חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 13

אשכול: כיצד להפוך את כל הודעה מתורגמת פתיל מפת האתר

Default כיצד להפוך את כל הודעה מתורגמת פתיל מפת האתר

לעזור ליצור קוד טוב יותר
    זה הקוד שלי הוסיף

/ / קוד נוסף
    Alanguages $ = array ('en', 'ms', 'ar', 'zh-CN');
    אם (! $ בארכיון) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ בארכיון);
    foreach ($ $ alanguages כמו שפה) {
    $ Vbseo_stat [לא']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ שפה ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ לפני, $ threadrow ['lastpost'], $ freq);
    }
    }
    / / סוף קוד נוסף

הסטטיסטיקה שלי למטה
    נושאים
    89,236
    חברים
    1,877
    מפת ברירת המחדל ליצור על כתובות 2xx.xxx
    אבל עם 5 שפות שלה רק 457,160 ליצור כתובות URL

לתפקיד רק אם כל תירגם ליצור אתרים ב-Sitemap
    שלה על 560,000 כתובות URL

מה חדש בסדר עם הקוד שלי
    אנא עזור לי
    תודה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

קוד אינטגרציה שלנו פשוט רק מוסיף כתובות על הנושאים המתורגם. וגם כברירת מחדל רק העמוד הראשון של חוט. אנו מתארים כיצד לשנות את הקוד יש גם דפי חוט השני אם אתה רוצה אותו.

דפי משתמש אינן רלוונטיות, ואנו מייעצים גם לחסום דפים אלה על ידי robots.txt

אם אתה רוצה להיות ב-Sitemap גם קישורים ההודעות תירגם, אז בבקשה פתרון להשתמש להלן:
    1. פתח קובץ / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. מצא את הקוד:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. שים לפני זה:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 04-04-10 ב 13:14. סיבה: אישר עובד

עובד
    תודה תודה תודה
    thankssssssss ******************************

"1. פתח קובץ / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

אני לא יכול למצוא את זה ..

האם זה במנהל בסגנון?

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי hotslot View Post
    "1. פתח קובץ / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

אני לא יכול למצוא את זה ..

האם זה במנהל בסגנון?
    האם יש לך יוצר Sitemap מותקן בפורום שלך?

אין לי מושג?

אתה יכול בבקשה להיכנס שוב בסעיף admin שלי לבדוק? אני שם לב שיש לנו איזשהו "בעיה" על מפת כאשר אנו ההתחברות עם זאת, אנו משתמשים מפת vBSEO נכון?

תאריך
    אוקטובר 2009

אין לי מושג?

אתה יכול בבקשה להיכנס שוב בסעיף admin שלי לבדוק? אני שם לב שיש לנו איזשהו "בעיה" על מפת כאשר אנו ההתחברות עם זאת, אנו משתמשים מפת vBSEO נכון?
    אז לבדוק בסעיף admin שלך. גם אם יש לך את זה מותקן אז אתה צריך לחפש / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php בספרייה הפורום.

לפעמים קל שלה לעשות / להראות אז לומר את מה שצריך לעשות. אין לי מושג אני מאוד מבולבלת כשמדובר החומר הזה. אני יודע זאת רכשתי 2 רישיונות כאן לא נראה שווה ערך כלשהו, למעט כאבי ראש טעויות google. זוהי תוכנה שלא צריך לרכוש, אלא אם כן אתה יודע איך לערוך את הרשיונות קודי לבוש אותם לעבודה. אני חושב vbet הוא 2 שנים רחוק מלהיות תוכנית חוקי באמת מוכן לרוץ אז אולי זה צריך להיות ממוקם על sale.I שילם אפילו החדרה כמו אני לא יודע כלום על הדברים האלה. אני באמת צריך מישהו vbet לבלות את 2 דקות להסתכל admin שלי את הדברים זורמים ואיך הם צריכים להיות. יש לי אמונה דברים של vbet רק צריך את זה מוגדר שם הוא באמת עובד נכון.
    נערך לאחרונה על ידי hotslot; 25-04-10 ב 21:15.

תאריך
    אוקטובר 2009

לפעמים קל שלה לעשות / להראות אז לומר את מה שצריך לעשות. אין לי מושג אני מאוד מבולבלת כשמדובר החומר הזה. אני יודע זאת רכשתי 2 רישיונות כאן לא נראה שווה ערך כלשהו, למעט כאבי ראש טעויות google. זוהי תוכנה שלא צריך לרכוש, אלא אם כן אתה יודע איך לערוך את הרשיונות קודי לבוש אותם לעבודה. אני חושב vbet הוא 2 שנים רחוק מלהיות תוכנית חוקי באמת מוכן לרוץ אז אולי זה צריך להיות ממוקם על sale.I שילם אפילו החדרה כמו אני לא יודע כלום על הדברים האלה. אני באמת צריך מישהו vbet לבלות את 2 דקות להסתכל admin שלי את הדברים זורמים ואיך הם צריכים להיות. יש לי אמונה דברים של vbet רק צריך את זה מוגדר שם הוא באמת עובד נכון.
    שים לב vBET קל מאוד להתקנה טריוויאלי. אין כל מהדורה הקובץ בכלל להתקין vBET.

שילוב עם תוספים שונים תלוי אפשרויות אלה plugins. אם כל מהדורה לשילוב הכרחי זה רק אומר כי תוסף המשולב חלש נקודת תמיכה פונקציות נוספות. אתה יכול לכתוב לצוות vBSEO אם אתה חושב שהם עשו מוצר עם אפשרויות שילוב חלש (אין ווים בכלל) ואת רוצה לשאול אותם על שיפור זה. אנחנו אחראים רק על הקוד שלנו ולתת פתרונות לשילוב עם אלה שלא לחשוב על זה. אנחנו לא יכולים לספר לצוות vBSEO לשינויים שנעשו ולעשות את המוצר שלהם פתוח עבור פונקציות נוספות (למעשה עשינו את זה - הם לא רוצים להיות המוצר שלהם פתוח פונקציות חדשות).

נחזור לנושא - מה הבעיה? אתה בטענה כי הצוות שלנו צריך לעזור לך לקבל את הדברים איך הם צריכים לרוץ, להיות, אבל אתה מעולם לא סיפר מה אינו פועל כראוי. כפי שאני מבין שלך רצה למצוא את הקובץ בגלל איזה בעיה עם גנרטור. אז מה הבעיה?
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 25-04-10 ב 21:30.

תודה על התגובה. אני פשוט רוצה לפרסם את כל הנושאים אשר תירגם ב-Sitemap ואם אפשר יש לעשות זאת במהלך ההתקנה או ללחוץ על כפתור האופציה בסעיף admin כך אין צורך לערוך שום דבר. האם אתה ממליץ על יעד גיאוגרפי ב-Webmaster Tools עבור כל שפה? גם אתה ממליץ להוסיף הזנת RSS / מפת האתר עבור כל שפה ב-Webmaster Tools?

זו הסיבה שאני רוצה סיוע לפרסם כל מתורגמים להוסיף את מפת האתר כל כך זה לא יכול להיות בעיה.

חם רואה
    נערך לאחרונה על ידי hotslot; 25-04-10 ב 21:55.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •