חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: לא בטוח אם זה עובד התקנה חדשה

Question לא בטוח אם זה עובד התקנה חדשה

יש לנו קצת בעיות עם vbet כרגע כפי שנראה לעבוד כאשר מופעל הראשון עכשיו הוא טוען לנצח עם תרגום לא ובסופו של דבר לאחר זמן רב דף ריק.

http://www.teenforumz.com/

יש לי את זה מותאם לפי שאלות נפוצות אופטימיזציה ללא הצלחה עד כה. היה לי להסתכל phpmyadmin וזה שולחנות vbenterprise נראה מתמלא אך טוען arent עבור המשתמש הסופי עדיין, זה בעיה?

הנה htaccess שלנו אשר עשוי להיות רע אבל אני לא בטוח:

Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    תודה על טיפים או לעזור נתון.

יש לך רעיונות?

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

עשית את השילוב vBSEO?

כן, קיבלתי שגיאה בהתחלה הקשורה לקובץ vbseo שאתה צריך לערוך אז ערכתי אותו בהתאם וללא מזל משום מה נראה שיש דברים מסוימים במטמון רק היה 21 עמודים של תרגומים אמש עדיין היא כי דפים רבים, אין ספק שזה היה גדל.

ובכן עברנו רק חצי היום מוקדש וזה עובד בסדר גמור עכשיו, אני לא חושב שזה בעיות זיכרון בכלל, אני חושב שזה היה מוקשה PHP ו-Apache הגדרות אשר נוספו לשרת כדי לעזור עם CSF / lfd . תודה על העזרה

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •