PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Talpyklos siurbliai klaidos

45Wheelgun
25-09-10, 23:59
Gaunu tris klaidų, kai aš paleisti "Cache siurbliai":

Įspėjimas: Neteisėtas kompensuoti tipas isset ar tuščias [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php 107 on-line

Įspėjimas: Neteisėta kompensuoti tipo [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php 109 on-line

Įspėjimas: Neteisėta kompensuoti tipo [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 114

Ką man reikia padaryti, norint išspręsti šią problemą? Laikinoji siurblys dirbti nepaisant šių klaidų.

vBET
27-09-10, 07:47
Mes ją patikrinti.

kamilkurczak
07-10-10, 13:57
bet laikinojoje siurblys dirba, ar ne? jūs galite patikrinti jūsų FTP? tik viena kalba talpyklą valyti ir pabandyti rasti talpyklą failus: forume root> vbet_guestcache> ...

kamilkurczak
18-10-10, 15:46
nėra atsakymo išspręsta. jei ne, prašome rašyti čia, ir aš vėl atidaryti šią temą. Ačiū

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1