בסדר, פשוט הייתי Co-Admin ברורה שלי כל מטמון ועוגיות, וכן לבדוק את זה. אחרי ההתחברות, הוא קיבל דף לבן. אילו לרענן.
כשהוא רוצה לנוע כל ההודעות או האשכולות, לאחר לבקש את הסיסמה שלו, להכות להיכנס, הוא מקבל דף לבן.
בסדר, פשוט הייתי Co-Admin ברורה שלי כל מטמון ועוגיות, וכן לבדוק את זה. אחרי ההתחברות, הוא קיבל דף לבן. אילו לרענן.
כשהוא רוצה לנוע כל ההודעות או האשכולות, לאחר לבקש את הסיסמה שלו, להכות להיכנס, הוא מקבל דף לבן.
שלום,
הייתי בפורום שלך ואני מחובר אבל לא היה לי את האתר לבן (על ידי Opera ו-Firefox) אתה יכול להסביר את זה?
זה גם לא קורה איתי. נראה לקרות רק עם כמה מנהלים שלי. אבל כאשר VBET היה להסיר זה לא קרה.
הממ מאי להיות שלך המתווכים צריכים לנקות עוגיות שלהם?
LOL, זה הדבר הראשון שאני תמיד יש להם לעשות. זה וניקוי cache. זה לא כמיל. זה בטח קשור בכניסה פנימה כי זה נראה לקרות על כל דבר הדורש כניסה פנימה כמו העברת הודעות. הפוסט הראשון שאתה צריך להתחבר שוב כדי לוודא. אין הם מקבלים דף לבן. ואז אחרי זה, העברת ההודעות שוב, שלא להתחבר שוב, הדף הלבן לא קורה.
אז זה חייב להיות משהו עם כניסה פנימה
בסדר שור, אתה פונה עוגיות שלך אבל מה עם שלך מנהלים? האם לנקות את כל העוגיות?
אני מצטט:
כן עשו.LOL, זה הדבר הראשון שאני תמיד יש להם לעשות. זה וניקוי cache.
הממ סליחה מזל שור אבל זה קשה מאוד לתקן את זה על ידי לי כי אני לא יכול לשחזר את הבעיה (אתה לא יכול לעשות את זה גם) אז בבקשה לבדוק את זה כאשר vBET מושבת. אנא השבת vBET עכשיו.
עריכה:
אבקש מיכאל על זה, יכול להיות שהוא יכול לשכפל אותה.
נערך לאחרונה על ידי kamilkurczak; 02-11-10 ב 15:02.
תן לי רגע בבקשה כמיל. אני מנסה משהו עם מנהלים אלה. אני ידווח בחזרה בתוך כמה דקות.
סליחה כמיל. אני צריך לרוץ החוצה עבור מתישהו עכשיו. אדווח חזרה על זה שוב מאוחר יותר. תודה על עזרתך עד כה.