חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 3 של 3 Firstראשון 123
תוצאות 21 עד 25 של 25

אשכול: דפים אוטומטי תירגם לעומת הנחיות התוכן של Google

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי MOGmartin View Post
    הנה הנתונים הסטטיסטיים המעודכנים תנועה.

@ Hilinebuilders כאן הוא גרף מעודכן. ראו גם אותו ... על Twitpic3

לידיעתך: יש לי גם אתרים מופעל על ידי רובוט wp-ב wordpress המשתמשים של Google Translate API. הם גם נפגעו באותו הזמן ואיבדה 100% של התנועה שלהם.
    סוג של שאלה טיפשית - איפה אתה יכול לשים את זה מסננים ניתוח? אני פשוט עשו בדיקה מהירה ולא למצוא את זה - אתה כבר יודע איפה כל כך הייתי רוצה כמה זמן בטוח מחפש

אנחנו על אותה ולבדוק אותה. זה כנראה הפרט - בפורומים מסוימים כגון נטייה לראות כמה לא. בשלב זה אין באפשרותנו לקבוע מה הסיבה. רק למקרה enyone עבור מי שיש לו בעיה כזו - אנא ודא שאתה לא לחסום את כל הדפים מתורגמת robots.txt

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    סוג של שאלה טיפשית - איפה אתה יכול לשים את זה מסננים ניתוח?
    לא probs מיכל,

שלו: תוכן -> דפי נחיתה מובילים
    מסנן: דפים המכילים מחרוזת:

עדכון תמונה עם הנתונים הסטטיסטיים האחרונים, ניתן לראות בעמודה השמאלית איפה הדו"ח היא:

Twitpic - שיתוף תמונות וסרטוני וידאו בטוויטר

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    אנא ודא כי אתה לא לחסום את כל הדפים מתורגמת robots.txt
    לידיעתך - אני לא לחסום את התנועה בדרך כלשהי

רק כדי RE המדינה:
    אני לא מאמין כי תוסף vbet שבור. זה עדיין עושה בדיוק את מה שלה כפי שפורסם - אנשים יכולים עדיין להשתמש דפים מתורגמים 100%.

הבעיה היחידה היא ש-Google הפסיקו לשלוח את התנועה אלה דפים מתורגמים. כפי שלה לעזאזל קשה טביעת דף מתורגם אם התרגום שלו טוב, הצעתי לך לשלב את לתרגם yahoo API.

אני מוכן להתערב כסף טוב כי זה יעשה את זה הרבה יותר קשה עבור google לסנן המדד.

רק כדי RE המדינה, כמו גם:
    אני לא אומר אלה הדפים DE צמודות .... הם פשוט לא מוחזרים בתוצאות החיפוש כאשר הם השתמשו כדי להיות.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

תודה על מתן חלק MOGmartin תובנה. אני רואה ירידה דפי vBET לתרגם גם כן, אבל זה לא דרמטי כמעט כמו שלך. ההבדל הוא סביב 25% מהשבוע הקודם. (26 מרס - 1 אפריל לעומת אפריל 2 - אפריל 8)

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי ivan View Post
    אני אשלח לך מידע מפורט באמצעות PM בימים serveral הבא ...

נא לחפש את המאמר הזה:
    technospot.net / בלוגים / אסטרטגיה להסיר-מכונת מתורגם עמודים גוגל-index /
    ברגע זה אנחנו לא רואים את הרישיון שלך - אנא רישיון פרטים PM בהקדם האפשרי. אם אינך משתמש מורשה, אז אתה לא צריך לשלם גרסה vBET. נא לשלוח את פרטי הרישיון.

על הקישור - הוא שוב המלצה לבטל תרגומים אוטומטיים חלש אשר לא יכול להיות מובן על ידי האדם.
    מומלץ לא לאפשר תרגום אוטומטי כדי לקבל באינדקס. תרגומים אוטומטיים לא תמיד הגיוני והם עלול להיתפס כדואר זבל. וחשוב יותר, את הנקודה של קבלת אתר רב לשוני היא להגיע לקהל גדול יותר על ידי מתן תוכן בעל ערך בכמה שפות. אם המשתמשים לא יכולים להבין תרגום אוטומטי או אם זה מרגיש מלאכותי להם, אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה באמת רוצה להציג את זה סוג של תוכן עבורם.
    Google תרגומים טובים מאוד קריא האדם, כך שאין בעיה עם אלה. אז מה כדי להבהיר - היא ממליצה לבטל תרגומים היחיד אשר אינו יכול להיות מובן על ידי האדם. אנו מספקים תמיכה עבור אנשים לכתוב תרגומים לשפות שונות ממש טוב. אז זהו לא על גוגל תרגומים מסופקים על-ידי vBET.

אני חושב בבהלה מבלי לקרוא מפורט של דוחות Google לנו כאן הרבה אי הבנות. אז שיהיה ברור:
    1. תרגומים הם בסדר עבור גוגל
    2. גוגל לא אוהב תרגומים אוטומטיים חלשים שאינם אדם קריא
    3. לאחר עוד תרגומים אוטומטיים חלש אינה אסורה, אלא רק לא מומלץ
    4. תרגומים אוטומטיים הם בעלי ערך גבוה בסדר עבור גוגל
    5. vBET מספקת תרגומים גוגל אשר יש איכות טובה מאוד והם קריא אדם
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 17-04-11 ב 19:29.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי MOGmartin View Post
    לא probs מיכל,

שלו: תוכן -> דפי נחיתה מובילים
    מסנן: דפים המכילים מחרוזת:

...

רק כדי RE המדינה, כמו גם:
    אני לא אומר אלה הדפים DE צמודות .... הם פשוט לא מוחזרים בתוצאות החיפוש כאשר הם השתמשו כדי להיות.
    תודה אני ישחק עם זה לבדוק כמה בפורומים שלנו.

על המדינה מחדש - כפי שאני מראה לך כאן http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 גוגל מחזיר את הדף שלך בתוצאות החיפוש. אני חושב שאתה יכול להיות פחות מחפשים ערכים בגלל שינויים במצב המדד, אבל בוודאות הדפים שלך עדיין מדד מוחזרים בתוצאות החיפוש.

אנו נבצע כמה חקירות משלו - גם מעריך את קלט את העתיד שלך אם אתה מוצא משהו יותר על המצב של הפורום שלך באינדקס של גוגל.

דף 3 של 3 Firstראשון 123

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •