PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta PRANEŠIMAI padaryti nevers

chick
28-11-09, 23:31
Pranešimai yra ne versti, todėl visiems, kad ne kalbėti anglų negali pamatyti savo pasirinkta kalba, naudojant vėliavos pranešimas. : Supainioti:

Aš paspausti rusų ir viskas pasikeitė į rusų išskyrus pranešimo, nereiškia, kad jie manyti, kad taip pat versti?

vBET
29-11-09, 00:25
Pranešimas yra išverstas, jei ji yra HTML. Jei naudojate vBSEO, tada tikriausiai turite įjungti keisti pranešimai, kad "JavaScript". Šiuo atveju jūs turite įjungti vBET galimybė versti vBSEO Java Script pranešimai:)

chick
29-11-09, 01:09
Matau, dirbo labai ... ačiū jums. :)

WilliamCaeser
18-12-15, 00:17
Pranešimai yra ne versti, todėl visiems, kad ne kalbėti anglų negali pamatyti savo pasirinkta kalba, naudojant vėliavos pranešimas. : Supainioti:

Aš paspausti rusų ir viskas pasikeitė į rusų išskyrus pranešimo, nereiškia, kad jie manyti, kad taip pat versti?

Aš nematau, tai "įjungti keitimas pranešimai JavaScript" VBSEO. Tai ne naujausia versija?

Marcin Kalak
18-12-15, 11:14
Norėdami pakeisti pranešimo apie JS, nustatykite parinktį AdminCP->vBSEO->SEO Funkcijas->Virtuali HTML Ekranas Taikyti Virtualių HTML Ekranas.
Išversti skelbimą pridėti naudojant JS įjungti funkcijos AdminCP->vBET->Vertimo Funkcijos->Versti vBSEO pranešimai JavaScript.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1