מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר קבל הודעת שגיאה כל האשכולות נעים

basketmen
08-09-10, 11:34
אני מקבל את הודעת השגיאה הזו כל האשכולות נעים

שגיאה חמורה: קריאה vbet_vbseo_filter_replace_text פונקציה מוגדר () ב / home / username / public_html / vBSEO / כולל / functions_vbseo_createurl.php על קו 47

עדיין משתמש בשפת ברירת המחדל, הנושאים הם עברו, אבל נראה שלו לא כמו להפנות לכתובת אתר rewrited שוב בהצלחה לאחר העברת חוט, עדיין עם domain.com / showthread.php? t = 123456 ו מקבל את הודעת השגיאה, נראה בתמונה

http://i291.photobucket.com/albums/ll284/basketmen/3.jpg

vBET
08-09-10, 22:51
נראה כמו בעיה כלשהי עם htaccess -. הייתי עושה שילוב מיוחד שם (PM), כך הכללים שלך לא רגיל וזה הנושא (בקשה מגיע ללא החוצה קובץ SEO, כך פונקציות נוספות שלנו אינם כלולים משולב קוד vBSEO לא עובד ). הסכמנו ראש הממשלה כי אני עדיין עובד על כללים אלה (עבור דפים מיוחדים חבר שלך), כך יש לי עוד פרטים גישה - אני יתקן את זה על המקום:)

basketmen
08-09-10, 23:16
נראה כמו בעיה כלשהי עם htaccess -. הייתי עושה שילוב מיוחד שם (PM), כך הכללים שלך לא רגיל וזה הנושא (בקשה מגיע ללא החוצה קובץ SEO, כך פונקציות נוספות שלנו אינם כלולים משולב קוד vBSEO לא עובד ). הסכמנו ראש הממשלה כי אני עדיין עובד על כללים אלה (עבור דפים מיוחדים חבר שלך), כך יש לי עוד פרטים גישה - אני יתקן את זה על המקום:)
אה אז בגלל זה, אז זה בסדר לא יותר מדי חשוב / לא דחוף עכשיו, כי הנושאים מועברים, רק לקבל את הודעת השגיאה, חשוב יותר חבר הדפים

נושא זה נפתר

vBET
09-09-10, 07:34
תודה על המשוב. אני כבר למצוא פתרון, אז אחרי פתרון דפי חבר אני תפתור גם בעיה זו.

vBET
10-09-10, 07:36
בעיה זו נראה שיהיה קל יותר לפתור מקרה תאנט memberpages שלך מיוחד. אז זה פתר עכשיו (אני סטיל לעבוד על דפי המשתמש).

שים לב כי החוקים מותאמים אישית. Htaccess שלך תצטרך עשה 1 צעד נוסף אינטגרציה עם vBSEO בכל פעם עשית עדכון של vBSEO. שלב זה הוא שינוי אחד יותר בקובץ FORUM_ROOT / vBSEO / כולל / functions_vbseo_createurl.php. אז מתי אתה תשנה את הקובץ בהתאם להוראות שילוב נורמלי, אנא גם:
1. מצא:

<?php
2. הוסף אחרי:

require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

זה פותר את הבעיה עם הנושאים נעים:)

basketmen
10-09-10, 07:55
בעיה זו נראה שיהיה קל יותר לפתור מקרה תאנט memberpages שלך מיוחד. אז זה פתר עכשיו (אני סטיל לעבוד על דפי המשתמש).

שים לב כי החוקים מותאמים אישית. Htaccess שלך תצטרך עשה 1 צעד נוסף אינטגרציה עם vBSEO בכל פעם עשית עדכון של vBSEO. שלב זה הוא שינוי אחד יותר בקובץ FORUM_ROOT / vBSEO / כולל / functions_vbseo_createurl.php. אז מתי אתה תשנה את הקובץ בהתאם להוראות שילוב נורמלי, אנא גם:
1. מצא:

<?php
2. הוסף אחרי:

require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

זה פותר את הבעיה עם הנושאים נעים:)
כן עובד שלה, תודה רבה:)

אז אנחנו לא צריך לשנות את נועז

לנתיב שלנו כמו

require_once(dirname(__FILE__). '/home/username/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

vBET
10-09-10, 11:53
אל תשנה את זה - זה כבר עובד פתרון. אם אתה רוצה לשנות את זה דרך ספציפית בשרת שלך ולאחר מכן להגדיר בדיוק שם הנתיב המלא בקידוד קשיח, אבל גם זה לא הכרחי כאן.

basketmen
23-09-10, 13:07
מיכאל אני מצטער נמצא רק זה

When i go to admincp --> ואז ללכת קישורים חוזרים מתונה, או קישורים חוזרים נכנס, או יוצא דף קישורים חוזרים אבל אני רק מקבל את הודעת השגיאה הזו:

אזהרה: require_once (/ home / username / public_html / modcp / includes / functions.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב / home / username / public_html / includes / init.php על קו 155

שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "/ home / username / public_html / modcp / includes / functions.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php) 'ב / home / username / public_html / includes / init.php בקו 155

אם אני מסיר את הקו הזה אלה בדף linkback נפתח נורמלי שוב, כך נראה שלו לעשות קצת שביל תכונה vBSEO טועה

אתה יכול לעשות קו מושלם יותר שוב? אם לא אולי אני אשתמש אם לא מותנה עבור דף קישורים חוזרים אלה כמו

if (THIS_SCRIPT != 'scriptname') {
}

vBET
23-09-10, 13:30
פתרון זה לא היה מוכן לעבוד admincp רק על דפי הפורום. אתה צריך להוסיף בתנאי שישנה דרך במקרה של admincp, או פשוט לא להוסיף את הקובץ הזה vBET אז.

basketmen
23-09-10, 17:09
את זה אז הנה מה שאני עושה

- בקובץ vbseo_moderate.php לאחר <php אני מוסיף את זה

define('THIS_SCRIPT', 'vbseo_moderate');

- אז אני functions_vbseo_createurl.php לעטוף את הקוד שלך עם אם לא מותנה

if (THIS_SCRIPT != 'vbseo_moderate') {
}

שלה עובד עכשיו אם מישהו צריך את זה יותר מדי

vBET
24-09-10, 15:33
היה לך את הבעיה כי עד כמה שאני זוכר השרת שלך משתמש מותאם אישית. הכללים htaccess. לכן נושא זה אינו נפוץ. בכל אופן - תודה על השיתוף:) זה יכול להיות שימושי עבור מי גם ידרוש אישית כללים htaccess בגלל שילוב כמה אופנות אחרות..

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1