חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 13

אשכול: עדיין מקבל תרגומים ריק

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default עדיין מקבל תרגומים ריק

היי חשבתי במהדורה העדכנית של vBET היה אמור לעזוב את הטקסט המקורי במקום אם לא היתה אפשרות לבצע את תרגום? אני עדיין מקבל תרגומים ריק מבוא

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

היי
    VBET האחרונים נעשתה באופן לא כדי להציג בדף ריק.
    קישור כבר נתן לי אני רואה untranslated טקסט - לא ריק, ונראה אם ניתן לתרגם אותה גרמניה לעבוד
    גם vBET יציג טקסט מקורי רק אם תרגום הספק יחזיר שגיאה מגבלה, אך אם יש לך שגיאות אחרות רע דהיינו מפתח תראה דפי תרגום ריק.
    נא אם זה קורה להפעיל בדיקות עבור הספקים, הראה לי את התוצאות

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

התרגום יש אם לחיצה על החץ כדי להציג את הטקסט המקורי אך רק ריק בתיבה, יש לי vbet העדכניים ביותר מותקנים.

עריכה: הוא מתורגם כעת, אך לי היו כמה אלה, במיוחד אם הפוסטר בחרה בשפת פוסט כמו אנגלית לא פורסם אבל אז ב אנגלית ריק שרידים של תיבת אך הנפתחת עבור הטקסט המקורי מציג את הטקסט ב- englsh.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

הייתי תחת הרושם כי אם המגבלות נפגעו כי ההצבה יראו את הטקסט המקורי, כך לעולם לא צריך לראות תיבה ריקה אני אמור תמיד לראות את השפה המקורית?

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

כן, אם למגבלות לעולם לא תראה ריק בכל דבר, רק untranslated טקסט.
    היתה לך נא:
    -הראה לי כתובת url המדויק שבו מופיע השגיאה
    -הפעל מבחן כדי לראות אם rquest תרגומים API אישור
    -אם הכל נראה בסדר, נא לבדוק את תצורת
    -גם אם זה לא עוזר, נא נסה reupload - כל vBET הקבצים אל תתקין מחדש reupload רק מוצר כל הקבצים - > אם היו שינויים בנוסף בקבצים שלך תצטרך לעשות את זה שוב

אם זה לא יהיה שימושי יהיה עליך לבדוק את אותו מקום

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

הבא רואים אחת ניתן להצביע על כתובת ה-url, לא השתנו כל תצורה שונה ממטמון אורח (קוצר הזמן כפי שהם הכינו תצוגה לא היה כל סגנון css מסיבה כלשהי כאשר הזמן מטמון ארוך), לא שיניתי את כל הקבצים אחרות מאלה ואומן installion ReadMe.

יש לי 3 מפתחות API, Google V1, Google V2 ו- Microsoft, אבל באמת, אם ה-API אינו פועל הוא צריך להתנהג כאילו היו לא תרגום להשאיר את הטקסט המקורי במקום, כך ה-API לא תהיה בעיה.

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

יש לי 3 מפתחות API, Google V1, Google V2 ו- Microsoft, אבל באמת, אם ה-API אינו פועל הוא צריך להתנהג כאילו היו לא תרגום להשאיר את הטקסט המקורי במקום, כך ה-API לא תהיה בעיה.
    לא בדיוק. רק אם תגיע לגבולות שלך, vBET ישאיר טקסט לא מתווך, בכל מקרה אחר כלומר לא מפתח חוקי, כמה בקשת שגיאת PHP - הטקסט עשוי להיות ריק. לכן ביקשתי ממך להריץ בדיקות כדי לראות אם הכל 'בפנים' בסדר
    עכשיו נצטרך לחכות עד שאתה הראה לי את כתובת ה-url - בלי זה הוא בלתי-אפשרי עבורי לנחש מה קרה
    נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 02-12-11 ב 12:17.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

התקנתי vBET האחרונים ורווחים עדיין תחבורה http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 מגבלות API הושגו כותרת ריקה אך... ועוד

נא ראה תמונות!
    המממ 187 kb pics, אין לפרסם אותם כאן כך הן באתר שלי:
    http://www.thecodecage.com/blanktitle.png
    http://www.thecodecage.com/nocontent.png

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אם אתה בטוח שהועלו כל הצורך קבצים, המוצר vBET upgrated admincp, וקבצים עשה כל המהדורות כראוי (קיימת מהדורה נוספת ללא הצורך, רק אלה לאחר העומדת מאוד באמצעות vBET)

כדי להיות בטוח כיצד הוא נראה, יהיה עליי chceck אותה על המקום, אז היתה לך אנא PM את פרטי הגישה שלך: ftp ו- admicp

עכשיו אני יכול לדמיין סיבה possibile אחת:
    אחד של התרגום API להשתמש מנותק - מפתח שגוי, רע משהו אחר - דון; t יודע זאת עדיין, וכך, כאשר vBET מעבר אוטומטי באחת - שבור API, אינם מקבלים transated טקסט או מידע "מגבלות הגיע", כך אין להפעיל אותו מתרגם דמה = השאר utranslated טקסט

כמו שאמרתי: נא להפעיל בדיקות, הראה לי את התוצאות בדיקות

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

יש לי pm היו לך בדיקות בפועל ופרטים גישה, אני לא חדש הפעלת הפורומים ועל definately יש שהועלו, מוחלפים כל הקבצים מיובאים עם להחליף את המוצר, והגיע אני כאמור מגבלות היו טקסט ריקה אך עדיין כאן Josemaria

שינויים אחרים נעשו בעבר vbseo קבצים ו- .htaccess.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •