אני שוקל רכישת vBET. עם זאת, אני זקוק למידע: -האם ניתן לשלם בדרך אחרת מאשר באמצעות paypal? . אין לי כרטיס אשראי, ואני מבריטניה באותו אופן כמו שאתה. אני יכול להעביר חשבון? -. זה מאפשר תשלום 230 דולר ליום העדכון הוא כלול במחיר? Zastanawiam się nad zakupem vBET. Jednak potrzebuję informacji: - czy można placić inaczej niż przez paypal? Nie mam karty kredytowej, a jestem z PL tak samo jak Wy. Mogę przelać na konto? - Placąc te 230 dolarów, ile aktualizacji jest w cenie?
נערך לאחרונה על ידי Marcin Kalak; 11-05-15 ב 08:10. סיבה: bbcode תיקון
באפשרותך להעביר את הסכום לחשבונך. מלאו את הטופס כרגיל, אבל לא לשלם באמצעות Paypal-מערכת יראה לכם את הסכום שישולם (בדולרים, חישוב עבור דולר לפי שער החליפין הממוצע NBP על העברה). לאחר מילוי הטופס אנא שלח לי PM על הנתונים שהזנת, לשלוח לכם את הנתונים כדי להעביר. לאחר האישור של העברת תקבל רישיונות. על-ידי רכישת רשיונות, יש לך שנה אחת חינם שדרוגים, באפשרותך להרחיב מאוחר יותר את רשיונות והעדכונים לשנה נוספת. Możesz przelać kwotę na konto. Wypełnij formularz normalnie, ale nie płać za pomocą PayPala - system pokaże ci kwotę do zapłaty (w dolarach, przelicz na złotówki po średnim kursie NBP w dniu przelewu). Po wypełnieniu formularza wyślij mi na PM dane, które wpisałeś, a ja odeślę ci dane do przelewu. Po zatwierdzeniu przelewu otrzymasz licencje. Wykupując licencje masz rok bezpłatnych aktualizacji, później można przedłużyć licencje i aktualizacje o kolejny rok.
נערך לאחרונה על ידי Marcin Kalak; 11-05-15 ב 19:36.
הצג את תג קלאוד
חוקי הפורום