PDA

Žiūrėti pilną versiją: priimta Registracijos procesas

norku
13-03-11, 18:49
Ar yra koks nors būdas pakeisti registracijos laiškų keliu? Aš išbandyti registracijos šiandien ir pasirinkote vokiečių kaip numatytąją kalbą. Kai registracijos laišką su aktyvavimo nuoroda atvyko susijusios WW w.mydomain.com / forumas / register.php vietoj, ww.mydomain.com / forumas / de / register.php. Gali būti, kad pasikeitė? Keista, suteikti asmeniui naudojant forumą savo kalba, bet jei kliūtis registracijos sunku jam galimybę.

kamilkurczak
14-03-11, 09:25
Sveiki,
Pakeisti šio url nėra palaikoma.
Aš perkelti šią temą į skyrių funkcijos ir aš paprašyti Michal apie tai.

Antra - vBET nukreipimas pagal vartotojo kalba (usercp kalba naršyklės kalba)

Jūs galite jį išbandyti - eikite į admincp-> vBET-> Įvairūs> Nukreipimo vartotojo kalba.
Po prisijungimo, vartotojas bus nukreiptas į jo kalbą. Prašome išbandyti.

Perkelta į sekciją Užklausa funkcijos

norku
14-03-11, 09:45
Ačiū.

kamilkurczak
14-03-11, 10:04
Aš bandymo sąskaitos į savo svetainę (test_user - galite jį ištrinti).
vBET naršyklės kalbos nustatymus. Registracijos metu vBET automatiškai kalbos variantas lenkų registracijos formą.

Po registracijos ir po to, kai aš spustelėkite URL iš mano e-mail, buvau nukreiptas į svetainę išversti į lenkų, todėl url lang kodas nereikia.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations