חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 6 של 6

אשכול: יש לי חיים בצרות

ג'וניור משתמש
    תאריך
    מאי 2010

Default יש לי חיים בצרות

חשבתי על מקבל תשלום בעת התקנת גרסה חופשית אבל זה היה בעיה. אז הייתי מוותר לוקח. לא עושה שום תרגום. אני חושב מ vBSEO

"שגיאת ניתוח: שגיאת תחביר, T_STRING צפוי בבית / / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd קוד בקו 153

"אם אתה בטוח ללחוץ על קישור תקף, אנא פנה למנהל".

סקריפט לא עובד
    נערך לאחרונה על ידי rosende; 19-05-10 ב 02:36.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

בבקשה, תן לי התוכן מקובץ global.php שלך סביב קו 834 (קווים קצת לפני ואחרי) ואת הנקודה שבה הוא 834. אני לא יודע איזו גירסה vB אתה משתמש, אז אני לא יכול לבדוק את זה בעצמי.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    מאי 2010

גרסה 3,8,5

vBSEO 3,5 RC1

לפרטים שלחו pm

תאריך
    אוקטובר 2009

הנושא הוא על הפקת פלט מתבנית תחתונה. אנא בדוק האם זה עדיין קיים בפורום שלך כאשר הדגלים לשים בסרגל הניווט.

אם כן אז בבקשה לבטל vBET לרגע ולבדוק האם הנושא עדיין קיים. אם כן, אז זה לא קשור vBET (vBET לא עושה כלום כאשר זמין).

אם הבעיה נעלמת כאשר vBET מושבת, אז בבקשה גישה פרטים PM אל Admin CP ו-FTP - נצטרך להוסיף תוכן יומני המדויק של תבנית תחתונה ולבדוק מה לא בסדר שם.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    מאי 2010

pm בסדר שנשלחו.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 20-05-10 ב 21:43. סיבה: כתובת האתר הוסר מאז כבר PM

תאריך
    אוקטובר 2009

אתה פשוט צריך htaccess טועה -. בבקשה לשים כללים vBET המתאים במקום המתאים. בדיוק כפי שמתאר זאת ידנית. ואז הכל יעבוד בסדר.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •