Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 14 de 14

Thread: Utilizatorii postarea în diferite limbi

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Vă mulţumim pentru a răspunde şi de a explica, veţi fi eliberarea o versiune actualizată în curând că are grijă de vbseo & sitemap automat?

Dacă am să arate steaguri pentru a obţine indexarea Google pot avea în continuare să modificaţi automată a limbii?

Pentru BBCode meu personalizat am avut de a adăuga la fisierele php sub Cod bbcode pentru versiunea mea, împreună cu dosarul suplimentare pentru codul să se uite înapoi la ea încă mai păstrează tag-uri, etc <pre> ... aici e un fir de probă Schimbarea codului VBA imprimarea cu pagina selectată Crezi că ar exista probleme cu vbet pe site-ul meu?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Noi nu va lansa versiunea vBET care turte de pasa de vBSEO şi integrare sitemap automat. Acest lucru nu este posibil, deoarece aceste mods nu permite pentru că (nu au nici o cârlige). Acesta este motivul pentru integrarea necesită schimbări simplu cod - cum este descris foarte bine în fişierul readme de pe găsi-înlocuire nivel - de aceea este suficienta pentru a şti cum să folosiţi un text editor bo făcut-o.

Tu nu trebuie să aibă indicatori pentru Google, dacă vă integra cu generator de sitemap. Încă ne sfatul de a avea indicatori inclus (deja descrise de ce). Opţiuni pentru gestionarea steaguri şi pentru redirecţionarea sunt separate. Deci, tu îl poţi avea, în orice sonfiguration set doriţi. Se Mina pe care le pot avea steaguri şi redirecţionarea automată, bazată pe broswer setările de limbă

Dacă-ţi amprenta de construcţii (după cum am scris, în conformitate cu vBulletin bbcodes arhitectura sunt înregistrate de către cârlig vBulletin speciale, sau, de asemenea, prin Admin CP - şi eu sunt sigur că încă nu este făcut-o în acest fel) este utilizată doar în interiorul bbocde CODUL apoi m-am vedea nici o problemă - conţinut de cod, bbodes PHP si HTML nu sunt traduse vBET o face în scop - nu există nici un sens pentru a traduce codul și s-ar rupe doar conținutul acestor bbcodes.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Ok O ultimă întrebare, dacă i se rupe de cumpărare şi bbcode meu personalizat (care este unul dintre cele mai multe caracteristici ale site-ului meu) pot dezinstala şi a obţine o restituire în termen de 10 zile vă permite să spun?

Chiar acum i-au Google Translate (care este nucleul de mod dumneavoastră), care se traduce tot (cu excepţia Facebook), inclusiv codul BBCode, dacă dumneavoastră, deoarece mod destinate fără traducerea bbcode Aş fi fericit să-l păstraţi.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Dacă se pare că vBET traduce conținutul code bbcode pe forumul dvs., acest lucru va fi considerat ca bug și vom lucra pentru a-l corecta. Nu dăm rambursare din cauza bug-ului, ci doar o corectăm

Deci, dacă este ca şi cum aţi descrie şi marca dvs. de construcţii este folosit numai în interiorul Cod bbcode, atunci puteţi să vă relaxaţi şi să fie calm despre asta. Puteţi scrie cateva mesaje pe forumul nostru de testare astfel încât veţi vedea că conţinutul Cod bbcode nu este tradus de vBET (şi text în jurul valorii de acesta este). Vezi aici:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •