הגבלות חדשות עבור מדינות שונות להחליף כמה ביטויים אשמח את היכולת לעשות את המילה הבסיסית vb זה יש אבל בהתבסס על מיקומים גאו.
הגבלות חדשות עבור מדינות שונות להחליף כמה ביטויים אשמח את היכולת לעשות את המילה הבסיסית vb זה יש אבל בהתבסס על מיקומים גאו.
ברגע זה vBET תומך בתרגום ידני, שבו אתה יכול לתקן באופן ידני משפטים מתורגמים (אם למשתמש יש זכויות מתאימות).
. אני לא בטוח שאני מבין את הצורך שלך על אילו הגבלות על מדינות אתה כותב? איזו מילה להחליף ב-vB אתה כותב על? אתה יכול להצביע על פונקציונליות זו על ידי מתן נתיב לפונקציה (ב Admin CP? בפורום?). אם אראה מה אתה משווה את. הצורך שלך, כדאי שאבין זאת כמו שאני מבין שאתה רוצה לעשות את המחליפים האלה במשפטים מתורגמים-נכון? ואלה אמורים להיעשות אד הוק, באופן שונה עבור לקוחות שונים, לא החלפת קשה במסד הנתונים-נכון? כיצד ברצונך לקבוע את המיקום הגיאוגרפי? על-ידי כותרות מסוימות? על-ידי ip (בהתבסס על שירות חיצוני נוסף שיעניש את הביצועים, או שהשירות המקומי שלך מיועד לכך)?
הפונקציונליות ב-VB היא רק-Admin CP > סגנונות ותבניות > החלפת מנהל משתנה שבו אתה יכול לומר להחליף "Foo" עם "בר" אבל זה בכל הדפים. בבריטניה בתעשייה שלי יש ביטויים שאנחנו לא יכולים עוד משתמש כמו "חינם ספינים" חייב bew "ברוך הבא ספינים" אבל זה רק עבור בריטניה. יש גם דוגמאות נוספות. עשוי להיות קל יותר לשנות את ה-vb קוד על משתני החלפה עם 2 קוד מיקום המכתב, לא הסתכלתי כל כך רחוק.
כפי שאני רואה פונקציונליות זו ב-vB מאוגד לסגנונות ואתה יכול ליצור תחליף נפרד עבור סגנון שונה. כפי שאני רואה בקוד השינוי מתבצע ישירות במסד הנתונים. אם אתה רוצה שנעשה תחליף דומה לתרגומים מאוחסנים, אז אני חושב שאנחנו יכולים לעשות את זה. בחירה פשוטה עם צירוף מילים נבחר ועדכן לחדש. באפשרותך לבחור באיזו שפה ברצונך לבצע את ההחלפה, אך אינך יכול להחליט באיזו מדינה-יש לנו תרגום לספרדית וזהו זה, אנחנו לא עושים תרגומים נפרדים לכל מדינה המשתמשת בשפה זו. , קוד מיקום לא יעשה כאן כלום. רק קוד שפה
נראה חולה maybee בסדר לעשות תחליף-דף טיוח, כפי שאני רואה אחסון עבור מיקום על גבי השפה יהפוך ענק.
המחליף שאתה מדבר עליו (ב-vB) עובד לבדיקה מוגדרת מראש בלבד-כך שרק ביטויים. זה לא נוגע בהודעות, אז אני חושב שאנחנו לא צריכים לעשות את זה גם, במיוחד עבור תרגומים. , אז כפי שאני רואה את זה? זה לא באמת נחוץ, כן
. לא, לא כחלק המתרגם, זה לא יהיה מתאים גם אז היו אחסון בחזקת 2. אני חושב חולה לנסות לעשות הסרה פשוטה רכיבי html ולאחר מכן str_ireplace אז במקום html הגב בגיל הדור העמוד ותראה אם זה יעבוד. בצחוק צריך מיקום הוק איפה דף מורכבים אבל לא מוצג
אנא שקול כי שינויים בקבצי יאבדו בעת עדכון שלך vBulletin.
כפי שאני מבין שאין צורך שינויים vBET.
לא, אין צורך לשלב עם vBet, לא שקלתי את השפה לעומת המיקום