Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta PRANEŠIMAI padaryti nevers
Pranešimai yra ne versti, todėl visiems, kad ne kalbėti anglų negali pamatyti savo pasirinkta kalba, naudojant vėliavos pranešimas. : Supainioti:
Aš paspausti rusų ir viskas pasikeitė į rusų išskyrus pranešimo, nereiškia, kad jie manyti, kad taip pat versti?
Pranešimas yra išverstas, jei ji yra HTML. Jei naudojate vBSEO, tada tikriausiai turite įjungti keisti pranešimai, kad "JavaScript". Šiuo atveju jūs turite įjungti vBET galimybė versti vBSEO Java Script pranešimai:)
Matau, dirbo labai ... ačiū jums. :)
WilliamCaeser
18-12-15, 00:17
Pranešimai yra ne versti, todėl visiems, kad ne kalbėti anglų negali pamatyti savo pasirinkta kalba, naudojant vėliavos pranešimas. : Supainioti:
Aš paspausti rusų ir viskas pasikeitė į rusų išskyrus pranešimo, nereiškia, kad jie manyti, kad taip pat versti?
Aš nematau, tai "įjungti keitimas pranešimai JavaScript" VBSEO. Tai ne naujausia versija?
Marcin Kalak
18-12-15, 11:14
Norėdami pakeisti pranešimo apie JS, nustatykite parinktį AdminCP->vBSEO->SEO Funkcijas->Virtuali HTML Ekranas Taikyti Virtualių HTML Ekranas.
Išversti skelbimą pridėti naudojant JS įjungti funkcijos AdminCP->vBET->Vertimo Funkcijos->Versti vBSEO pranešimai JavaScript.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):