חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 5 של 5 Firstראשון ... 345
תוצאות 41 עד 46 של 46

אשכול: יותר באגים - אתה אותי מדעתי.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

הינכם מתבקשים לשים לב שכי vBET 3.5.0 נמצא BETA שלב והוא מתואר בצורה ברורה בסעיף להורדה:
    הורד אחרונות ביתא (לא יציבה) גירסה עבור vBulletin 3. x - vBET 3.5.0
    זה מתואר בבירור כי גרסה זו אינה יציבה - כל אחד משתמש בגרסה BETA על הסיכון משלו והוא מודע כי הוא לא יציב.

גרסת BETA היא חלק נורמלי של התפתחות כל תוכנה - פורומים, קהילות ו אופנות אחרות גם משתחררים בגירסת בטא.

במקרה של בעיות - רק להודיע לנו כדי שנוכל לפתור אותה ואם זה קריטי לחזור לגרסה היציבה האחרונה, אשר עדיין זמין בסעיף להוריד

Quote פורסם במקור על ידי Snake View Post
    בזבוז של זמן בכל מקרה, גבול טרשת נפוצה 4m תווים בחודש.

כאשר אני מופעל v2 google השתמשתי 4m תווים בערך 15 דקות.

גם אם הייתי רוצה לשלם 1000 $ עבור 50 תווים (חודש לכל היותר) מ-Google, id להשתמש בהם ימים.

MOD הזה מת, אלא אם כן VBET יכול למצוא את הדרך ללא תשלום עבור אותו להמשיך.
    Quote פורסם במקור על ידי r.dziadusz View Post
    כפי שאמרתי אנחנו עובדים על רעיונות שיכולים לעזור לנו לשפר את המוצר שלנו כל יום, האם הבעיה עדיין קיימת?
    הנה מה שאני חושב.

להגביל MS הושג כבר.

אז ...

מה הפתרון נמצא שם עכשיו? אין לי דרך לתרגם אני!
    Quote פורסם במקור על ידי r.dziadusz View Post
    אם אתה בטוח שאתה נחסם על ידי גוגל (אם לא אתה יכול לעשות מכאן ט ': http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728) אתה יכול לכתוב להם reaccess ה-IP שלכם (הוא אמר גם שלאחר שנתתי לך), אם לא יהיה באמצעות "גוגל רק" זאת בעיקר ה-API של מיקרוסופט תגיע הגבולות שלך איטי

כמו כן, יש לזכור כי vbet לא יכול לשנות google / MS גבולות, כרגע אנו מספקים גם google api v2 עבור משתמשים מסחרי, אבל אנחנו מחפשים דרך אחרת לתרגם
    אז מה קורה כאשר גוגל לכבות v1-API?

אז מה הפתרון?

זה לא לתקן לטווח ארוך, הוא זה.
    אני רוצה לשתף פתרון חלופי שלי

אני חושב mod זה לעולם לא יהיה מת, יהיה להתקדם בגלל הפוטנציאל הבסיסי שלה: גדול יותר, בפורום שלנו תנועה והכנסות, וכן vBulletin ארוך עדיין בשימוש כמו הבחירה הראשונה עבור תוכנות. יהיו תמיד פתרון, ואתה תמיד לא להיות לבד

אני מציע שוב בקשה תכונה שלי כאן:

עריכה ידנית שפה אחרת בתרגום מטמון תוצאה /, על ידי admin

לא שלה מנוע התרגום צריך שם בכלל תרגום (לא כל כך שבירה tos מישהו או הגבלה), באופן ידני רק על ידי אדם, ללא הגבלה, בטוח, והתוצאה התרגום הטוב ביותר, תלוי כמה האדם בתרגום abillity. מנהל / צוות / מנהלים / חברים רשומים יכולים להשתתף לעזור בתרגום ידני

למעשה, מאז עדיין לא נותן תכונה זו ביקשו בשנה שעברה עדיין חוט לעיל, אלי אחד מאנשי הצוות שלי כבר עשה את זה בשביל לכתוב כמה, על פוסט 20.000 בשנת כמה חודשים יתווספו ידנית לתרגם, יצירות שלו ביחד עם google לתרגם בתפקיד. Methode לא מושלם שלה, אבל אני מרוצה מספיק עם זה, וכולם מבינים את התוצאה תרגום, עד בקשה תכונה לעיל מקבלים

אז אני פשוט לערוך את ההודעה, על ידי admin / סגל, כי הם יכולים לערוך הודעה של מישהו, ולהוסיף את זה מתחת להודעה המקורית, (להסיר את החלל אחרי / notranslate, ו / לצטט) כדי לגרום לזה לעבוד בתפקיד שלך

[Quote]
    זהו טקסט לתרגם ידנית (או מידע ידנית לתרגם תמונה)
    [Notranslate]
    מדריך לתרגם טקסט שלך כאן
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

התוצאה הם כאלה

כי הניסוי והניסיון עד עכשיו, הצוות שלי יש טריקים קטנים מדי, כדי להפוך את התרגום ידני הרבה יותר מהר, אפילו אני לא הבנתי את זה לפני, אז אין בעיה של מהירות תרגום ידני בשבילי, אם בקשה זו תכונה יכול לתת
    נערך לאחרונה על ידי basketmen; 30-09-11 ב 18:48.

תאריך
    אוקטובר 2009

היי. אני פשוט לקרוא פתיל שלם מההתחלה וגם יש עוד קצת מידע על הנושא.

גוגל תרגום API v1 נערכת להיות סגור, אז הכניסו הגבלות יותר מה לא מפתיע - זה היה הודיעה לפני כמה חודשים.

מחיקת כל המטמון לא היה רעיון חכם. אתם יכולים להתלונן עכשיו שזה יהיה יקר לך תרגומים גור (שבו אתה כבר בחינם) אבל זה חסר טעם - זה גוגל תרגום API v2 אשר מחייבת אותך לא אותנו. אנא הצבע מתלונן שלך ל-Google. כאן אנו יכולים רק לומר לך כי הבחנו דעתך ואין לנו השפעה בתחום זה.

נא להשתמש מיקרוסופט הבוחן כדי לקבוע מה זה משהו לא בסדר עם החיבור של מיקרוסופט. אם לא אז בבקשה לשלוח פרטים גישה בדיוק כמו ראדק ביקש ממך לפני כך נוכל לבדוק מה קורה.

נשמח להוסיף כל API תרגום אחר שתנאי השירות מאפשרים זאת. vBET כבר מוכן להוסיף בקלות ספקי תרגום חדשים. נא כוון כל אחד שברצונך שיתמך בו ב- vBET

בבקשה תגיד אתה פלדה זקוקים לעזרה בתחום זה? אם המוצר הוא הוסר כבר אז אני מניח שאין יותר זקוקים לעזרה בתחום זה - נכון?

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

אז איך אתה מתכנן שירות לקוחות חדש מייקל?

איך הם ment לתרגם פורומים חדשים BIG מאפס.

התוכנה שלך היא עכשיו חסר תועלת, אלא אם כן אתה מתעורר למצוא את הדרך עבור אנשים להשתמש בו.

באמת לא אכפת לי, אני יכול לקחת אותו או להשאיר אותו.

זה כי אתה כבר לא עסק.

תאריך
    אוקטובר 2009

באותו אופן כמו עד עכשיו. vBET מתחילתו מספקת תרגומים מספק תרגום חיצוני. עכשיו אנחנו יכולים לתמוך ספקי רבים - ולכן אנחנו שירות הלקוחות אפילו טוב יותר מאשר לפני שלנו.
    כל אדם העושה שימוש מודע vBET על ספקי תרגום חיצוני והוא יודע שהוא צריך להיות מסוגל להשתמש בשירותים הללו. זה נכלל רישיון vBET - אנחנו ברורה על כך.

מי הם? ולמה אתה שואל אותי על החלטות אחרים? אם אתה שואל אותי על רמזים בפורומים כאלה הנה כמה:
    1. הוסף vBET דפי תוכן רבים התעלמו כמו כמו שאתה חושב זה לא חשוב עבור תרגומים
    2. השתמש בשירותי התרגום החופשי הראשון
    3. כדי להימנע להגיע תרגומים חינם להגביל מהר מדי - השפות הנתמכות גבול. הוסף חדשים מעת לעת כאשר המטמון מלא.
    4. גם אם אתה משתמש תרגומים שילם - להגביל השפות הנתמכות לאלה אשר אתה חושב הם החשובים ביותר עבור הפורום. וגם אז להגביל אותו יותר - לאחר זמן תוכל להוסיף שפות נוספות אם אתה מוצא כי העלויות הן בסדר בשבילך.
    5. אם אתה לא משתמש ב-Google API תרגום v1 - לא לנקות את המטמון של מסד הנתונים ולבטל ניקוי אוטומטי, או לפחות לשנות את המטמון זמן לחיות עד גיל הרבה יותר (להימנע מתשלום עבור תרגומים זהה)
    6. הימנע התרגום של דואר זבל, על ידי אימות שנכתבו עד אלה מתפרסמים.
    7. חפשו שירותי תרגום אחרים שתנאי השירות מאפשרים להוסיף אותם ל- vBET ויידעו אותנו על אלה - נשמח לתמוך בכמה שיותר ממשקי API של תרגום
    אלה הם רמזים כמה שבא לי עכשיו.

התוכנה שלנו עדיין עושה את אותו הדבר כמו קודם (ואפילו יותר) כך שזה מאוד שימושי. זה יכול להיות יקר יותר, אך הוא שימושי כמו שזה היה לפני ואפילו יותר, כי אנחנו להוסיף תכונות חדשות

אתה צריך עזרה יותר באשכול זה?

תאריך
    אוקטובר 2009

לא השיבו – ההנחה היא לא יותר עזרה דרושה כאן. במקרה שהוא - נא לכתוב כאן, אנחנו יגרום לשינוי המצב פתח שוב.

דף 5 של 5 Firstראשון ... 345

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •