Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Daugiau klaidų - You Drive Me proto.
Kai naudojate Microsoft išversti puslapius gauti 500 vidinė serverio klaida!
Tai skubiai. "Google" blokavo man šiandien.
I cant sau leisti mokėti už v2.
Ir kai man reikia Microsoft variantas neveikia.
Mano puslapiai verčiant su Google v1 tuščias.
Man reikia šio fiksuoto artimiausiu metu, prašome!
Gaunu 500 vidinė serverio klaida verčiant puslapius su mircosoft!
Simon Lloyd
28-09-11, 17:39
Ar "Google" blokuoti jums?, Aš panašią problemą, kad trūksta kai kurios Temos pavadinimai ir išverstas tekstas yra tuščias, bet jei galiu keisti į įvairias kalbas Temos antraštė ... ir tt atrodo
Atrodo, jie padarė, bet aš recenly atnaujinti visą savo db, taip IVE buvo daug daugiau nei įprastai.
Jos tikriausiai 24val kliūtis, tačiau ji vis dar doesnt padėti Microsoft galimybė neveikia.
Matau Šis mod miršta, valstybių narių galimybė yra ribota ir "Google" paslaugos.
Taip, jei trūksta dalys, jūs blokuojamas.
Simon Lloyd
28-09-11, 17:54
View: Memories, 24 valandą blokas, man įdomu, jei Thats su manimi, kaip dabar uždrausta "Baidu" voras "turėjo apie 350 mano svetainėje kas nors laiko (pastatytas mod atsikratyti jų), jie blokuoti vieną kalbomis arba visi vertimai ?
Yra bus mokama vertimo paslauga, kuri palaiko naujausią versiją iš vBET.
Jei draudimas vorai puslapius niekada būti indeksuojami, nugalėti tašką.
LOL, aš bandžiau, mokama i 1 mln. Simbolių 10mins @ $ 20
Jei norite pradėti mokėti $ 1000 už eismo tada jo sprendimas spėju.
Simon Lloyd
28-09-11, 18:11
Re: vorai, aš suprantu, kad bet Baidu vorai atneša mažai eismo, bet tikrai šūdas visame savo išteklius, todėl aš dabar uždrausti Kinijos ir kitų nesąmonių vorai:
"Baidu"
Ichiro Mobilus
Pušų
Sogou
PSbot
Yandex (rusų Yahoo)
Yeti "
spinn3r
.... galėčiau eiti:)
Na, jei aš negaunu šių ypač vertimai atgal aš teks eiti mokama, tačiau mano vertimų .. ir tt jau sudaro beveik 12 mln. URL ir daug mano puslapius daug turinio, todėl aš galiu pamatyti man dempingo paramą už mano forumuose likusioje pasaulio dalyje, kuri yra gėda. Aš ką tik patikrino mano talpyklos (svečių ir duomenų bazės) ir gavo 9Gb erdvę atgal!
Na, aš atnaujinti talpyklą, kuri buvo 6Gb, pasitikėk manimi, kad daug URL, you cant sau v2 API daugelio tūkstančių.
Naujo voras, puslapiai gauti tik išversti vieną kartą, ar Baidu ar naudotojo ar "Google" nėra jokio skirtumo.
Taigi blokavimas vorai, yra beprasmiška.
Tikiuosi, MS API darbai, bet IVE padaryti kai kurie skaitymo ir tik 50 skambučių per minutę, kurį aš labai abejonių yra pakankamai remti labiausiai forumuose.
Kelionių Fanai (http://www.travel-fans.com)
Simon Lloyd
28-09-11, 18:23
50 skambučių per minutę? Ojo, kad tikriausiai reiškia, kad likusius 59,99 sekundės mano forumas nebus gauti bet vertimai:!?), kas yra jų taisykles dėl spartinimo vertimus, ar žinote, tai nebūtų labai blogai, jei mes galime išsaugoti vertimus, tai reiškia trnslations keletą mėnesių sulėtėjimo, tačiau eventualy ji pasivyti!
Turiu panašų klausimą, su vertimais į anglų (numatytasis), neveikia. Jei aš pereinu prie V2 ji veikia per sekundę, tada kitame puslapyje apkrova neturi. Kažkas yra su "Google Translate".
Ar MS galimybė dirbti jums tavenger5?
Taip pat, tas pats atsitiko su manimi, kai aš leido valstybės narės išversti. Nėra ryšio ir laiką iš serverio.
Savo laiko švaistymas vistiek MS riba yra 4m simbolių per mėnesį.
Kai i leido V2 "Google" i 4m simb apie 15 min.
Net jei aš norėjau sumokėti 1000 $ už 50 mln. Simbolių (maks. per mėnesį) iš "Google", id naudoti juos dienas.
Šis mod yra miręs, nebent VBET galima rasti nemokamas būdas jį tęsti.
r.dziadusz
29-09-11, 10:02
50 minutės Froms IS KPL nėra riba, taip pat dabar, jei jūs nenaudojate "Google" API V1 yra ne talpyklos laiko gyventi riba.
Apie savo problemą, aprašykite jį įjungus "Microsoft" API, ir ji neveikia, prašome įsitikinkite, kad esate Suteikti formą vbet teisingai, ir, jei esate tikri, apie tai prašome PM jūsų prieigą prie jūsų serverio / adminco, galėčiau tai patikrinti dėl vietos
Siūlau perskaityti čia:
Vertimas API ribos (AJAX)
4m simbolių mėnuo / 400k valandą yra nepakanka.
Aš paaiškinau, mano problema, turi tavenger5, kuris tuo pačiu klausimu.
I, kad valstybės narės galimybė, gaunu 500 serverio klaida kai i versti puslapį naršyklėje.
Man nereikia PM mano serverio duomenis, jei jis turi problema, ji turėtų parodyti jūsų bandymo forume.
Nepriklausomai, tai yra laiko švaistymas, tai AM negali dirbti dabar "Google" yra mokama.
Niekas negali sau leisti mokėti $ 1000'sa mėnesį, ir laisvo galimybės žemos ribos.
Jis sucks, bet tai yra mirę, nebent galite rasti sprendimą, geriau nei dabartinė.
r.dziadusz
29-09-11, 10:46
Taip, aš perskaičiau jį ir yra aiškiai pasakė, kad yra ne riba 50 KPL p / m, taip pat 500 klaida klausimas nebuvo rodyti mano Test Forum.
Bet pabandykite šį tirpalą: rasti, jei jūsų forumą šaknis, kad katalogo
vbet_translation_options
4m simbolių mėnuo / 400k valandą - tai, ką pasakiau.
Aš apskaičiuoti 10000 gija forume yra apie 450 mln. Simb.
Kad būtų atsižvelgta per MS 112 mėnesių ar kainuos $ 9000 per "Google" V2.
Jūs manote, kad tai yra ok?
****************************-
Man atrodė aplanką. Neegzistuoja kaip root arba / forumai /
r.dziadusz
29-09-11, 11:01
Taip, mes dirbame, kaip išspręsti riba problema, taip pat talpyklos duomenys bus sumažinti sumą vertimo.
Tačiau, 500 klaida problema, prašome atidžiai perskaityti šį pranešimą: Vbet 3.5 IŠLEIDIMAS
Ir atkreipti dėmesį, kad būtina įkelti vbet_translation_options jūsų forumą šaknų, be to VN nebus dirbo, ir ten bus daug, trūksta vertimų
Žinoma talpyklą duomenys bus sumažinti vertimų.
BET 10000 gija forume 100 + mėnesių visiškai talpyklą.
Kad yra daugiau nei 8 metus!
Lol.
r.dziadusz
29-09-11, 11:10
Kaip sakiau mes dirbame idėjų, kurios galėtų padėti mums tobulinti mūsų produkto kiekvieną dieną, yra problema vis dar esamą?
Tai kažkas dirba dabar.
Italijos nepadės, nors (galbūt kiti), kuri yra keista, VN parėmė Italijos.
http://www.computer-juice.com/forums/it/
Kai kurie puslapiai ne visiškai išversti... sukurti mano pirmasis kompiuteris-ką manote? -Bendrųjų metalo pokalbių - Kompiuterių sultys ( Japonija ) (http://www.computer-juice.com/forums/ja/f10/my-first-computer-build-what-do-you-think-33697/) apačioje puslapis teksto trūksta.
http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/f10/please-help-me-my-computer-build-19586/
Štai ką aš galvoju.
MS riba jau buvo pasiekta.
Taigi ...
Koks sprendimas yra dabar? Aš jokiu būdu versti daryti i!
r.dziadusz
29-09-11, 11:27
Jei tikrai esate užblokuotas "Google" (jei ne, galite padaryti Tet iš čia: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728), galite parašyti juos reaccess jūsų IP (jis taip pat sakė, pašto, aš davė jums), jei bus naudojamas ne "tik" Google "" daugiausia "Microsoft" API jums pasiekti savo ribas lėčiau
Be to, atminkite, kad vbet negali pakeisti Google / MS ribas, dabar mes siūlome Google "API v2 Comercial vartotojai, bet mes ieškome kitų būdų versti
Taigi, kas atsitinka, kai "Google" išjungti v1 API?
Kas tada yra išeitis?
Tai nėra ilgalaikis nustatyti, tai.
Aš bėgo bandymų:
Nuo vertimo bandymas
Bandymo rezultatas: {"responseData": {"translatedText": "Sveikinimas"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Bandymo klaida:
Prisijungimo laikas (ms): 91,19482421875
Manau, kad jos darbo, aš neįgaliesiems vbet, o ir, atrodo, aš esu atblokuota.
Bet tai vis dar yra rimta, nėra sprendimas, kai V1 bus išjungtas.
Jei aš jums norėčiau ieškote geresnis sprendimas, ar greitai ir klientai turės palikti.
Ne.
Skaldyti vėl.
Eu nu puodą obţine nimic norint inregistra principus microfon MEA. - Multimedija SI kodekas-URI - Sultys Kompiuteris (În română)
Nuo vertimo bandymas
Bandymo rezultatas: {"responseData": {"translatedText": "Sveikinimas"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Bandymo klaida:
Prisijungimo laikas (ms): 88,702880859375
Ar tai "Google" blokas ar kažkas kitas, nes jei i leidžia V2 veikia puikiai!
Ah, čia mes einame.
Nuo vertimo bandymas
Bandymo rezultatas: {"responseData": null, "responseDetails": "įtariamas Paslaugos Abuse sąlygos žr. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Bandymo klaida:
Prisijungimo laikas (ms): 583,18505859375
Im odinstalowywania, i cant naudoti this anymore. Tai šiukšlių.
r.dziadusz
29-09-11, 12:09
Prašome iš naujo apsvarstyti savo sprendimą, mes su juo dirbti
Aš neturiu kito pasirinkimo, ji negali dirbti.
Net ir tada, kai versti, jei i 10 naujas temas per dieną, tai yra apie 9 mln. Simbolių per mėnesį.
Taigi valstybės narės niekada susidoroti. Jis negali dirbti net mažoms forumuose.
Didelės forumuose neįmanoma dirbti.
Ką tu dirbi? Kodėl turėčiau laukti?
r.dziadusz
29-09-11, 12:49
Kiekvieną dieną mes stengiamės pagerinti vertimo sistema ir Sūrį Kiti vertimai API ale daug vartotojo šią ribas enaugh, jums skaityti / naudoti: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet -performance.html
Simon Lloyd
29-09-11, 13:04
Jis atrodo kaip "Google" taip pat yra apriboti kasdienio ragina transaltions v1!, Tai labai liūdna, jei aš pašalinti Šis mod tada aš daug tūkstančių pranešimų, kad aš redaguoti.
Štai vienas iš mano puslapių yra verčiama pavyzdys: http://cellphoneforums.net/rim- **********/ t335709-a.html
Edit: spėju, kad filtras "b lackberry" (be vietos) vietoje?
r.dziadusz
29-09-11, 14:00
Tai ne vBet klaidą prašome perskaityti mano laišką throubleshooting subforum: Spauskite! (Http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/2425-major-translation-issues.html), kur jūs taip pat dalyvaus, ar atidaryti naują temą kitu klausimu.
Ši problema yra apie ribas, bet vBet savaime neturi įtakos
Simon Lloyd
29-09-11, 14:12
Štai vienas iš mano puslapių yra verčiama pavyzdys: http://cellphoneforums.net/rim- **********/ t335709-a.html
Redaguoti: Aš manau, yra "b lackberry" (be vietos) vietoje filtrą Tiesiog patikrino savo siūlų ir thats tiksliai taip, kaip mano!!
r.dziadusz
29-09-11, 14:34
@ Snake: Jūs turite 403 klaidos, tai propably coused ne, nes per ilgas žinutes (ne klaida), bet dėl daug prašymą per sekundę, pabandykite šią užuominą:
Pirma, patikrinkite, jei jūs vis dar užblokuotas "Google", jei taip-http: / / www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728 po jūsų ryšys yra atviras:
admincp -> vbet -> Vertimo parinktys -> Vėlavimas tarp vertimai bando padidinti šią reikšmę, ir patikrinti, jei "Google" vėl bus blokuoti jums
PASTABA: Nenaudokite didelės vertės, nes ji bus sulėtinti jūsų veiklą
Šis mod IVE pašalinta, neturi ateities, atsakykite pašalinti problemą siūlai.
Atkreipkite dėmesį, kad vBET 3.5.0 beta stadijoje ir tai yra aiškiai aprašyta download sekciją:
Parsisiųsti Naujausios beta (nestabili) versija vBulletin 3.x - vBET 3.5.0
Tai aiškiai aprašyta, kad šioje versijoje yra nestabili - visi naudoja beta versija ant savo rizikos ir jis žino, kad ji yra nestabili.
Beta versija yra normalus dalis kiekvienoje programinės įrangos kūrimo - diskusijos ir kitomis modifikacijomis, taip pat yra išleista beta versija.
Atveju - klausimų tik apie tai praneša mums, kad mes galime ją išspręsti ir jeigu tai yra labai svarbu grįžti į naujausią stabilią versiją, kuri vis dar galima parsisiųsti skyriuje:)
Savo laiko švaistymas vistiek MS riba yra 4m simbolių per mėnesį.
Kai i leido V2 "Google" i 4m simb apie 15 min.
Net jei aš norėjau sumokėti 1000 $ už 50 mln. Simbolių (maks. per mėnesį) iš "Google", id naudoti juos dienas.
Šis mod yra miręs, nebent VBET galima rasti nemokamas būdas jį tęsti.
Kaip sakiau mes dirbame idėjų, kurios galėtų padėti mums tobulinti mūsų produkto kiekvieną dieną, yra problema vis dar esamą?
Štai ką aš galvoju.
MS riba jau buvo pasiekta.
Taigi ...
Koks sprendimas yra dabar? Aš jokiu būdu versti daryti i!
Jei tikrai esate užblokuotas "Google" (jei ne, galite padaryti Tet iš čia: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728), galite parašyti juos reaccess jūsų IP (jis taip pat sakė, pašto, aš davė jums), jei bus naudojamas ne "tik" Google "" daugiausia "Microsoft" API jums pasiekti savo ribas lėčiau
Be to, atminkite, kad vbet negali pakeisti Google / MS ribas, dabar mes siūlome Google "API v2 Comercial vartotojai, bet mes ieškome kitų būdų versti
Taigi, kas atsitinka, kai "Google" išjungti v1 API?
Kas tada yra išeitis?
Tai nėra ilgalaikis nustatyti, tai.
Noriu pasidalinti savo alternatyvus sprendimas
Manau, kad šis mod niekada mirti, ir bus eiti į priekį, nes jo pagrindines galimybes: didesnį mūsų forumo, eismo ir pajamų, ir kaip ilgai vBulletin vis dar naudojamas kaip pirmasis pasirinkimas forumo programinės įrangos. Ten bus visada sprendimas, ir jūs visada ne vien
siūlau vėl mano funkcija čia:
Rankinis redagavimas kitų kalbų vertimo rezultatas / talpyklą, by admin
nereikia variklio vertimo ten visos (taigi ne nesilaikantiems kas nors juos arba apribojimas), tiesiog rankiniu būdu vertimas žmonių, neribotą, saugų, ir geriausią vertimą rezultatą, priklausomai nuo to, kiek asmuo versti abillity. Administratorius / darbuotojai / moderatoriai / nariai gali dalyvauti padėti vadovą vertimas
iš tikrųjų, nes vis dar nėra šią funkciją paprašė pernai dar aukščiau siūlai, mane ir mano darbuotojai jau tai padarė, kai po pridėta apie 20,000 po kelių mėnesių vadovas versti savo darbų kartu su "Google Translate" po. Jos ne tobulas METHODE, bet aš esu patenkintas, kad su juo, ir visi supranta vertimo rezultatas, kol funkcija pirmiau pateikti
Taigi, aš tiesiog redaguoti pranešimus, administratorius / personalo, nes jie gali redaguoti kiekvienas po, ir pridėkite šį žemiau original post (pašalinti tarpą po / notranslate ir / citata), padaryti jį dirbti savo pareigas
[Quote]
Tai vadovas versti tekstą (ar vadovas išversti informacijos image)
[notranslate]
Your manual translate text here
[/notranslate ]
[/quote ]
the result are like this
http://i291.photobucket.com/albums/ll284/basketmen/manualtranslation-1.jpg
http://i291.photobucket.com/albums/ll284/basketmen/manualtranslation2.jpg
because the experiment and experience until now, my staff got little tricks too, to make the manual translation a lot faster, even i am not realized it before, so no problem for manual translation speed for me, if this feature request can given
Sveiki. Aš ką tik perskaičiau visą temą nuo pradžios, ir taip pat gavo šiek tiek daugiau info apie šią problemą.
"Google" Vertimas API v1 rengiasi būti uždaryti, kad jie daugiau apribojimų, kas nenuostabu, - tai buvo paskelbta mėnesių atgal.
Išbraukiant visą podėlį nebuvo protingas mintis. Jūs galite skųstis, kad ji būti brangus jums Horizontaliai vertimai (kurį jau nemokamai), bet tai beprasmiška - tai "Google" vertimo API v2 kurie mokesčiai, ne mes. Prašome atkreipti jūsų skundžiasi, kad "Google". Čia mes galime tik pasakyti, kad mes pastebėjome, Jūsų nuomone, ir mes turime ne šioje srityje poveikio.
Prašome naudoti Microsoft testeris (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729) nustatyti, kas tai kažkas negerai su jūsų "Microsoft ryšį. Jei ne tada siųskite prieigos duomenys, kaip Radek paprašė prieš, kad mes galėsime patikrinti, kas vyksta.
Mes mielai pridėti jokių kitų vertimo API, kuri Paslaugų teikimo sąlygos leidžia. vBET jau paruoštas, lengvai pridėti naują vertimo paslaugų teikėjai. Prašome atkreipti nors norite būti remiami, vBET:)
Prašome pasakyti, jūs plieno, šioje srityje reikia pagalbos? Jei produktas jau yra pašalinta tada aš manau, kad yra ne daugiau, reikia padėti šioje srityje - dešinysis?
Taigi, kaip jūs planuojate aptarnauti naujus klientus Michael?
Kaip jie išversti Big naujus forumus, nuo nulio.
Dabar jūsų programinė įranga yra bevertė, nebent jums pabusti ir rasti kelią žmonėms vartoti.
Sąžiningai i dont care, aš galiu priimti arba palikti jį.
Tai, kad nebeturi verslo.
Taip pat, kaip iki šiol. vBET nuo pat pradžių vertimai iš išorės vertimo paslaugų teikėjo. Dabar mes galime remti daugelio teikėjų - todėl mes teikiame paslaugas mūsų klientams dar geriau nei anksčiau.
Kiekvienas naudojant vBET žinoti apie išorės vertimo teikėjų, ir jis žino, kad jis galėtų naudotis šiomis paslaugomis. Ji yra įtraukta į vBET licencijos - mes aiškiai apie tai.
Kas jie? Ir kodėl jūs klausiate manęs apie kitus sprendimus? Jei esate klausia manęs apie tokius forumus patarimų, čia yra keletas:
1. Pridėti į vBET ignoruojamas puslapiuose kaip daug turinio, kaip manote, nėra svarbu, už vertimą
2. Naudoti nemokamą vertimo paslaugų pirmiausia
3. Norėdami išvengti siekiant laisvo vertimai apriboti per greitai - apriboti palaikomų kalbų. Pridėti naują laikas nuo laiko, kai jūsų atmintis yra pilna.
4. Net jei jūs naudojate mokama vertimai - apriboti tų, kurios manote, yra svarbiausia jūsų forumą palaikomų kalbų. Ir net tada apriboti daugiau - po kartą, galite pridėti daugiau kalbų, jei rasite, kad išlaidos yra OK jums.
5. Jei nėra, naudojant API "Google" vertimo V1 - nėra aišku, savo duomenų bazės talpyklą ir išjungti automatinį valymą, arba bent jau pakeisti talpyklos metu gyvena daug ilgiau (nemokėti pat vertimų)
6. Išvengti vertimo šlamštas, patikrinti pranešimų, kol tie skelbiami.
7. Ieškoti kitų vertimo paslaugas Paslaugų teikimo sąlygos leidžia jį įtraukti į vBET ir praneškite mums apie tuos - mes mielai remti tiek vertimo API įmanoma:)
Tie yra keletas patarimų, kurie atėjo pas mane dabar.
Mūsų programinė įranga vis dar tas pats kaip ir anksčiau (ir netgi geriau), todėl ji yra labai naudinga. Jis gali būti brangiau, bet tai taip pat naudinga, kaip ji buvo anksčiau, ir dar daugiau, nes mes pridėti naujų funkcijų:)
Ar jums reikia daugiau pagalbos šioje temoje? :)
Neatsako - prielaida, kad ne daugiau pagalbos reikia čia. Atveju jei tai - rašykite čia, mes bus Keisti būseną į atidaryti dar kartą.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):