חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 14 של 14

אשכול: משתמשים פרסום בשפות שונות

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

תודה על משיב ומסביר, אתה תהיה שחרור גירסה מעודכנת בקרוב מטפלת vBSEO & מפת באופן אוטומטי?

אם אני צריך להראות כדי לקבל את דגלי לאינדקס Google אני יכול עדיין לשנות שפה אוטומטי?

עבור BBCode מותאמים אישית שלי, יש לי להוסיף קבצי PHP תחת BBCode קוד לגרסה שלי יחד עם קובץ נוסף בקוד להביט אחורה על זה עדיין שומר את התגיות <pre> וכו '... הנה חוט מדגם שינוי קוד ה-VBA הדפסה עם הדף הנבחר את חושבת שיהיו בעיות באמצעות vbet באתר שלי?

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אנחנו לא תשחרר גרסה vBET אשר עוגות אכפת vBSEO ואינטגרציה מפת באופן אוטומטי. זה לא אפשרי, כי אופנות אלה לא מאפשר את זה (אין לי שום ווים). לכן השילוב דורש שינוי קוד פשוט - זה מתואר היטב בקובץ readme ברמה למצוא, להחליף - כך enought לדעת איך להשתמש עורך טקסט בו עשה את זה.

אתה לא חייב דגלים עבור google אם לשלב עם מחולל מפת האתר. ובכל זאת אנחנו עצות יש דגלים כלל (שתואר כבר למה). אפשרויות לניהול דגלים עבור הפניית מופרדים. אז אתה יכול לקבל אותו sonfiguration כל קבוצה שאתה רוצה. זה menas כי אתה יכול לקבל דגלים ניתוב אוטומטי בהתבסס על הגדרות שפה broswer

אם יש סימן מיוחד שלך (כפי שכתבתי, לפי קודי vBulletin ארכיטקטורה רשומים וו vBulletin מיוחד, או גם על ידי Admin CP - ואני עדיין לא בטוח עושים את זה ככה) משמש רק בתוך bbocde CODE ואז אני רואה אין בעיה - התוכן של הקוד, bbodes PHP ו-HTML לא מתורגמים vBET עושה את זה בכוונה - אין טעם לתרגם את הקוד וזה רק ישבור את התוכן של אותם bbcodes.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

אוקי שאלה אחרונה, אם אני לרכוש זה שובר BBCode מותאמים אישית שלי (שהיא אחת התכונות ביותר באתר שלי) אני יכול להסיר ולקבל החזר כספי בתוך 10 ימים נניח?

כרגע יש לי Google Translate (המהווה את ליבה של mod שלך) המתרגמת כל דבר (למעט בפייסבוק) כולל קוד BBCode, אם mod שלך עובד כמתוכנן ללא תרגום BBCode אני אשמח לשמור עליו.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אם נראה כי vBET מתרגם תוכן של קוד bbcode בפורום שלך, זה ייחשב באג ואנו נפעל כדי לתקן את זה. אנחנו לא נותנים החזר בגלל באג, אנחנו פשוט מתקנים את זה

אז אם זה כמו שאתה מתאר ולסמן מיוחד שלך משמש רק בתוך BBCode של CODE אז אתה יכול להירגע להיות רגוע בקשר לזה. אתה יכול לכתוב כמה הודעות בדיקה בפורום שלנו, כך תוכלו לראות את התוכן של BBCode CODE לא תורגם על ידי vBET (וטקסט סביב זה). ראו כאן:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

דף 2 של 2 Firstראשון 12

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •