חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 13 של 13

אשכול: בעיות עם 3.1.0 קנה רק!

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Cybershaolin View Post
    בדיקת פורום מקומית אמצעי בפני עצמו כי זה לא להראות לאף אחד!
    זה נהדר

כפי שאמרתי, אני לא מסוגל לראות את האפשרויות על vBet עיקריים admincp שלי כאשר בדיקתו בפורום המקומית שלי. אודות לשים גרזן שלך בפורום חיים שלי, גם אני כבר לא יודע מה אני הולך לעשות עם זה כי אני לא ממש מעריך את סוג התשובות שנתת לי כאן.
    שוב התשובה היא - אני יהיה להתמודד עם זה. אנא PM אותי את כל הפרטים אתה לא צריך להגדיר את זה בפורום האמיתי שלך רק לפני PM לי גישה לפרטים לעלות הבדיקה
    אני מצטער שאתה לא מעריך את התשובה אני אעזור לך בדרך זו. לצערי אני לא יודע מה הסיבה לבעיה זו אני צריך לגשת כדי להיות מסוגל לבדוק את זה בשבילך ולפתור את זה בשבילך. סליחה על הצרות מחכה PM עם פרטים.

ללא אפשרות לבדוק את זה, העצה היחידה שלנו כרגע היא שוב - לוודא שיש לך גישה לאינטרנט. ועל ידי לך אני מתכוון לשרת שלך. אני יודע שיש לו גישה למחשב שלך, אבל זה נראה כאילו השרת שלך חסומה לתקשר עם המילה בחוץ. סיבה אחרת יכולה להיות כי אתה לא צריך להתקין ספריה CURL php. אני לא יכול להגיד שום דבר יותר ללא אפשרות לבדוק את זה.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 06-11-09 ב 02:28.

חחח זה לא אפשרי להיכנס בפורום המקומית (כמו שימוש easyphp, XAMPP או מה שלא יהיה, עם ה-IP של המקומיים), כלומר:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). אתה צריך לדעת על זה. אבל בכל מקרה, תשכח מזה. אני לא צריך את זה יותר.

קיבלתי את התשובות שלי על דברים אחרים כל כך, לא נורא.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

חחח זה לא אפשרי להיכנס בפורום המקומית (כמו שימוש easyphp, XAMPP או מה שלא יהיה, עם ה-IP של המקומיים), כלומר:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). אתה צריך לדעת על זה. אבל בכל מקרה, תשכח מזה. אני לא צריך את זה יותר.

קיבלתי את התשובות שלי על דברים אחרים כל כך, לא נורא.
    זהו אם יש לך IP משלך WAN (לא רק LAN). 127.0.0.1 הוא זהה localhost וזה אומר שאתה רוצה להתחבר עם מכונת בפועל. אבל עדיין יש לך את כתובת ה-IP שלך. וגם אם זה רק ברשת המקומית, עדיין ניתן להגדיר בפורום הבדיקה במחשב שבו יש לך פורום אמיתי. על פי רשיון רכב יש לך זכות לקבוע בפורום כזה בספרייה testvb, אבל זה לא חייב להיות זמין עבור תצוגה ציבורית.

במקרה של בעיות כלשהן בעתיד רק לכתוב. אנחנו כאן כדי לעזור לך

דף 2 של 2 Firstראשון 12

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •