdėstytos šabloną, kuris yra matomas ir kūno.
Pavyzdžiui, galite įdėti tai pirmoje eilutėje naršymo juosta šablono į AdminCP -> stilius Manager -> redaguoti šablonus -> Naršymo / Breadcrumb šablonai -> naršymo juosta.

Mahoni
14-02-15, 14:45
Ačiū už atsakymą. Taip aš ar įdėkite jį į naršymo juosta šabloną. Ir tai rodo visur, o ne vbandvanced portalo ir (svarbiausia) – mano ibproarcade. Kai aš spustelėkite į mano arkada per mano vbulletin įrengimas. dingsta Vertimas vėliavas. Nežinau kodėl, bet mano arcade.php turi ignoruoti ir $vbenterprisetranslatorflags. Ar žinote, kaip man Vertėjas į mano Arcade? Aš mačiau kitose svetainėse, kurios turi ji viduje Arcade.

Marcin Kalak
18-02-15, 12:40
Prašome atsiųsti man PM prieigos duomenis administratorius CP. Aš patikrinti what's going on ten :)

Marcin Kalak
02-03-15, 09:27
Jokio atsakymo - laikomas klausimas yra dingo. Jei ne prašome rašyti čia.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1