PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Tik "Google" įspėjimas ir Žymos

tsak76
06-02-11, 18:49
Aš mačiau įspėjimą Google Webmaster Tools, kad mano URL yra per daug. Ir aš padariau robots.txt sustabdyti visus išverstų puslapių iš indeksuojami. Ar yra kokiu nors būdu aš galiu turėti tik išverstas TAG puslapius, nes jie svarbiausių raktažodžius?

kamilkurczak
07-02-11, 11:16
Sveiki,
Teisė, pabandykite naudoti robots.txt failą - turėtų padėti.
Apie žymeles galite paaiškinti geriau, nes dabar aš nesuprantu.

tsak76
07-02-11, 23:52
ι užblokavo visų / forumas / lt / forum / DE tt robotai Txt

bet aš noriu į indeksą tik žyma puslapių Visi vertimai. kaip tai padaryti su robots.txt

kamilkurczak
08-02-11, 14:33
ok dabar aš suprantu, kad aš pabandyti rasti šiek tiek informacijos apie šį robots.txt

Jei bus blokuoti visus išverstų puslapių robots.txt failą ir pridėti savo meta žymeles, pavyzdžiui: <meta name="robots" content="index, follow"> jūsų antraštė?

Čia jūs turite pavyzdžių, kaip naudoti meta žymeles robotai.
http://www.seoconsultants.com/meta-tags/robots/

tsak76
08-02-11, 19:58
NE Noriu blokuoti visų forumo vertimai ex / forumas / DE

bet indeksą Visi išverstas tegus psl. / forumas / de / Žymos

aš noriu tik žodžius indeksuojami vertimai nieko

kamilkurczak
11-02-11, 12:59
Prašome pastebėti, kad jei blokuoti puslapių Pavyzdžiui forume / ir / jums taip pat užblokuoti visus URL adresus, forum / ir / viduje.

Stenkitės naudoti meta žymeles

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1