חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 6 של 6

אשכול: קישור כדי לתרגם את כתובת URL של הליך משנה

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

Default קישור כדי לתרגם את כתובת URL של הליך משנה

גם ככה שהקישורים דגל לא לקשר בפועל מתורגם חוט URL. זה יוצר הרבה הפניות נוספות, ממש לא טוב עבור SEO הכללית. . בבקשה תמשיך תגיות חלופי זכור גם.

אני לא יודע בדיוק איך זה יכול להיעשות במהירות הבזק, אך אני מקווה שהיתה אפשרות לאחסן במטמון את כתובות ה-Url של הליך משנה בצורה כלשהי כדי לא להגדיל את כמות שאילתות בכל עמוד.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

שלום. אנו מודעים על זה. למרבה הצער הוספת תכונה זו תהיה השפעה גדולה על ביצועים. לא רק מכיוון שאילתות נוספות של מתורגמים קישורים, אך בעיקר בגלל בקשות התרגום. אם הקישורים אינם מתורגמים עדיין כל קישור לגרום בקשת תרגום נפרד לספק תרגום. הסיבה לכך היא API מאפשר מספר תרגומים בקשה אחת בלבד עבור זוגות שפות באותו.

אחרים הפתרון יהיה - כאשר הוא כבר מתורגם, מכן לקחת הוא מתורגם, אם לא אז להשאיר אותו כפי שהוא עכשיו. בדרך זו הבעיה השנייה ילך משם.
    אודות שאילתות נוספים - אם הפעלת חוות מטמון ואז לא תהיה לה השפעה כלשהי לבקשות האורחים (קובץ סטטי במטמון ב). VBET תומך גם אחרים מנועי מטמון "בזיכרון".
    אז אם אנחנו ילך ואז היא כמו הוא מתואר כאן, בלי כל אופטימיזציה במקרה של שאילתות (כי כאלה מכוסים כבר על ידי תמיכה נוסף של מטמון).

אנא ספר לנו מה אתה חושב על פתרון כזה.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

אז אם באותה כתובת האתר כבר תורגמה הם יכולים להיות מאוחסנים במטמון האורח, נכון?

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

כן. עדיין מטמון הדעת פועלת בכל עמוד. דף חדש אז ייקח כתובות כל ממסד שוב לפני זה יאוחסן במטמון הדעת. שוב בכל רענון מטמון הדעת. אבל באמת זה עלות קטנה. מאז כברירת מחדל מטמון הדעת פועל במשך 24 שעות. כך פעם ביום. גם שאפשר לעשות את זה כי עבור משתמשים שנרשמו זה יהיה עם ניתוב מחדש (משתמשים שנרשמו באמת לא החלף שפות אחורה וקדימה), ואת האורחים ללא - כך גוגל יראו אותו הכי דרך אפשרית.
    זה יהיה 2 ב- 1:
    -לוגר למשתמשים נוספים לא עולה בעת יצירת הדף.
    -עבור האורחים עלות נמוכה עבור הדור, כאשר 0 גם לך יש דף במטמון הדעת (גוגל, רובוטים אחרים יראו הקישורים המתאימים ללא השפעה נוספת על הביצועים במהלך ניתוב מחדש)

כך אני חושב מה שהופך אותו בדרך זו אנו למעשה יכול להגביר את הביצועים על-ידי ביצוע הדבר נוספות, אך רק כאשר הדעת המטמון מופעלת, כי עלינו להימנע ניתוב מחדש. פתרון זה לא אפילו להוסיף פרמטר נוסף - הוא פשוט תצורף מטמון הדעת.

אני בטוח לגבי רעיון זה. רק כדי להיות ברור - יש לך משוב נוסף על זה?

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

זה נשמע טוב לי.

אסור
    תאריך
    אוג 2012

תודה אישור ההזמנה. נעבוד על תכונה זו.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות