PDA

Žiūrėti pilną versiją: priimta Rodomi vėliavos registracijos puslapyje

Cybershaolin
17-11-09, 04:24
Vienas regėjimo pasiūlymas (gali būti admincp galimybė pasirinkti iš)
Kaip:

1 - Reguliarus registracijos puslapyje.
2 - vizualiai vėliavų registracijos puslapyje.

Įtraukti paveikslėlį (geresnę integraciją, žinoma) šiek tiek panašus. Pažvelgti į zip failą geriau žiūrėjimo:)

jorgejgm
17-11-09, 10:14
Taip pat yra neteisingai čia? http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/109-dropdown-menu-position.html

vBET
17-11-09, 13:15
Taip pat yra neteisingai čia? http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/109-dropdown-menu-position.html

Nr šį prašymą nauja funkcija apima tokias meniu registracijos formą:)

vBET
17-11-09, 13:18
Vienas regėjimo pasiūlymas (gali būti admincp galimybė pasirinkti iš)
Kaip:

1 - Reguliarus registracijos puslapyje.
2 - vizualiai vėliavų registracijos puslapyje.

Įtraukti paveikslėlį (geresnę integraciją, žinoma) šiek tiek panašus. Pažvelgti į zip failą geriau žiūrėjimo:)

Manau, t Vykdytinas - Vėliavos turės radijo mygtuką, ir ji dirbs gerai. Ačiū už prašymą - tai Akceptor ir pridėtinės ToDo List:)
Kaip suprantu, tai geriausias registracijos puslapyje - nes ji yra labiau matomi, bet Vartotojo KP nėra daugiau reikia imtis tiek daug vietos. Taigi, mes jį konfigūruojama registracijos ir Vartotojo KP liks, nes tai Gerai? :)

Cybershaolin
18-11-09, 05:14
Aš esu laimingas, kad jums patinka mano pasiūlymas.

Aš ne kalbėti apie usercp mano prašymu. Aš tik paklausiau registracijos puslapyje. :) Aš kalbėjau apie adminCP, ne userCP. Aš tiesiog norėjau duoti administratoriai galimybė pasirinkti rodyti savo vartotojo registracijos puslapyje įprastiniai ar matomu būdu (su vėliavomis) ...

Jūs esate teisus, tai viskas bus daug labiau matomi. :) Ar tai viskas bus įgyvendinta kita versija? 3.1.3? Matau jūs jau veikia 3.1.3 čia, bet jis nebuvo siūlomos parsisiųsti srityje dar.

vBET
19-11-09, 19:59
- Bus įtrauktos į 3.1.3

Aš čia neveikia visu 3.1.3. Mes turime dar keletą TODO atidaryti 3.1.3, bet mes jau išbandyti kai gyvų forumuose pakeitimus. Mažesnių pokyčių išbandytos bandymo forumuose.

Cybershaolin
20-11-09, 02:30
Išleidimo 3.1.3 ir kitų užduočių sąrašas, 3.1.4! Lol. Aš tik juokauju. : D Ačiū už jūsų paramą ir priimti iš savo klientų idėjas, kaip jūs. Tai tikrai dėkingi. :)

vBET
20-11-09, 11:45
Klientai yra kas suteikia produkto tikrosios vertės:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1