חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 8 של 8

אשכול: הפעלת מטמון אורח CDN?

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

Default הפעלת מטמון אורח CDN?

שמתי לב כי יש ממש מיליוני קבצים נוצר במטמון קובץ אורח. תהיתי אם זה יהיה שווה את משרת קבצים אלה הנחה של CDN כדי לחסוך קצת רוחב פס בשרת האינטרנט. האם יש דרך קלה לעשות זאת?

אני כרגע משתמש דלי CDN מקס. אני לא צריך להעלות את קבצי מטמון אורח CDN, מכיוון שזה מראה, אבל זה תכונה נחמדה נוספת שיש במקום פשוט שיקוף הכל.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

שים לב מטמון אורח משמש מטמון קבצים מלא רק למשתמשים שאינם מחוברים פנימה אז לפני קובץ כזה מוזרם הראשונה שיש לנו להכיר האם המשתמש מחובר למערכת אמיתי. כמו כן אתה צריך לוודא כי כל הקבצים שנוצרו מגיעים אחת נוספת. שים לב לעמודים חשוב עד ברירת המחדל של המטמון לחיות רק 1 שעה. ובכל מקרה אם אתה מזהה את הדף כמה הוא במטמון אז אתה צריך להפנות שם בדרך כלשהי פנימי (לא ניתן על ידי הדפדפן, אחרת תשתגע Google) במקום הזרמת מפורום אמיתי. כך לא יכול להיות כמה בעיות. במיוחד vBET שמכירה עושה מטמון בפועל על ידי מטה קובץ, ולכן ההנחה היא כי הקובץ קיים במערכת הקבצים המקומית עכשיו (עדיין זה יכול להיות קובץ ריק רק כדי לשמור על מטה).

אני לא יודע פרטים על CDN - אתה יכול לספק קישור לדף עם מידע נוסף על זה? ברגע זה אין לי ידע enought לספר בדיוק כיצד לעשות זאת.

תאריך
    אוקטובר 2009

כפי שאני רואה את זה הוא תוכן סטטי. מטמון אורח איננו סטטי:
    1. הוא משמש רק עבור האורחים
    2. זה רענון לעתים קרובות למדי (לפי שעה מחדל לכל אחת)

אני מציע לשאול את השאלה MaxCDN על המגבלות האפשרות להשתמש בו במקרה כזה.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

השירות שלהם יכול לשמש כמו מחסן קובץ, מנגנון פשוט צריך להיות שם כדי להעלות ולהוריד מ - "כונן" שלהם. משהו כמו Amazon S3 עשוי להיות אפשרות טובה יותר עבור זה שכן הוא לא בהכרח חייב להיות מופץ לשרתים שונים. אני חושב שהדבר העיקרי הוא כי את המטמון אורח תופס כל כך הרבה על השרת שלי שזה הופך יקר יותר לגבות הכל. רק את התיקייה הרוסי 23GB לפני ניקיתי אותו.

תאריך
    אוקטובר 2009

באפשרותך להשמיט מדריך המטמון במהלך גיבוי או לבטל מטמון אורח עבור דפים מסוימים. משהו על משהו - אתה משתמש יותר הכונן הקשיח (שהוא זול) ובזכות זה פחות זיכרון ו-CPU. מטמון אורח מטמוני מלא פלט html - ולכן הוא יקר בחלל הכונן הקשיח, ולכן הוא כל כך גדול עבור המעבד שלך והזיכרון.

אודות אחסון בשרת בחוץ - אנחנו לא תומכים בו כרגע. אנחנו יכולים לעזור לתת רמזים על איך זה עובד עכשיו איפה לחפש, אם אתם רוצים לעשות שינוי.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

אני מניח שהסיבה העיקרית המבקשים לאחסן דברים על CDN הוא מהירות (השרת יהיה קרוב יותר למשתמש), וכאשר כמו קבצים המאוחסנים במערכת הקבצים שלי הם הולכים כונני גיבוי, אשר יכול לקבל יקר, במיוחד כאשר אתה מאחסן GIGS של קבצים שאתה לא צריך גיבוי.
    נערך לאחרונה על ידי tavenger5; 22-09-11 ב 23:11.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

לידיעתך לפני שהתחלתי מחיקת תיקיות מטמון לתיקייה vbet_guestcache שלי מעל 280 גרם. זה הרבה מקום עבור יישום אחד להיות תופס. שלא לדבר יש לי רק 10 תרגומים מופעלת.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •