Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 3 FirstПърви 123
Резултати 21 за 25 на 25

Тема: Auto преведени страници срещу Google указания за съдържанието,

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от MOGmartin View Post
    Ето актуализираната статистика трафик.

@ Hilinebuilders тук е актуализиран графика. Също се наблюдава същото ... на Twitpic3

FYI: Аз също имат сайтове, задвижвани от WP-робот в Wordpress, които използват Google Translate API. Те също бяха засегнати в същото време и губи 100% от трафика.
    Вид на тъп въпрос - където можете да поставите този филтрите в Google Анализ? Току-що направи бърза проверка и не го намери - вече знаете къде така бих искал да безопасно известно време за търсене

Ние сме на него и го проверява. Изглежда, да са индивидуални - някои форуми виждам такава тенденция, някои не. По това време ние не сме в състояние да определи каква е причината. Само в случай, за enyone, който има такъв проблем - моля уверете се, че не сте блокира всички преведени страници в robots.txt

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Вид на тъп въпрос - където можете да поставите този филтрите в Google Анализ?
    Михал не probs,

: СЪДЪРЖАНИЕ -> Топ целеви страници
    Филтър: страници, които съдържат този низ:

Актуализирана снимка с последните статистики, и можете да видите в лявата колона, където на доклада е:

Twitpic - Споделяне на снимки и видеоклипове на Twitter

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    моля се уверете, че не сте блокира всички преведени страници в robots.txt
    FYI - аз не блокират движението по никакъв начин

Само да RE-ЧЛЕНКА:
    Аз не вярвам, че vbet плъгин е счупен. Той все още прави точно това, което рекламират като хората все още могат да използват преведените страници 100%.

Единственият проблем е, че Google са спрели да изпращате трафик към тези преведените страници. Като дяволите трудно отпечатък преведена страница, ако е добър превод, аз предложих, който включва Yahoo превежда API.

Бих се обзаложите, добри пари, че това ще направи много трудно за Google, за да филтрирате на индекса.

ПРОСТО ДА RE членка, както и:
    Аз съм Не казвам, тези страници са DE-индексиран .... Те просто не са се върнали в резултатите от търсенето, когато те използват да бъде.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Благодаря за предоставяне на някои прозрение MOGmartin. Аз виждам спад в vBET преведените страници, както добре, но тя не е толкова драматично, колкото Вашите. Разликата е около 25% от предходната седмица. (26 март - 1 април - 2 април - 8 април)

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от ivan View Post
    Аз ще ви изпрати подробна информация чрез PM в следващия serveral дни ...

Моля, погледнете тази статия:
    technospot.net / блогове / стратегия за премахване на машина преведени страници, очила индекс /
    В този момент ние не видим лиценза си - моля подробности за лиценз PM ASAP. Ако не сте лицензиран потребител, че не са платили vBET версия. Моля, изпратете информация лиценз.

За връзка - тя отново е препоръка за да забраните слаби автоматични преводи, които не може да бъде разбран от човека.
    Ние Ви препоръчваме да не позволи да се индексират на автоматизирания превод. Автоматизирания превод не винаги има смисъл и те биха могли да бъдат гледани като спам. По-важното е, че точка на многоезичен сайт е да се постигне по-голяма аудитория чрез предоставяне на ценно съдържание на няколко езика. Ако вашите потребители не могат да разберат автоматизиран превод или ако тя се чувства изкуствено тях, трябва да се запитате дали наистина искате да представи този вид съдържание към тях.
    Google преводи са много добри и разбираем за човека, така че там не е проблем с тези. И така, какво да стане ясно - препоръчва да деактивирате Само преводи, които не могат да бъдат разбрани от човешката. Ние осигуряваме подкрепа за хора пишат на различни езици и преводи са наистина добри. Така че това е НЕ за Google Преводи от vBET.

Мисля, че в паника и без подробни четене на отчети от Google, което имаме тук много недоразумения. Така че, за да стане ясно:
    1. Преводи са OK за Google
    2. Google не харесват слаби автоматични преводи, които не са човешки четима
    3. , Като дори слаби автоматични преводи не е забранено, но само не се препоръчва
    4. Висока стойност автоматични преводи са OK за Google
    5. vBET осигурява превод на Google, които имат много добро качество и са човешки четима
    Последната промяна е направена от vBET; 17-04-11 В 19:29.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от MOGmartin View Post
    Михал не probs,

: СЪДЪРЖАНИЕ -> Топ целеви страници
    Филтър: страници, които съдържат този низ:

...

ПРОСТО ДА RE членка, както и:
    Аз съм Не казвам, тези страници са DE-индексиран .... Те просто не са се върнали в резултатите от търсенето, когато те използват да бъде.
    Благодаря, аз ще играя с него и да проверите някои от нашите форуми.

За състояние отново - като ви покажа тук http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 Google връща страницата ви в резултатите от търсенето. Мисля, че можеш да имаш по-малко търсене на записи, защото на промени в индекс позиция, но окончателно страниците си все още са в индекса и се връщат в резултатите от търсенето.

Ние ще направим някои собствени разследвания - също оценявам вашето бъдеще вход, ако вие разберете нещо повече за положението на вашия форум в индекса на Google.

Страницата 3 на 3 FirstПърви 123

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •