חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: רעיון מצוין, מוצר נהדר :-)

ג'וניור משתמש m_k's Avatar
    תאריך
    דצמבר 2009

Default רעיון מצוין, מוצר נהדר :-)

ראיתי את הגירסה החופשית של זה אתמול בערב לעבר vbulletin.org ובאו לכאן כדי לברר פרטים נוספים - חייב לומר שזה רעיון נהדר, במיוחד את החלק על מקבל את האתר שלך באינדקס 52 שפות :-)

לקחתי עותק לנסות בחוץ על אתר חדש אני בונה, והלך להתקין בלי שום אירועים מיוחדים. הערה אחת על זה אולם לאלו מכם שמשתמשים vbSEO - לבצע את השינויים FORUM_ROOT/includes/functions_vbseo_createurl.php לפני תייבא את הקובץ מוצר vbenterprisetranslator.xml

אני מציע כי הוראות גם הזכיר את זה בראש, משהו כמו "אם אתה משתמש vBSEO בבקשה לשנות את הקובץ הראשון". אם אתה לא עושה את זה הראשון שאתה לא תוכל להשתמש admincp שלך עד שאתה עושה.

אני עדיין לא הבנתי איך לעשות את זה נחמד לשחק עם מדריך vBadvanced קישורים שלי vBGallery PhotoPost, אבל אני בטוח כי תקבל נפתר במהרה.

מה שאני אוהב כל כך רחוק הוא דו"ח מפת vBSEO שלי גנרטור הבוקר שמראה כתובות URL 42k נוספות נוצרו מאז התקנתי את :-) mod

אם אתה רוצה לראות אותו בפעולה להעיף מבט -> TheCHS ~ צ'רלסטון פורומים
    נערך לאחרונה על ידי m_k; 04-12-09 ב 21:57.

ג'וניור משתמש m_k's Avatar
    תאריך
    דצמבר 2009

5 ימים מאוחר יותר, אני מתחיל לראות כמה דפים שפה זרה להגיע באינדקס של Google :-)

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •