Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Sorun yaşayan var

Junior Member

Default Sorun yaşayan var

Ben size ücretsiz sürümünü yüklemek ama bir sorun oldu ödendi hakkında düşünüyordum. Bu yüzden alarak veriyordu. Herhangi bir çeviri yapmaz. Ben vBSEO düşünüyorum

"Ayrıştırma hatası: sözdizimi hatası, beklenmedik T_STRING / home / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on hattı 153

"Eğer geçerli bir linke tıklamanız eminseniz, Lütfen yöneticinize başvurun."

Script çalışma.
    Last edited by rosende; 19-05-10 at 02:36.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Lütfen bana hat 834 (bazı hatları öncesi ve sonrası) ve 834 noktası etrafında global.php dosyadan içerik vermek. Kullandığınız vB sürümü bilmiyorum, bu yüzden kendimi kontrol edemiyorum.

Junior Member

sürümü 3,8,5

vbseo 3,5 RC1

detayları pm gönderdi

Sorun altbilgi şablonunda çıktı. Bayrakları navbar konur hala forum var. Kontrol ediniz.

Evet sonra lütfen bir an için devre dışı bırakmak BB ve kontrol Eğer sorun hala var. Eğer cevabınız evet ise, o zaman BB (devre dışı bırakıldığında BB hiçbir şey yapmaz) ilgili değildir.

BB devre dışı bırakıldığında sorun ortadan kalkarsa, daha sonra Admin CP ve FTP PM erişim bilgilerinizi lütfen altbilgi şablonunda günlüklerini içeriğini tam olarak eklemek ve orada yanlış ne olduğunu kontrol etmek için olacak.

Junior Member

tamam am gönderdi.
    Last edited by vBET; 20-05-10 at 21:43. Nedeni: Zaten PM beri kaldırıldı URL

Sadece yanlış htaccess uygun yerde uygun BB kurallar koyun lütfen. Kılavuzunda tanımlayan gibi. Sonra her şey Tamam çalışacaktır.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •