חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 9 של 9

אשכול: בעיות זיכרון

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

Default בעיות זיכרון

אני לא יודע אם זה קשור Vbet אבל זה התחיל לקרות אחרי שהתקנתי את זה אז אני הולך לשאול כאן

אני מקבל את השגיאות הבאות, כאשר לחיצה על "אוהב קיבל" vBSEO ו 'אוהב בהינתן "כפתורים בדף פרופיל משתמש:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    כפי שאמרתי, זה התחיל לקרות לאחר התקנת Vbet אבל אני חושב שאני הולך צריך קצת אימון כאן כי הנתונים לא מתאימים את הסימפטומים.

זיכרון פרטי:

מ phpinfo: memory_limit מקומי - מאסטר 128M - 128M

מ php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    Vbulletin: הגבל PHP זיכרון 32m

שרת זיכרון בשימוש כרגע: 25.00% (262,136 מתוך 1,048,576)

הודעות שגיאה המצביע על כך שאני צריך להגדיל את הזיכרון אבל אני לא רואה שום תסמינים אחרים של זיכרון מספיק, תוך שימוש בפורום ויש לי לא היו דיווחים של חברי שלי. אני מניח, עם זאת, הם גם יהיו רואים שגיאה חמורה "אוהב".

האם אתם נתקלים בבעיות כלשהן כמו בזמן הזה באמצעות Vbet? אני אודה לכל טיפים על מה לנסות.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

שלום,
    אוקי אני יבדוק את זה בפורום של המבחן שלי. אתה יכול פשוט לנסות, כי vBET שהופך את הבעיה - רק להשבית vBET ולנסות לעשות את זה שוב - אם סטיל הנושא להתקיים vBET מושבת - לא זו הבעיה vBET. אם הבעיה תיעלם - זה נושא vBET ואנחנו נתקן את זה.

שנית - אתה יכול להגדיל את המגבלה של memory_limit בתוך php.ini ל 64 MB ולהפעיל מחדש את השרת. (נא לקרוא רק בנושא זה ב-Google).
    עם vBET יש לך תוכן 52 יותר 52 יותר משתמשים בפורום (אם יש לך כל השפות מופעל) - עלות של זיכרון השרת. אנחנו עדיין עובד כדי להפוך vBET יעיל יותר (relase חדש בקרוב מאוד).
    כאן יש לך רשימה של hinst:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

תודה
    נערך לאחרונה על ידי kamilkurczak; 15-03-11 ב 18:41.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

תודה. אני מעוניין בתוצאות שלך. נטרלתי את Vbet וטענתי מחדש את הדף 'אוהב'. עכשיו אני פשוט מקבל דף לבן ריק - אין שגיאת זיכרון. גם לא בדיוק מה שרציתי

אני אחכה לשמוע מה אתם מגלים באתר הבדיקה לפני שאני מעלה את ההגדרה זיכרון בתוך php.ini.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

ערכתי php.ini שלי גדל מגבלת זיכרון 64M ואז מחדש Apache vBulletin אך נראה כי התעלמות ההגדרה עדיין מתלוננים שאין מספיק זיכרון קיים (שגיאות כמוני פירסם הודעה 1).
    נערך לאחרונה על ידי norku; 16-03-11 ב 00:22.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

היי,

האם הצלחת לחזור על טעותו? אני לא יכול להבין מדוע Vbulletin AdminCP מוצגת מגבלת זיכרון 32m כאשר php.ini יש 64M.

תאריך
    מאי 2010

לא, אני לא יכול לשחזר את זה בפורום של המבחן שלי (לחצתי על הכפתורים אוהב בדף המשתמש).
    האם להפעיל מחדש את השרת לאחר שינוי php.ini?
    נא לשאול על כי המארח ספק

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

כן, אני מחדש Apache לאחר תיקון php.ini אבל זה לא השפיע. מוזר מאוד. בדקתי את השימוש בזיכרון הכללי שלי וזה היה הרבה מתחת 32m בכל מקרה כל כך מוזר מאוד כי אני מקבל שגיאות אלו הזיכרון. ביקשתי המארח שלי לבדוק את זה.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

נפתרה. היה לי php.ini שלם בשורש. כל פועל כראוי עכשיו.

תאריך
    מאי 2010

אישור אישור זה פתרו

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •