Žiūrėti pilną versiją: / Forumuose, pridedamą prie domeno vardo visoje svetainėje
vBSEO 3,6
vBulletin 3.6.8
vBET 2.3.x
vBSEO Svetainės medis
Už bandymą aš įrengti nemokamą versiją ir aš rasiu, vertimas puikiai!
Tačiau yra svarbus klausimas URL:
Mano svetainė yra socialinio tinklo svetainėje (URL xxx.com), integruota su vBulletin v3.6.8 forumą (URL xxx.com / forumai).
Įdiegus vBET ir pakeitimus forume šaknis Htaccess, aš susidūrė su problema - kai aš pasirinksiu vertimo, aš negali grįžti į xxx.com, kaip visi xxx.com URL dabar tampa xxx.com / forumai.
URL pavyzdys xxx.com / index.php? Page = muzikos dabar tampa xxx.com / forumas / index.php? Page = muzikos ir socialinių tinklų svetainės dalis yra visiškai neveikia kaip vBulletin forumuose yra nukreipti į visus URL.
Ir forumo URL, kuris buvo xxx.com / forumų, o ne tampa xxx.com / forumai / forumai.
Jei aš išjungtas URL sekimo pirmiau problema dingo, tačiau automatinio vertimo, taip pat sustoja, kuris yra ne tai, ką noriu.
Įdėti / forumuose Forumo kataloge parametras vBET nustatymus, ir aš po nurodymo pakeisti. Htaccess vBSEO vartotojai.
Ką aš trūksta?
Tai gali būti padaryta klaidinga konfigūracija. Atkreipkite dėmesį, kad forumas kataloge parametras turėtų būti naudojamas tik tada, kai jūsų forumas naudoja pakatalogį URL, kai ji yra nekilnojamojo pakatalogį (ne virtualų - kaip pavyzdžiui, pagal vBSEO). Tai aiškiai aprašytas parametras aprašymas.
Todėl įsitikinkite, kad turite šią teisę. Prašome išvalyti savo Forumas katalogas parametro ir patikrinkite Ar tai padės.
Mano forumas URL xxx.com / forumus, ir štai kodėl aš / forumai vBET parametrai Forumas kataloge.
Pašalinus šį nepadėjo. Nuėmus Forumo adresas, kai vertimas yra pasirinktas, tampa xxx.com / Cs / forums (CS kalbos), todėl neveikiančią nuorodą.
Štai mano Htaccess / forumai šakniniame kataloge.:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
# RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Aš neteisingai suprato, kad tu prieš, nes šis aprašymas:
URL pavyzdys xxx.com / index.php? Page = muzikos dabar tampa xxx.com / forumas / index.php? Page = muzikos ir socialinių tinklų svetainės dalis yra visiškai neveikia kaip vBulletin forumuose yra nukreipti į visus URL.
Dabar aš suprantu. Tai visų Gerai - tik vBET nemokama versija nepalaiko išorinio turinio vertimas - verčia tik forume. URL: xxx.com / index.php puslapį = muzika yra ne forumas, todėl pertraukos. vBET nemokamą versiją paverčia tik forumo turinį. Nieko daugiau.
Visas vBET versija verčia turinį su vBulletin ne forume - jūs galite matyti mūsų forume. Žiūrėkite čia turinį:
http://www.vbenterprisetranslator.com/
arba čia
http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
ir žaisti su vertimu.
Jei aš vis dar nesupranta klausimo, prašome siųsti man tikslų URL puslapio, kuri leidžia klausimas.
Jei aš suprantu teisingai - tada atsakymas yra: nemokamai vBET nepalaiko vertimas turinio ne forume, sumokėjo vienas palaiko su vBulletin variklis generuoja puslapius, esančius ne forume.
PS.
Savo Htaccess taisyklės vBET netinkamoje vietoje - tas turi būti tik prieš vBSEO taisyklės - jokių kitų taisyklių turėtų būti tarp vBET ir vBSEO taisyklės.
Taip mano taisyklės yra prieš vBSEO taisykles.
Aš įsigyti komercinę versiją. Ar man reikia pašalinti nemokamą versiją ir įdiegti komercinę versiją?
Taip - jei norite įdiegti komercinę versiją, tuomet pirmiausia turite išdiegti nemokamą versiją - tai pakankamai pašalinti Admin CP.
Taip pat atkreipkite dėmesį, kad. Htaccess taisyklės pasikeis.
Sveiki, aš įsigijo komercinę versiją, pašalinta nemokamą versiją ir įdiegti komercinių versija 3.x. Vertimo darbus, tačiau aš tiksliai tos pačios problemos, kaip su nemokama versija.
Aš turėjo išjungti URL sekimo kitaip URL tampa xxx.com / forumai / forumų, kai aš naršyti.
Be to, kita problema vis dar egzistuoja - įpylus URL taisykles prieš vBSEO taisyklės Htaccess, vBSEO Sitemap nuoroda neveikia. Gavau puslapis nerastas mano svetainės schemos URL. Panaikinant visas vBET taisykles taptų failo URL darbą vėl, bet tai tikrai ne išeitis.
Aš kažko trūksta?
Struktūra veikia perkelti vBET taisyklės tinkama vieta. Jūs galite tiesiog ne pūdymas instrukcijas - turite aiškiai aprašyta vBET taisyklės Prieš vbseo.php taisyklės ir jūs jį prieš Sitemap taisykles, o ne nurodymo. Taip pat galite būti tikri, kad jūs turite mokamą versiją taisykles - nemokamai iš jų turi skirtingas taisykles. Pašalinkite senas taisykles ir naujų tinkama vieta + pridėti forume katalogas pirmuosius 2 taisykles (kaip aprašyta instrukcijas). Jei jis vis dar neveikia - prašome siųsti visą pasikeitė htaccess failo turinį.
Apie / forumai / forumai - ką jūs turite nustatyti Admin CP -> vBET -> Pagrindinis -> Forumas kataloge?
Ok ačiū. Aš išspręsta Sitemap atsilaiko nuorodą problema. Bet .. / forumas / forumų problema vis dar egzistuoja. Ir taip aš / Admin CP forumai -> vBET -> Pagrindinis -> Forumas katalogas. Nenustatant forumų šioje srityje vertimas net nebūtų dirbti - tai leistų ne esamą puslapį.
Štai mano dabartinis Htaccess failą xxx.com / forumai šaknis.:
# Comment šią eilutę (pradžioje pridėti "#")
# Išjungti mod_rewrite funkcijas.
# Atkreipkite dėmesį: jūs vis dar reikia išjungti Hack
# VBSEO valdymo pultas sustabdyti URL perrašo.
RewriteEngine on
# Kai kurie serveriai reikalauja Rewritebase direktyvos
# Įjungtas (pašalinti "#" pradžios suaktyvinti).
# Atkreipkite dėmesį: kai įjungta, jums turi apimti kelias
# Norėdami savo šaknis BB aplanke (ty RewriteBase / forums /)
# RewriteBase /
RewriteBase / forums /
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www \\ xxx \\. Ru $
RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\ (XML |? Txt) (\\ Gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forumas / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | Cron)
RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
Kaip matote, aš turėjo pašalinti
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]. Htaccess, kad svetainės schemos URL darbą. Ar tai, ką aš esu turėtų daryti? Aš neprisimenu, aš perskaičiau kur jūsų nurodymą, kad aš turiu ištrinti vBSEO taisykles. Htacess failo Sitemap URL ir toliau dirbti. Ar tai susukti mano vBSEO?
Sveiki. Jums nereikia prisiminti, ištrinti vBSEO taisykles mūsų instrukcijas, nes tai ne mūsų nurodymais ir jūs niekada neprašė to daryti. Jums buvo nurodyta pašalinti senus vBET taisykles (nemokama versija) ir įdėti naują vBET taisyklės (pilna versija) tinkama vieta. Jūs neturite pašalinti vbseo.php taisykles. Atsiprašau, jei mano ankstesnius nurodymus, buvo neaišku.
Taip pat šalinant vBSEO taisyklės nepakenks jūsų forume, nes vBET taisyklės yra prieš vBSEO taisykles ir tas pačias taisykles (tik skirtingų failą), todėl vBSEO taisyklės nėra aktyvūs vistiek.
Apie / forumų / forumuose klausimas:
1. Jūs turite neteisus pirmuosius 2 vBET taisykles - jūs nustatote / Forumas / forumuose, prašome ištaisyti šį
2. Jei vis dar neveikia, prašome komentarą šią eilutę Htaccess failą.:
RewriteBase / forums /
3. Jei vis dar neveikia - prašome PM man Admin CP, vBSEO CP, FTP prieigos duomenys, - aš patikrinti jį vietoje.
Bandžiau 1 ir 2, bet vis dar ta pati problema.
Ir, aš tik sužinojau vertimas veikia tik forume namų, o ne atskirų protektoriai. Tiesiog PM'ed Jums informaciją, ko jums reikia. Ačiū
Jūs turėjote neteisinga konfigūracija:
Forumas pagrindinio domeno - tarkime būti naudojamas tik tada, kai jūs naudojate sub-domenai ne sub-katalogus
Reklama Tipas - nepasikeitė vBSEO
Taip pat jūs išjungti vertimo sekimo.
Visa tai atitinkamai dabar ir atrodo veikia gerai:) Prašome patikrinti ir patvirtinti.
Deja, tai neveikia visiškai - Forumas / forumai problema vis dar egzistuoja. Pavyzdžiui, po to, kai jūs einate į forumą ir spustelėkite vertimas, kitos ne-Forumas Nuorodos / forumai / ir įveikė juos visus. Pavyzdžiui, http://xxx.com/index.php?page=music dabar tampa http://xxx.com/forums/index.php?page=music. Šiuo atveju net forumo pagrindinį puslapį pati klaidinga nuoroda - ji tampa http://xxx.com/forums/forums
Ir, kaip sakiau anksčiau, virš / forumų / forumuose problema išnyks tik tada, jei jūs išjungti URL sekimo ir tai, kodėl aš išjungtas URL sekimo.
Matau tuos ryšius. Prašome tik kad šios nuorodos būtų absoliutus, o ne santykinis. Todėl reikia nustatyti ten pilną URL http ... ir taip toliau. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad vBET gali remti vertimo jūsų puslapius, jei jie yra sukurta naudojant vBulletin variklio ne forume. Turėsite įtraukti tuos. Žiūrėkite čia instrukcija, kaip remti ne forumą puslapių vertimą: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):