חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: מבחר של דגלים בשפה האנגלית

ג'וניור משתמש
    תאריך
    דצמבר 2010

Default מבחר של דגלים בשפה האנגלית

הפעלת פורום באנגלית. 90% של משתמשי פורום שלי הם מארה. הייתי רוצה שתהיה לך אפשרות לבחור את דגל ארה ב דגל אנגלי של ברירת המחדל (כרגע שהיא בריטניה "איחוד ג'ק" הדגל). אני מצטער לבקש על זה כי אני בעצם באנגלית בעצמי, אבל יש לי לתת למשתמשים שלי מה שהם רוצים! באותו הרגע אני שערכת באופן ידני את תמונת GIF all_flags.gif כדי להחליף את דגל בריטניה דגל ארה.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

מהדורה ידני בסדר גמור. כאשר אנו נניח שאתה לא צריך לשנות אותה יותר. גם משתמשים אחרים כאשר צריך להגדיר אותו פעם אחת ולהשאיר אותה. כך ביצועים מנקודת מבט עדיף פשוט לערוך את התמונה במקום להשתמש באפשרויות נוספות מתן אפשרות לקביעת לכל דגל. במקרה כזה לא נוכל להשתמש ספרייט CSS - עכשיו בקשה אחת בלבד מקבל כל הדגלים. ללא CSS ספרייט יהיה בקשה אחת לכל דגל אחד = 53 בקשות. גם תמונות כך שלמעשה שאתה כבר פתרון שינויים ונדיר מאוד vBET.

אנו מבינים את הצורך שלך, ועדיין לשמור זכור כי זה לפגוע שקיים פתרון קל עבור זה (לערוך התמונה) וביצועים אנחנו חושבים שאנחנו לא נלך על זה.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •