היי חשבתי במהדורה העדכנית של vBET היה אמור לעזוב את הטקסט המקורי במקום אם לא היתה אפשרות לבצע את תרגום? אני עדיין מקבל תרגומים ריק מבוא
היי חשבתי במהדורה העדכנית של vBET היה אמור לעזוב את הטקסט המקורי במקום אם לא היתה אפשרות לבצע את תרגום? אני עדיין מקבל תרגומים ריק מבוא
היי
VBET האחרונים נעשתה באופן לא כדי להציג בדף ריק.
קישור כבר נתן לי אני רואה untranslated טקסט - לא ריק, ונראה אם ניתן לתרגם אותה גרמניה לעבוד
גם vBET יציג טקסט מקורי רק אם תרגום הספק יחזיר שגיאה מגבלה, אך אם יש לך שגיאות אחרות רע דהיינו מפתח תראה דפי תרגום ריק.
נא אם זה קורה להפעיל בדיקות עבור הספקים, הראה לי את התוצאות
התרגום יש אם לחיצה על החץ כדי להציג את הטקסט המקורי אך רק ריק בתיבה, יש לי vbet העדכניים ביותר מותקנים.
עריכה: הוא מתורגם כעת, אך לי היו כמה אלה, במיוחד אם הפוסטר בחרה בשפת פוסט כמו אנגלית לא פורסם אבל אז ב אנגלית ריק שרידים של תיבת אך הנפתחת עבור הטקסט המקורי מציג את הטקסט ב- englsh.
הייתי תחת הרושם כי אם המגבלות נפגעו כי ההצבה יראו את הטקסט המקורי, כך לעולם לא צריך לראות תיבה ריקה אני אמור תמיד לראות את השפה המקורית?
כן, אם למגבלות לעולם לא תראה ריק בכל דבר, רק untranslated טקסט.
היתה לך נא:
-הראה לי כתובת url המדויק שבו מופיע השגיאה
-הפעל מבחן כדי לראות אם rquest תרגומים API אישור
-אם הכל נראה בסדר, נא לבדוק את תצורת
-גם אם זה לא עוזר, נא נסה reupload - כל vBET הקבצים אל תתקין מחדש reupload רק מוצר כל הקבצים - > אם היו שינויים בנוסף בקבצים שלך תצטרך לעשות את זה שוב
אם זה לא יהיה שימושי יהיה עליך לבדוק את אותו מקום
הבא רואים אחת ניתן להצביע על כתובת ה-url, לא השתנו כל תצורה שונה ממטמון אורח (קוצר הזמן כפי שהם הכינו תצוגה לא היה כל סגנון css מסיבה כלשהי כאשר הזמן מטמון ארוך), לא שיניתי את כל הקבצים אחרות מאלה ואומן installion ReadMe.
יש לי 3 מפתחות API, Google V1, Google V2 ו- Microsoft, אבל באמת, אם ה-API אינו פועל הוא צריך להתנהג כאילו היו לא תרגום להשאיר את הטקסט המקורי במקום, כך ה-API לא תהיה בעיה.
לא בדיוק. רק אם תגיע לגבולות שלך, vBET ישאיר טקסט לא מתווך, בכל מקרה אחר כלומר לא מפתח חוקי, כמה בקשת שגיאת PHP - הטקסט עשוי להיות ריק. לכן ביקשתי ממך להריץ בדיקות כדי לראות אם הכל 'בפנים' בסדריש לי 3 מפתחות API, Google V1, Google V2 ו- Microsoft, אבל באמת, אם ה-API אינו פועל הוא צריך להתנהג כאילו היו לא תרגום להשאיר את הטקסט המקורי במקום, כך ה-API לא תהיה בעיה.
עכשיו נצטרך לחכות עד שאתה הראה לי את כתובת ה-url - בלי זה הוא בלתי-אפשרי עבורי לנחש מה קרה
נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 02-12-11 ב 12:17.
התקנתי vBET האחרונים ורווחים עדיין תחבורה http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 מגבלות API הושגו כותרת ריקה אך... ועוד
נא ראה תמונות!
המממ 187 kb pics, אין לפרסם אותם כאן כך הן באתר שלי:
http://www.thecodecage.com/blanktitle.png
http://www.thecodecage.com/nocontent.png
אם אתה בטוח שהועלו כל הצורך קבצים, המוצר vBET upgrated admincp, וקבצים עשה כל המהדורות כראוי (קיימת מהדורה נוספת ללא הצורך, רק אלה לאחר העומדת מאוד באמצעות vBET)
כדי להיות בטוח כיצד הוא נראה, יהיה עליי chceck אותה על המקום, אז היתה לך אנא PM את פרטי הגישה שלך: ftp ו- admicp
עכשיו אני יכול לדמיין סיבה possibile אחת:
אחד של התרגום API להשתמש מנותק - מפתח שגוי, רע משהו אחר - דון; t יודע זאת עדיין, וכך, כאשר vBET מעבר אוטומטי באחת - שבור API, אינם מקבלים transated טקסט או מידע "מגבלות הגיע", כך אין להפעיל אותו מתרגם דמה = השאר utranslated טקסט
כמו שאמרתי: נא להפעיל בדיקות, הראה לי את התוצאות בדיקות
יש לי pm היו לך בדיקות בפועל ופרטים גישה, אני לא חדש הפעלת הפורומים ועל definately יש שהועלו, מוחלפים כל הקבצים מיובאים עם להחליף את המוצר, והגיע אני כאמור מגבלות היו טקסט ריקה אך עדיין כאן Josemaria
שינויים אחרים נעשו בעבר vbseo קבצים ו- .htaccess.