חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: לרכוש שאלות / התקנה

אסור
    תאריך
    במאי 2012

Default לרכוש שאלות / התקנה

הי, אני חדשה למדי vBulletin, mods, אז יש לי כמה שאלות.

ברצוני לרכוש זה התוסף/add-on, אבל אני רוצה לוודא כי הוא כרגע עדיין נתמך במלואו. חבר שלי רכשה זה עבור האתר שלו, אך הוא לא קיבל את קוד ההפעלה הנחוץ לעבוד. הוא גם ניסה ליצור קשר עם התמיכה מספר פעמים אך לא קיבל שום עזרה.

ברצוני לרכוש את זה, כי זה המתרגם הטוב ביותר שראיתי, אבל לא רוצים מתקשה בהתקנה כלשהי. ניתן לרכוש תמיכה בהתקנה באמצעות ההרחבה, כך באפשרותך להתקין לי עם הקוד המתאים לצורך הפעלה.

האם אוכל גם לשאול מדוע ידידי עשוי לא להיות מקבל תמיכה כלשהי לבעיה ההפעלה שלו? הוא לא יכול למצוא את הקוד שלו, יש שנשלחה בדואר אלקטרוני מספר פעמים כדי לקבל את זה. הוא גם ניסה לבצע הודעות בפורום זה אבל פוסטים שלו לא מופיעה כאן. אני אשמח מאוד לקבל תוסף זה הותקנה בקרוב מאוד בפורום שלי כך את תגובתך ותרומתכם תתקבל בברכה.

תודה.
    פרננדו

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

היי
    אם רכשת שירות התקנה ואנו נעשה כולו מיצב במקום לך -כך לא תצטרך לדאוג מיצב שירות.

אודות בעיה חבר שלך. אנו עושים כל התמיכה רק על-ידי בפורום שלנו - ועליהם פוסט לכל משתמש חדש המונחית, כך שהוא לא ראה פוסט שלו רק לאחר שכתב אותו. אנו נענה כל הודעה בהקדם האפשרי.

כאן הוא הליך משנה בה למצבים דומים יש happend (אולי זה הוא פוסט של חברך) לחץ -כפי שניתן se ניסינו לסייע, אבל אין תשובה ממשתמש

ג'וניור משתמש
    תאריך
    Feb 2014

Text automatically translated from: Italian to: Hebrew
    Translated text
    היי, כמה זמן ייקח לך להתקין ולהפעיל את המוצר? לי זה לוקח רק 5 שפות, אנגלית, צרפתית, גרמנית, ספרדית ופורטוגזית, עבור שפות אחרות שאנחנו לא מעוניינים באותו הרגע.
    גם אני מבקש ממך אם תרגיש חינם הפעלה API, כי אנחנו לא יודעים כיצד להפעיל את המוצרים האלה.
    תודה
    Original text

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי fernando View Post
    ברצוני לרכוש זה התוסף/add-on, אבל אני רוצה לוודא כי הוא כרגע עדיין נתמך במלואו. חבר שלי רכשה זה עבור האתר שלו, אך הוא לא קיבל את קוד ההפעלה הנחוץ לעבוד. הוא גם ניסה ליצור קשר עם התמיכה מספר פעמים אך לא קיבל שום עזרה.
    הסיפור שכתבת הוא מזויף. . וזה קל לזהות עבורנו כי אתה בגדת, כי הפעלת קוד (רשיון) זמין עבור כל לקוח בדף ההורדה ליד הקישור להורדה. אז החבר שלך היה צריך לראות את זה אם הוא הוריד את המוצר.
    גם זה לא נכון כי לאף אחד מהלקוחות שלך לא מקבל עזרה אי פעם... אנחנו תמיד בתגובה הודעות בפורום זה ואתה יכול לבדוק את עצמך רק על ידי הולך חוט על ידי חוט

אז כדי להבהיר - אנו תומכים VBET ויש לך בפורום זה כדי לתמוך בך.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Alex69 View Post
    Text automatically translated from: Italian to: Hebrew
    Translated text
    היי, כמה זמן ייקח לך להתקין ולהפעיל את המוצר? לי זה לוקח רק 5 שפות, אנגלית, צרפתית, גרמנית, ספרדית ופורטוגזית, עבור שפות אחרות שאנחנו לא מעוניינים באותו הרגע.
    גם אני מבקש ממך אם תרגיש חינם הפעלה API, כי אנחנו לא יודעים כיצד להפעיל את המוצרים האלה.
    תודה
    Original text
    ההתקנה אינה טריוויאלית - פשוט להעלות קבצים בשרת, product.xml על-ידי Admin CP. עדיין אתה צריך להגדיר vBET. האפשרויות הנחוצות המתוארות בקובץ readme.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 11-03-14 ב 12:41.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •