חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 3 של 3

אשכול: משתמשים בשפה קבוצה לא כיבדה

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default משתמשים בשפה קבוצה לא כיבדה

נרשמתי כמשתמש חדש שנבחר ספרדית כשפה פרסום שלי, כאשר אני מחובר אז בפורום זה היה אנגלית ולא ספרדית (i מתגוררים באנגליה כך בדפדפן שלי הוא אנגלית אבל בהגדרות vbet בחרתי "אמון המשתמש" ), בדקתי את הפרטים לערוך usercp ואת השפה הנבחרת מראה ספרדית?

האם אתה יכול לייעץ בבקשה?

בברכה,
    סיימון

עריכה: את דגל השפה (ספרדית) לא ניתן לבחור כך חלק שכבוד הוא רק שלה זה לא לתרגם את הדף ספרדית!
    נערך לאחרונה על ידי Simon Lloyd; 05-10-10 ב 21:06.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

שלום,
    אמון המשתמש אפשרות זאת זיהוי שפה של גוגל. גוגל לא נשאל על השפה בכלל, הגדרות המשתמש משמשים. אנו סומכים על המשתמש שהמסר שהוא כתב, הוא בשפה שלו, הוא קבע. האם רק ההודעות שנכתבו על ידי משתמש זה.
    השפה הפורום תמיד יהיו כאלה שבחרת. (למשל "אנגלית")

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

vBET לנתב מחדש כדי שפה ספציפית אחרת כאשר תגדיר את אפשרות מיוחדת שונות בסעיף בשם הפניה לשפה משתמש. עם זאת, שים לב כי vBET מפנה מחדש בהתאם להגדרות הדפדפן (שלח כותרות) ולא בהתאם להגדרת המשתמש. זה מספיק כי כאשר יש לך משתמש אמיתי שמדבר ספרדית אז יהיו לו הגדרות ספרדית בדפדפן שלו - כך vBET יוכלו להפנות אותו גם כאשר הוא אורח. גם הפניה מחדש על פי מידע הדפדפן היא הרבה יותר מהירה – אנחנו יכולים לעשות את זה כבר בוו הראשון. כדי שנוכל להפנות מחדש בהתאם להגדרת המשתמש עלינו להמתין עד שהוא ייכנס. ואז אנחנו יכולים להפנות אחרי vBulletin טיק מתוך מסד הנתונים הפרטים שלו. אז האסטרטגיה בפועל היא מהירה יותר, עובדת גם עבור אורחים ועבור משתמשים אמיתיים (לא לבדוק חשבונות) זה מספיק אתה יכול פשוט לבדוק את זה על ידי שינוי הגדרות השפה בדפדפן שלך, להפעיל מחדש את הדפדפן (ניתוב מחדש רק עבור הבקשה הראשונה בפגישה, כך אנו מאפשרים למשתמש לשנות את זה בהמשך) ועוגיות ברור לפעמים (אם הדפדפן תקיים ישיבה לאחר הפעלה מחדש).

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •