חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 9 של 9

אשכול: אילו אופנות צריך להיות נתמך על ידי vBET?

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default אילו אופנות צריך להיות נתמך על ידי vBET?

התשובה הטובה ביותר היא - הכל אפשרי

כמובן אופנות רבות לא צריך שום אינטגרציה. אבל כל mod אשר יאפשר לכתוב כמה סוגים של הודעות, או ישתמשו כותרים לפרסם תצטרך כמה האינטגרציה.

אילו אופנות אתה חושב שאנחנו צריכים לשלב הראשון?

תן לנו רמז והפורום שלך ישתלב באופן מלא עם vBET הרבה יותר מהר!
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 16-11-09 ב 22:42.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2009

תודה רבה לך שאתה שילובו עם vBADynamics. אני משתמש בו בפורום שלי, אתם בטח כבר ראה. אני מנסה ללכת באותו סעיף עם תרגום על אבל זה מחזיר אותי חזרה אל הבית. אני הולך לשאול אותך על זה אבל התעצלתי ושכחתי. יש לי הודעה על 250k + ב mod כי כך יהיה נהדר אם כי ניתן לשלב עם vBET.

אני רוצה גם להציע PhotoPost PHP גלריית תמונות שיתוף עם שילוב פורום vBulletin. ובכן, יש הרבה תמונות שם, אבל אני רוצה חברים לפחות להיות מסוגל לקרוא תגובות בשפה שלהם. נכון לעכשיו, זה הפניות חזרה לעמוד הבית אם אני מנסה להציג תרגומים של זה.

תודה!

אני רוצה להיות זה גרזן להיות נתמך: Cyb - תשובות לשאלות

זה יהיה נחמד אם כל תוכן הודעות יהיה לתרגם גם כן. אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אני שואל.

Cyb - נתונים מתקדמים

ג'וניור משתמש m_k's Avatar
    תאריך
    דצמבר 2009

יש mod מותקן ועובד, אבל לא ברור אם יש איזושהי דרך לקבל את זה לעבוד עם תוספים שני שלי הראשי, PhotoPost vBGallery v2.5 ו vBadvanced Directory קישורים v3.2.0

אף אחד אחר יש לך מזל עם כל אחד מהם עדיין?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2009

vbadvertise, וכל מוצרים המיוצרים על ידי vbcredits. אני חושב כעסק אתה יהנה מציאת שותפים יציב של המערכת האקולוגית vBulletin לעבוד איתו. אני חושב vbcredits עשוי להתאים את הצעת החוק, הם כבר סביב זמן עכשיו לעשות מוצרים מעולים. מודול הפרסום בפרט יהיה ביקוש יתורגם.

vbolg גרסה 2.0.2 ומעלה
    גם
    addon הגדול הזה:
    קישורים והורדות מנהל
    קישורים והורדות מנהל - פורום vBulletin.org

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

היי, את אופנות העיקריים בהם אנו משתמשים הם:
    vb זיכויים דלוקס
    vb ההימורים
    photopost הפרו אני רואה שזה עובד! גדול
    טורנירים וסולמות
    מיקרו הידיעון

היה לי קישורים אליהם, אבל לא ניתן להשתמש בקישורים כאן. האם אלה כל העבודה נהדר עם VB Enterprise? אם כך, אני אקנה VB Enterprise היום!

אופס סליחה, אני משתמש ב vBulletin 4.0.5
    נערך לאחרונה על ידי El Caballo; 18-09-10 ב 14:45. סיבה: אני משתמש vBulletin 4 מצטער

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי El Caballo View Post
    היי, את אופנות העיקריים בהם אנו משתמשים הם:
    vb זיכויים דלוקס
    vb ההימורים
    photopost הפרו אני רואה שזה עובד! גדול
    טורנירים וסולמות
    מיקרו הידיעון

היה לי קישורים אליהם, אבל לא ניתן להשתמש בקישורים כאן. האם אלה כל העבודה נהדר עם VB Enterprise? אם כך, אני אקנה VB Enterprise היום!

אופס סליחה, אני משתמש ב vBulletin 4.0.5
    היי. שים לב כי אנו תומכים vB4 אפילו עם פרסום Suite (כך בלוגים ו-CMS מדי!)

אודות plugins שלך. אני לא יכול להגיד בוודאות ברגע זה עושה את כל תעבוד ללא שילוב נוסף, אבל שים לב שרוב התוספים עובד ללא כל צעדים אינטגרציה נוספים. שילוב נוסף נדרש רק במקרים מיוחדים, כמו דפי לחלוטין שנוצר על ידי mod, שאינה תומכת global_complete וו, או מוד שיוצר דפים מחוץ מדריך בפורום ב-URL.

כמו כן אתה יכול רק לבדוק האם כל הבעיות יופיעו באמצעות vBET גרסה חינם. זה הרבה יותר איטי, אבל יראה לך אם יש בעיות. ואחרי זה אתה יכול לקנות גרסה בתשלום מהר יותר עם הרבה תכונות נוספות

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •